Nou stil de viatza (124)
Raspunsuri - Pagina 15
Tzuni spune:
Mamica dulce, despre filmul asta vorbeai, nu?
http://imdb.com/title/tt0457939/
...ca sa vezi cum e titlul in engleza!
Mephala, mi se pare mie sau esti putin maraita? Ce te supara? La Iasi a nins? poate iesi la plimbare putin cu puiutzii... Te pup! 
_
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Mik - Ancadragoman - Tzuni - Dordia2000
inni spune:
Auziti...nu slabiti prea mult intr-o saptamana ? Sa nu va anemiati..doamne fereste..nu de alta...
Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">
Amalia si paginutza ei 

miag spune:
Neata si de la mine!
Pt raport -1.1kg, deci 62.8kg (eu am pus si poza ca asa am inteles ca trebuie astazi sa dam raportul cu poza, o gasiti la semnatura, langa pozele lui Roli).
Sunt cam nemultumita de rezultat, asa ca ma intorc la vechea mea dragoste nesanatoasa:ATKINS!Este singurul regim cu care organismul meu vrea sa scape de grasime in ritm accelerat si este si singurul regim pe care reusesc sa-l tin in delegatii.
Din nefericire nu stiu cat voi reusi sa fiu de activa pe forum in urmatoarele 2 saptamani. Am foarte mult de lucru si foarte multe delegatii in plan. Oricum raman pe baricade.
Pupici la toata lumea.

Mia, mami de
ROLAND(18 Noiembrie 2004)
Winners never quit, quiters never win!
Leeloo-Olo-ZisaCami-Miag

mamica dulce spune:
Da,de asta vorbeam!Mie mi-a placut tare mult,am si plans la el
Bine ca acum sunt intr-o situatie foarte neagra si a fost exact pe sufletul meu sambata seara.Dar in general imi plac filmuletele astea funny si de dragoste la care sa plaaaaaaaaangi!!!![]()
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
mephala30 spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
Mephala, mi se pare mie sau esti putin maraita? Ce te supara? La Iasi a nins? poate iesi la plimbare putin cu puiutzii... Te pup!
mrrrrrrrrrrrr!
Nu sunt maraita...doar ca nu e prima oara cand repet un lucru de n ori si nu-mi pica tocmai bine...parca vorbesc singura...
In rest, nu ma supara nimic, am moral ridicat,
, gandesc pozitiv si incerc sa fiu senina (nu senila La plimbare nu ies ca-s neputincioasa: nu ma descurc cu doi copii.
Ma duc sa bag un film: :Unknown" (2006)
Mephala-Zuzilici-Sigrid-Nastad
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi
mephala30 spune:
Miag, ce Tefal ai! 
Felicitari pt. kg. in minus! 
Lexi, e ok, si mie mi s-a intamplat sa citesc din urma, sa raspund si apoi sa ajung la zi cu cititul.
Mephala-Zuzilici-Sigrid-Nastad
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi
an-k spune:
Olim, dupa diploma de bac m-am inspirat, am schimbat putin, o sa o refac.
Crystina, An-k, Olim si Cookie
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
puskin spune:
Buna fetele,
Intru si eu la raport: 78 kg, deci -2kg!!! Vad ca toate portocalele au slabit saptamana asta, super.
Inni, tu ai dat raportul, ca parca nu am vazut cum stai cu kg..
Fetelor vad ca ne prieste concursul
, multe fete au slabit saptamana trecuta.
Eu mi-am inceput ziua cu 30min alergare si 2 cutii perle de branza.
Nu stiu ce pap mai incolo, revin.
Va pup,
Ruxandra
Puskin-Inni-Anangel Lexi-Mamica Dulce
an-k spune:
ANDREEA hai cu noi in echipa, spune cat crezi ca vei slabi pe durata concursului. 3 sapt. sa modifice Dordia in listuta.
Crystina, An-k, Olim si Cookie
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
leeloo2004 spune:
Mai Panterelor, ma simt tare prost, ca eu am contribuit cel mai putin...Dar poate recuperez saptamina asta!
Mia, felicitari si tie pentru rezultat si bafta multa in cele 2 saptamini aglomerate care te asteapta! Daca nu poti intra, lunea viitoare da-mi mie un sms cu rezultatul si iti postez eu raportul. 
Gabriela si
Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Echipa neagra: Leeloo - Olo - ZisaCami - Miag = 274.9 kg