televiziune digitala, pareri

televiziune digitala, pareri | Autor: rapsody

Link direct la acest mesaj

E cineva abonat la Digi TV,sau altele, stie cineva care sunt ofertele si cat costa? Care sunt avantajele/dezavantajele fata de cablu? E adevarat ca sunt preturi mai mici?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olim spune:

da, eu am digi tv de 1 an si is foarte multumita.Pana acum am platit doar 60.000 de elei un pachet aditional, si de acum cred ca 300.000 pe luna, si am o gramada de programe
Eu am antena aici in Spania., poate fetele de acasa iti pot spune avanajele sau dezavajele.
O zi buna tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Nu mai stiu care a fost diferenta de pret, dar un avantaj consta in numarul foarte mare de programe. Ai de unde alege.

Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Un dezavantaj la tv digitala este ca toate programele intra intr-un singur canal, practic nu prea ai la ce sa folosesti telecomanda de la tv, o folosesti pe cea de la decodorul pe care ti-l dau ei. Daca ai un singur televizor in casa, n-ar fi asa mare scofala, dar daca ai doua e cam nasol.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carissma spune:

Acest subiect ma intereseaza si pe mine de ceva timp avand in vedere ca televiziunea prin cablu se scumpeste de la o luna la alta.
Din cate stiu eu (sper sa nu te informez gresit) o antena de la Digi Tv costa cam 2.500.000 dar mai trebuie totusi sa platesti un abonament de 200.000/luna. Daca ai mai multe televizoare trebuie sa ai mai multe receivere ca altfel cand schimbi postul la un tv ti se schimba si la celalalt. Un receiver costa vreo 80$.
Sper ca am putu sa-ti fiu de folos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

eu sunt la Boom
Intra pe site-urile fiecarora si vezi acolo ofertele(digitv, boom, dolce,samd)
eu nu eram multumita nici cu tv cablu..si nici cu asta nu-s! cred ca-s mai pretentioasa..oricum, pt cat timp am sa ma uit la tv..e ok
lunar platesc in jur de 35 lei(in fctie de cursul euro), dar antena, receiverul au costat mai mult decat la digi cred..in jur de 700 lei.
Daca prinzi oferte speciale..cu atat mai bine!

Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Revelion 06/07

Incercari bebik

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

eu am luat in martie, si era gratis un an daca contractul era facut pe o femeie.Merita sa cauti oferte de acest gen
o seara frumoasa tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuppy spune:

quote:
Originally posted by Alynutza

Un dezavantaj la tv digitala este ca toate programele intra intr-un singur canal, practic nu prea ai la ce sa folosesti telecomanda de la tv, o folosesti pe cea de la decodorul pe care ti-l dau ei. Daca ai un singur televizor in casa, n-ar fi asa mare scofala, dar daca ai doua e cam nasol.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Dupa cate stiu eu, exista un decodor(contra cost) care iti perimite vizualizarea a doua programe diferite pe 2 TV-uri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy062004 spune:

dupa parerea mea Dolce e spuer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Are dreptate zuppy, poti lua inca un decodor si astfel poti receptiona la 2 televizoare.

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

asa crestem noi

Mergi la inceput