Nou stil de viatza (124)
Raspunsuri - Pagina 19
dordia2000 spune:
Am revenit dar am treaba. Am modificat ce era de modificat dar...nu mai stiu ce target avea Crystina ca sa pot modifica. Ma puteti ajuta???
Delidana despre ce sa te lamuresc???
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
nastad spune:
quote:
Originally posted by Zuzilici
Doina n-ai zis nika inca. Cum stai cu raportul?
Ba am zis :61 kg
Mephala-Zuzilici-Sigrid-Nastad
Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)Album Oana si Doru
crystina spune:
quote:
Originally posted by andre_ea
Olim, vad ca Crystina raporteaza in continuare asa ca nu stiu daca mai e loc pentru mine. Oricum stau pe aici si dau raportul.
Pana la ora asta am mancat 2 mere, 2 kiwi si jumatate de grapefruit si am baut 2 litri de apa. Intrebarea e daca rezist la cina.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Pai Crystina raporteaza in continuare pentru ca mi-am exprimat dorinta de a ramane in listutza, nu pentru concurs. Asa ca Anca,Olim si Cookie va rog sa ma stergeti din echipa si sa o puneti pe Andreea ca sa nu se simta in plus. Si cu asta basta!
andre_ea spune:
Mey io nu vroiam sa deranjez ceva aranjat dinainte. Nu ma simt deloc in plus, ma simt f. bine la voi aici. Deh, e prima zi de cura si sunt in verva.
Mama ce miros de hamburgeri vine din bucatarieeee!!!!!!!!!!!
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
dordia2000 spune:
Crystina ce target aveai tu la concurs?/ Sa pot face modificarile!
Diana mamica de
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
an-k spune:
Crystina, spor la invatat
Dordia, am putea da toate targhetul din nou si nu ar mai fi problema, eu am zis 6 kg de la inceput.
Off topic. Bia mea are rosu in gat(infectie) luam antibiotic de azi
, nu sunt buna de nimic- si vroiam atat de mult sa fie febra de la canini.....
Crystina, An-k, Olim si Cookie
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
crystina spune:
Dordia, Ancuta..fara nici o suparare io ziceam sa ma ratrag din concurs ca asa nu sunt de mare ajutor si ramaneam numai in listuta..io nu vroiam podium sau nimic, ci sa-mi modificati greutatea cand mai postez, asa pentru mine...si pentru ca echipa rosie sa fie completa luati-o pe Andreea.
Anca,mersi..sanatate Biei,of! stiu cat de greu e! o sa fie bine! pupam bolnavioara!
Carmen, nu te-am mai "vazut" de mult! Esti ok? Ce faci motaneii?
Cristinuca sar'na..fac book-keeping si accounts. Ce-ti mai face pitica?
Tzuni, sa nu razi..vad ca toate fetele au reactzionat la poza,io nu! in schimb mi-a cazut fatza la pasajul cu luna! Nu m-am asteptat de la asa ceva de la tine! ![]()
Zuzi,ai terminat de spalat? Si io am vreo patru masini..am cam ramas in urma cu treburile casnice? Ceva dintishori noi? Te-ai apucat de pilates?
Mik, te pup! Ce te invidiezcu zapada..la noi asi disparut deja..cei catziva milimetri.
Pup toate fetele!
Crystina, An-k, Olim,Cookie 
dordia2000 spune:
Crystina eu am priceput ca te scot din concurs dar tb sa stiu ce target ai avut ca sa il pot calcula cu Andreea. De pe listutza nici vb sa te sterg. Spor la slabit in continuare.
Diana mamica de
DianaR spune:
Ma uitam peste listuta cu aniversarile si am constatat ca Olim este cu fix o zi mai mare decat mine...
Andreea, nu e un regim anume, e un regim de bun simt zic eu, adica nu pap fainoase, paine, dulciuri etc dar totusi mananc orez, cartofi (nu prajiti) banane, laptele normal etc ptr ca eu alaptez si nu-mi permit un regim prea draconic.
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Verzuliile: Delidana-Khristin-Daria-Diana-Dulcetica
Delidana spune:
PENTRU DORDIA
Referitor la Concurs, propun sa trecem kg de care am scapat (adica punctele) in felul urmator:
de ex., daca echipa verde a scapat de 5 kg saptamina asta, sa apara asa:
Delidana - Khristin - Daria - DianaR - Dulcetica = 279,6kg target 18.5kg = 18.5 pct/13.5 pct
Eu n-am adunat punctele sa vad cite a pierdut echipa mea in total saptamina asta, ce am scris mai sus (13.5 pct) este doar un exemplu.
Eu stiam ca 1 punct = 1 kg si de aceea, daca echipa verde a pierdut 5 kg rezulta - 5 puncte. Asa e sau nu? Asta vroiam sa ma lamuresti, draga Dordia. ![]()
Raportez: - 0.5 kg (68 kg).
Crystina, daca nu mai participi la concurs, ar trebui sa-ti schimbi semnatura si sa apara Andre_ea in echipa rosie. Spor la invatat. 
Delidana-Khristin-Daria-Diana-Dulcetica 
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie