Nou stil de viatza (124)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olim spune:

si eu sunt de acord cu tine mephala30
anca, pai eu am zis ca vreau sa slabesc 4 kile luna asta

An-k, Olim, Andre ea si Cookie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Ok...pana acuma...12 kg...o astept si pe Cookie si modific!

Si eu sunt de acord cu Mephala!

Deci sa incep eu: Dupa cum cred ca stiti am un baietel de 1.2 ani...cuminte, mancacios, dormicios. Ce mi-as putea dori mai mult??? Azi de ex. am iesit afara desi are mucisori...Doar o ora si am fost la un mag sa iau niste branza...si a vazut pufuleti intr-un sac...si a inceput sa zica:" Papi!? Papi? Paaapiiii! " si una din vanzatoare i-a dat pufuleti ca nu se mai putea cu el.
In rest...eu imi cam caut de munca dar...ceva ma tine cu el acasa ...si...parca nu sunt asa hotarata sa merg la servici. La vechiul post nu ma mai primesc desi...sunt obligati dar...asta e. am vrut sa ma intorc si mi s-a zis ca echipa e completa si ca...sa vada! Si deci...tzeapa...asa ca...va tb sa imi caut de munca!
Cam atat deocamdata!

Va poop si spor la slabit!

Aaaa meniu de pana acum: o felie paine cu o felie branza si castravete verde, friptura(muschi porc) facut la punga magica cu muratura(gogonea) Cred ca urmeaza fructe!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sigrid26 spune:

Buna fetele,

Carmen de acord cu tine!Aici e o gasca de prietene si asa vom ramane.Eu oricum cum am ceva vin si spun , si asa am sa fac si incontinuare.

Azi fac 2 saptamani de cand m am lasat de fumat.Da asa greu a fost azi, colegele ies in pauza si fumeaza si beau cafea.....io am fost la brutarie si am mancat ceva interzis iar ..............dar promit ca bag apa si mere pana la sfarsitul zilei.Si promit ca bag si o tura de curatenie sa mai ard cateva din calorii.

fug sa aduc fata de ,la gradi si revin,

va pup

Mamica de printesa de 5 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Dordia l-am vazut pe piti ,e scum rau de tot,sa va traisca si sa va bucurati de el.
Tu ce meserie ai?
Cum adica echipa este completa?
Ce porciiiiii.......
Acum sa va pov despre mine...fac 27 de ani in sept sunt casatorita de 1 an jumate ne dorim un bb care intarzie sa apara si sunt inginer proiectant.
Va pup pe toate

anca
poze nunta
asteptam gemenii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Ruxandra, am mancat ieri si azi la micul dejun cate un colt mai maricel de graham fara altceva. Dar daca zici ca nu e ok nu mai pap. Eu paine integrala am gasit la un moment dat la Metro, paste intr-adevar nu am vazut.

Raportez prima abatere constienta: 1 si 1/2 hamburger(au pesmet care nu e ok) cu ketchup(nici asta nu cred ca e ok). Sorry, dar nu m-am putut abtine. Sper totusi sa nu afecteze targetul final ca nu e mare. In plus am papat si 3 felii de telemea si masline.
Diseara am spanac (cred ca fac si un ou) si o gustare de fructe pana la cina.

Leeloo, tu ce dieta tii?
Mia, da un PM la moderatorul sectiunii. Numai ei inchid subiectele. Sau am mai vazut la cineva ca a deschis un subiect nou cu titlu "inchidere subiect" ca sare in ochi moderatorilor.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Pe mine nu ma cunoasteti deloc asa ca sa va spun cate ceva. Am un baietel de aproape 1 an si 6 luni. Locuiesc cu mama care ma ajuta enorm. Stau inca acasa pentru ca trebuie sa termin lucrarea de diploma (de care nici nu m-am apucat), dar ma trezesc ca stau mai mult pe DC. Va mai povestesc eu pe masura Dupa ce termin cu lucrarea vreau sa imi caut de lucru in alta parte. Despre asta nu o sa va povestesc decat dupa ce ma angajez pentru ca sunt dezastru la interviuri. De altfel nu am lucrat decat la 2 firme pana acum.
Cam atat deocamdata.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005

Mergi la inceput

Ancadragoman eu sunt economist! Si eu ca si Andreea sunt varza la interviuri...si imi e frica de ele ca nu prea am avut parte. De cel putin 6 ani nu am mai fost la unul. Mai am 10 luni de stat acasa dar...tb sa imi gasesc ceva intre timp pt ca...dam faliment in curand asa ca...va tb sa imi iau inima in dinti si sa merg la interviuri. dar...deocamdata nu ma urnesc!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Buna dimineata si de la mine!
Eu oricum va zic cam tot ce mi se intampla asa ca banuiesc ca deja sunt o caret deschisa pentru voi. In orice caz cred ca si fetele mai vechi ar trebui sa se introduca celor noi ca asa e echitabil. Asa ca am sa incep eu. Am o printesa de 9.5 luni cu care inca stau acasa dar cand nu stau, sunt contabil la o companie de kk cu fistic la care nu prea imi place si de care sper sa scap cat mai curand. Cu toate ca-i asa de aproape de casa. Cred ca asta-i singurul lucru care ma tine pe loc.
Dordia n-are de ce sa-ti fie frica de interviuri. Trebuie sa inveti sa te vinzi si mai ales sa crezi in tine. Daca stii meserie nici o intrebare din interviu n-ar trebui sa te sperie. Fi barbata!
Cat despre fosta companie eu te sfatuiesc sa te interesezi la ministerul muncii daca e normal ceea ce fac ei. Eu nu i-as lasa asa de simplu. Legea-i lege si daca n-au chef de-un proces din care sa plateasca toata viata ca tu sa stai acasa mai bine te-ar primi inapoi. Incearca sa te interesezi care sunt drepturile tale si ce poti face ca sa ti le aperi.
Meniul meu azi:
MD - 1/2 ananas + o cafea mare, neagra si amara
P - piept de pui + o salata mare cu varza rosie si alba, morcoov, salata verde
C - Iaurt
Am uita sa precizez ca mai am si-un sot si 2 cateii cu care chiar am sa ies acum afara.

Mephala-Zuzilici-Sigrid-Nastad

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
Elefantica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

andrea_ea - eu tin o dieta personalizata, prescrisa de un dr. nutritionist - daca ai timp, poti sa te uiti pe subiectele mai vechi ca acolo am dat toate amanuntele - prima oara am inceput-o la sfirsitul lui august 2006, am facut pauza dec-1/2ian si acum am reluat-o.
Carmen - si eu sunt de acord cu ce propui - uneori insa, intrucit scriu la mai multe subiecte, imi este greu sa reiau mereu problemele/intimplarile zilnice - deci nu o fac intentionat...

Pe scurt insa va pot spune si eu citeva - in plus fata de "povestea acumularii kg" pe care am scris-o in incheierea unui subiect din urma - am un baietel de 2,5 ani Stefan (poze cu noi gasiti la semnatura) - sunt casatorita de 10 ani (anul asta vom sarbatori acest eveniment cu ocazia excursiei din martie in Caraibe - vine si sotul si am hotarit sa mai raminem acolo citeva zile, in plus fata de premiul cistigat de mine), lucrez la o multinationala (unde m-am angajat din CIC - asa ca Dordia - se poate!) in domeniul berii si...cam atit!

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Echipa neagra: Leeloo - Olo - ZisaCami - Miag = 274.9 kg

Mergi la inceput

Zuzilici ms mult... dar...si daca m-ar primi sub amenintari...oare cum voi mai lucra eu acolo??? O sa ma trateze urat si decat sa lucrez cu niste patroni care sa imi faca neplaceri mai bine...pas. Stiu ca am drepturi...si stiu ca ei sunt obligati sa ma primeasca dar...o sa ma interesez daca pot sa fac ceva fara a-mi face mie rau ca...deh sunt patroni cu bani...deci ...la ei totul se cumpara.

Cat despre interviuri...cred ca o sa ma imbarbatez si o sa ma duc ca pana in toamna...mi-oi gasi si eu ceva!

Mergi la inceput