PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (24)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

sa vina martorul!!!!!!

quote:
Originally posted by Consi

A spus si Luca MAMA - in timp ce manca. Cred ca se gandea la papa. Dar ce mai conteaza s-a auzit clar MAMA. A fost chiar de mai multe ori. Dariana si am si eu un martor.

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Dariana si Darius (30.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

tweety fetelor va tin pumnii maine, sa treaca repede si sa fie vesela ! va pup mult

miti, mamica de 20 iunie 2006
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu
http://www.dropshots.com/mitilica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romaniaau spune:

Buna seara mamici de piersicute,

Acum pot sa scriu un pic pentru ca bebe doarme. Azi am fost la control si sa facem vaccinul de la 5 luni. In ultima luna a luat numai 450g si are in total 6850g. Asistenta spune ca e normal, dar eu sint ingrijorata ca maninca prea putin.
Am mai intrebat-o cite ceva si va scriu si voua:
- Seara mincam cereale de la 4 luni. La inceput am gasit un singur fel de cereale instant care contineau gluten si am inceput cu ele, iar dupa un timp am gasit si fara gluten. Am intrebat-o daca este vre-o problema si a spus ca e bine sa ii dau gluten chiar de la 4 luni, cit timp alaptez, pentru ca e protejat din cauza asta.
- Am intrebat daca e bine sa manince banana, despre care citisem ca se da dupa 9 luni si a spus ca e foarte bine.
- Pentru ca bebe e sanatos si curios sa guste ceva nou, sa incep sa ii dau carne, oua si unt. (acum face 5 luni)

Raspunsurile ei m-au pus pe ginduri.
-Dar am uitat sa o intreb daca un bebe de 5 luni care sta in fund ajutat poate sa stea la masa in scaunel, sau cum stau copii vostri atita timp. Ca al meu nu are rabdare sa manince, sta in babysitter, doar daca ii e foarte foame maninca repede, in citeva minute, apoi
se zbate si vrea sa se dea jos.
-Voi ce dati copiilor vostri ca sa manince mai mult?

Ma pregatesc sa venim in Romania saptamina viitoare.

Va pup si va astept cu raspunsuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lushk spune:

Pup fetele!!!
Vestile sunt bune...n-avem nimic la plamani slava D-lui...ce frik mi-a fost...tusea insa e pacatoasa si continuam tratamentul cu antibiotice...trebuie insa rabdare...

Gagici ce se intampla cu puiutzii??? Cam multi bolnaviori....
Tweety tinem pumnii la fata sa nu doara
Save bafta multa sa nu i-a Raducu varicela

Apar maine la cafea nu scapati de mine

Lushk mami de Mihaitza (11.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

quote:
Originally posted by leistra

Mai fetelor, zau ca ma intristez cand citesc de puiuti bolnaviori pe aici, tweety si noi suntem alaturi de voi, sper sa nu fie dureroasa operatiunea, offffffff, mi-e mila de scumpica Clara, save, sa speram ca si voi veti fi bine, sincer imi doresc sa stau si eu pe aici mai mult insa nu prea reusesc, de aceea o felicit pe mamidestefan ca ne invita in fiecare zi la o cafea buna ca sa ne mai trezim un pic!

mai si cat sunt eu de multumita ca draga balenica papa tot, absolut tot, ii plac si legumele si fructele, acum sunt in ceata ca poate nu fac bine ca ii dau mar crud si banana nu prea coapta, nici eu nu mai stiu, cu sunca nu am incercat

au si sa va spun ce mama denaturata sunt, azi dimineata am luat-o pe balenica la mine in pat, aproape tot patul era la dispozitia fundului ei mare de balenica si am adormit, iar dansa s-a rostogolit si ................a cazut din pat! pai nu va zic cum m-am trezit, abia acum ce mi-am revenit un pic! asa ca de acum in colo nu mai pupa la noi in pat!!!!!!!!!

am uitat sa va spunem ca zicem acum si papa, nu numai mama, adica tata vreau sa spun

larissa, foarte buna decizie

http://photos.yahoo.com/adina_roberta

Frumoasa balenica ta
Scuze ca mi-am permis sa ii zic balenica dar este o minune de fetita
Ce bine ca este mancacioasa
Darius al meu este un mofturici

VARSTA DARIUS-THEODOR

POZE

Mary de Darius-Theodor (14.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

quote:
Originally posted by codritu

Salutare!
Eu va citesc zilnic, dar nu avem cu ce sa ne laudam. Nu papa numai tzitzi, am incercat cereale de mai multe feluri, nu vrea sa deschida gura si plange, morcov la fel, desi le fac cu lapte de la mine. Ieri i-am dar squash, nu stiu cum se traduce, e un fel de bostan, din asta parca a mancat cateva linguritze. As vrea sa incerc cu piersica, a mai incercat cineva? La mar se stramba si il scuipa, e tare pretentioasa. Se trezeste noaptea de multe ori, nici nu le mai numar, nu vrea sa adoarma singura, am incercat cu lasatul sa planga, dar o apuca crizele de isterie si apoi nu mai pot sa o potolesc. Poate ar trebui sa incerc si eu ulei de somon ca imi vine sa imi iau campii.
Va pup pe toate.

Comorile lui mami

Si eu am probleme cu marul, nici Darius al meu nu papa mar crud
Mofturi la greu
Ar trebui sa facem un club al mamicilor de piersicutze mofturoase

VARSTA DARIUS-THEODOR

POZE

Mary de Darius-Theodor (14.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

Tweety nu iti face griji, o prietena de-a mea doar ce a fost acum 2 zile de i-a facut baietelului ei de 2 luni acelasi lucru(el nu putea sa bea laptic din cauza asta) si cica atunci cand au ajuns acolo el dormea,l-au tinut tatal lui si bunica-sa de cap respectiv picioare, doctorul stomatolog l-a taiat un pic cu o forfecuta,el a plans 1 minut,dar cica mai mult ca era tinut de maine si de cap,apoi a adormit la loc.Am inteles ca dupa nu a mai avut nimic,dar i-a dat doctorita sa ii dea Nurofen,sau nu stiu ce,preventiv.Oricum,tinem pumnii,sunt sigura ca totul o sa fie bine,asteptam vestile bune!Pup
Fetelor,va ziceam ca as avea nevoie si eu de niste idei in legatura cu retetele astea,mi-a placut mult ca Muuh a scris un meniu,si a mai scris o mamica, scuze dar nu mai stiu cine..si ma gandeam ca daca am scrie toate ne-am mai inspira si noi cat de cat...
Voi cum faceti cu supica?Cum o faceti?Cat ii dati?Ii dati si piure de legume la masa cu supica?
Va pup si astept cu nerabdare...

SARILLA si RAZVAN, bebe adorabil

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adina nicole spune:

Mamidestefan
Eu nu sunt din Bucuresti, dar l-am gasit si aici la Help Net. Sper sa functioneze si la mine ca am mare nevoie.Si sper sa pot fi mai activa pe forum
Va

Adina de bebe Alexia (06.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eugcem spune:

Ionela, multumesc pentru raspuns. Nicolae din pacate a facut si ieri si azi febra. Totusi e mai bine, ca ultimul supozitor i l-am pus la 11 ora dupa penultimul. Am patit si noi asa ca tine o data, iar un nasa noastra, care e si pediatra mi-a zis ca se intampla sa le mai creasca putin temperatura si cand fac treaba mare, dand astfel alarme false .

Sanatate tuturor!

Eugenia si Nicolae mic (18 iulie 2006)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/eugeniacroitoru/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eugcem spune:

Am vazut ca intreba cineva de cum se face branzica. Se pune o cana de lapte la fiert, si dupa ce fierbe aproximativ un minut se adauga doua pastile de calciu lactic. Se mai lasa putin pe foc pana se alege branza. Mie imi iese foarte bine asa. Cateodata totusi mi-am pierdut rabdarea ca a durat mai mult, circa 10 minute, dar nu pot spune de ce [:d]. Se mai poate face si din lapte prins ( adica lapte crud lasat la temperatura camerei care s-a facut acru), care se pune la foc mic pana cand incepe sa se aleaga branza. La varianta asta cu cat se lasa mai mult, cu atat branzica iese mai tare.

Eugenia si Nicolae mic (18 iulie 2006)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/eugeniacroitoru/my_photos

Mergi la inceput