Nou stil de viatza (124)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare tuturor
ancpai eu m-am desteptat, dar la mine cantarul arata 84.3, ca ieri m-am indopat de capsuni de am crezut ca, sper sa imi teaca repede.
O zi frumoasa tuturor
Crystina- An-k- Olim -Cookie-Andre_ea
dordia2000, ai putea sa ne schimbi si noua grupa, multumim
o zi frumoasa tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Buna fetele,

Eu am iar o zi plina azi la serviciu . Intru repede sa va dau buna ziua.

In primul rand: PORTOCALELOR, trageti tare, suntem pe primul loc .

Anangel Lexi, ma bucur sa vad ca te tii de treaba!

Inni, tu cum stai dragutza mea?

Mamica Dulce, pe tine nici nu te mai intreb, ca sunt sigura ca esti cumintzica .

Andreea, Montignac zice ca e ok paine integrala, dar doar la micul dejun si doar cu branza 0% grasime si paste integrale ( pregatite doar cu legume, fara pic de grasime). Problema si cu una si cu alta este ca:
- in Bucuresti nu stiu daca o sa gasesti paine integrala adevarata ( singura varianta este sa o faci tu; grahamul nu cred ca este chiar conform)
- paste integrale eu nu am vazut in Bucuresti; am vazut paste din grau dur, care este altceva si nu sunt OK

Eu, ca sa ma asigur ca nu fac greseli majore, nu mananc paine. Am gasit insa aici paste integrale Bio...inca nu le-am facut.

Pentru fetele care mai tin Montignac : va puteti inspira cu meniuri din topicul dedicat Montignac aici pe forum. Eu asa fac...mai bag un ochi acolo sa vad ce mai papa fetele .

Azi nu am papat decat 1 portocala si 1 cafea, ca n-am avut timp. Am fost la sala, alergat cele 30 de min, mi-am dat seama ca mi-am uitat telefonul mobil acasa, m-am intors sa il iau si dupa aia am alergat de nebuna spre serviciu ca aveam un interviu la 9. Si am ajuns transpirata toata....

Intru mai incolo sa va zic ce pap...am chef de o salata buna azi ( am gasit un loc unde au o salata de pui buna rau...cu salata verde, rosii, ardei, castraveti, niste branza cu mucegai si piept de pui la gratar cu sos de maioneza cu putina smantana ).

Pupici,
Ruxandra

Puskin-Inni-Anangel Lexi-Mamica Dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna ziua si de la mine!
Dordia - nici eu nu te-am ignorat, dar nu stiu cum ai putea pune respectivul tabel in capul listei. Oricum sugestia data de andre_ea ar putea functiona...
Mia - ma bucur ca Roli e bine si tu te-ai odihnit. Bravo si ca te tii de dieta - hai ca timpul trece repede!!!!
Celelate coechipere - pe unde sunteti?? oLo - Cami - sper ca sunteti pe baricade!!!!

Meniul meu de azi este:
MD: o banana, cafea
Gustare: kiwi
Prinz: somon la gratar cu garnitura de conopida
Gustare: o mandarina
Cina: pui cu salata

HAI PANTERELE!!!!

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Echipa neagra: Leeloo - Olo - ZisaCami - Miag = 274.9 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Lansez o idee:

Cele mai multe dintre noi ne cunoastem de ceva timp. Mereu am fost alaturi una de cealalta, indeosebi in situatiile limita si in momente dificile.

De aceea, ar fi frumos sa scriem si cum ne petrecem timpul zilnic, ce ne fac copilasii, daca avem o zi grea la servici, daca seful ne face zile fripte, daca am dormit prost sau daca l-am visat pe Fat-Frumos, etc, etc.
Fara sa fim off topic!

Caci un stil sanatos de viatza, si ma refer la alimentatie, e coordonat de psihicul nostru, de activitatile zilnice. Cu bune si rele...

Sunteti de acord?

Mephala-Zuzilici-Sigrid-Nastad

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Eu sunt de acord ptr ca ceea ce ni se intampla zi de zi este "stilul nostru de viata".
Pup fetele

anca
poze nunta
asteptam gemenii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

Si eu sunt de acord, chiar daca eu nu scriu de atat de mult timp la acest subiect, imi sunteti tare dragi si vreau sa impartasesc starile mele si nu numai, cu voi.

Crystina, An-k, Olim si Cookie

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput

Dordia, ma alatur si eu lui Olim cu rugaminti sa ne treci si pe noi rosiile in listut in formatia noua cu targhetul nou, care este 6 ale mele+ 2 Andreea+? Cookie+ ?Olim.

Olim si Cookie, mai dati odata targhetul

Crystina, An-k, Olim, Andre ea si Cookie

Mergi la inceput

Eu am papat azi paste integrale cu sos bolognes facut de mine- deci am pus muuult dovlecel si alte legume, dar nici cu carnita tocata nu m-am incurcat asa ca merit, asta ca sa nu va zic ca aseara am bagat cartofi prajiti cu legume cu unt la cuptor, dati fara mila, ca sunt intr-o perioada de stres si s-ar putea sa ma scufund in frigider La diploma inca nu am skimbat nimic, promit in we cand poate cu ajutorul lui Dumnezeu voi trece peste starea de acum.
Promit de maine sa ma calmez si sa ma intorc la dieta... de data asta disociata si anume numai fructe- detoate pana sambata inclusiv.

Crystina, An-k, Olim, Andre ea si Cookie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Meph, super ideea...si oricum eu va scriam 'gargaunii' mei zilnici pt ca va iubesc tare mult si va consider pt toate prietenele mele dragi

Intrebare pt sherife
Cum fac sa inchid un subiect pe care l-am deschis acum cateva zile si a degenerat?

Mia, mami de ROLAND(18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Leeloo-Olo-ZisaCami-Miag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

quote:
Originally posted by olim

dordia2000, ai putea sa ne schimbi si noua grupa, multumim
o zi frumoasa tuturor

eu as putea...am si schimbat...dar...nu pot schimba target-ul ca nu stiu cat aveti fiecare. Am rugat-o pe Crystina de 2 ori sa imi zica ce target avea ea ca sa pot modifica...dar nu mi-a raspuns. Anca mi-a zis ca ea vrea 6 kg, Andreea 2kg si asteptam si de la tine si Cookie sa pot recalcula target-ul in fct de modificare. Dar...eu am modificat, am trecut-o pe Andreea dar...ati ramas cu acelasi target pe care il aveati cu Crystina.
So,...pls tu si Cookie sa mai imi ziceti o data ce target-uri aveti!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput