Dupa cate vad, sunt singura care nu iau sitamine sintetice! Analizele pe care mi le-am facut au iesit pana acum bune, dar merg mai mult pe solutii naturale - incerc sa mananc pe cat posibil sanatos si sa iau in fiecare dimineata o lingurita de miere si una de polen granule. E drept ca nici medicul nu mi-a recomandat in mod special sa iau vitamine. Asa incat o sa incerc sa o tin tot asa cat de mult se poate... Credeti ca e bine?
Lia
S17
Eu sunt doar in sapt a 5-a. Am luat elevit pronatal inainte sa raman gravida, dar numai 5 zile pe luna (asa mi-a indicat doctorul, ca sa nu ma ingras prea tare si sa nu exageram cu vitaminele). Acum mi-a zis sa iau zilnic...pt copil...dar si eu incep sa ma indoiesc...poate ar fi mai bine sa iau numai acid folic...nici eu nu mai stiu. Dar luni merg iar la doctorash si il intreb.
Va pup
eu am luat ceva mai tarziu. prin luna a 3 cal-c-vita si centrum, apoi materna prin tluna 5 dar cum intrerupere. o luna da, una ba...
poze
Eu iau elevit Pronatal dinainte sa raman gravi cu o luna. si o sa iau pana ce nu mai alaptez (daca voi avea norocul sa pot sa alaptez). Mai iau si acid folic, chiar daca contine si elevitul pe ideea ca sunt doi in burtica si "mai bine sa lase in farfurie, decat sa le fie foame si sa nu aiba suficient"
si vorba mamei mele: "ia mama vitamine, ca oricum copilul isi va lua tot ce are nevoie dar din corpul tau, din resursele tale daca nu iei vitamine si, o sa te extenueze sarcina, o sa ai o gramada de carente dupa ce il nasti." Eu una incerc sa mananc cat mai sanatos, si sa consum multe fructe si legume dar ma indoiesc ca pot lua din alimente tot ce au nevoie copilasii mei.
lachi
14+