Oscar 2007
Raspunsuri - Pagina 2
codruta_grg spune:
Am vazut aseara finalul filmului The Departed. Imi mentin parerea, ca nu e un film de Oscar (oricum nu conteaza parerea mea...dar io mi-o zic
)
Codruta &
Petra Alexandra (9 august 2005)
asa crestem noi
codruta_grg spune:
Am vazut aseara Little Miss Sunshine. No coment.
Codruta &
Petra Alexandra (9 august 2005)
asa crestem noi
MONAI spune:
Ai avut dreptate, Zuppy, am vazut si eu azi Babel si e dupa aceeasi reteta ca si Crash, de-aia nu cred eu ca va lua Oscarul, dar nu se stie niciodata
. Mi-a placut, felul cum destinele se leaga si se determina e putin cam moralist, dar e ok.
Am vazut si The devil wears Prada si mi-am dat seama ca in ultimul timp parca interpretarea actorilor devine mult mai importanta decat subiectul filmului, in sine. Meryl Streep a facut celebru un film, care dupa parerea mea, n-ar fi avut aceeasi soarta daca ea n-ar fi figurat in distributie. E un film placut, dar nu m-a marcat in mod deosebit, insa e relaxant.
Sa auzim numai de bine.
Mona si
Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi
O nastere atat de frumoasa...
zuppy spune:
The Devil Wears Prada, e un film comercial, cu un scenariu light, dupa parere mea. A fost interesant, mi-a placut mult, dar probabil nu e de Oscar.
Mai degraba Little Miss Sunshine desi e tot comedie, e mai moralizator si reliefeaza multe dintre tarele societatii americane. Nu am vazut Dreamgirls si Volver, dar mi-am propus ca pana se decerneaza premiile sa o fac![]()
xandrutza_76 spune:
eu sunt curioasa daca leo de caprio va castiga un oscar...
si il astept si pe scorsese...
alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
Mia. spune:
Tocmai m-am uitat azi(m-ati facut curioasa) la "Litlle Miss Sunshine" si mi-a placut f mult!
Si acum abia astept sa vad "the Departed"!
poze cu Corina Elena
poze
Piersicuta mea
Mia. spune:
Mi-a placut "The departed", eu nu ma omor dupa DiCaprio, dar aici joaca f bine.
poze cu Corina Elena
poze
Piersicuta mea
Victoria_mami spune:
quote:
Originally posted by codruta_grg
Am vazut aseara Little Miss Sunshine. No coment.
Codruta &Petra Alexandra (9 august 2005)
asa crestem noi
Am eu un comment: o cretinitate plictisitoare!
_
Mai bine mor neinteleasa de nimeni,decat sa ma tot explic toata viata!
Andrada spune:
Mie imi place DeCaprio ffff mult. M-am indragostit de el de la "This Boys life", un actor minunat...
In schimb m-am cam saturat de Meryl Streeeeeeeeeeep, care o tine luuuuuunga.
Prefertii mei ar fi Leonardo si Forest W.
A
PS si e timpul sa mai stea pe bara si clint eastwood acest sergiu nicolaescu al cinematofrafiei americane.
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu