40 cu + sau - (cap.29)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Doina, asteptam stiri de la voi!!!!!
Noi suntem bine, al meu copil a plecat in tabara... mi-e dor de el:(

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze

Totul despre alaptat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misulescum spune:

Sunt mai bine,am scapat de ganduri negre ,dar care vor reveni sunt sigura.Marami esti o scumpa si o dulce , pt. sfaturi.

Doinita noastra a plecat,sa speram ca revine cu vesti bune.
Gabi unde s-a dus in tabara Robert?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

quote:
Originally posted by misulescum

Doamne mi-as dori sa mai am iarasi 25 de ani,sa traiesc libera,fara obligatii,fara batai de cap,sa fac ce vreau .De ce nu tine mai mult tineretea aia de la 20 de ani????????????????????????????????

Scuze fetelor dragi,dar am cazut in butoiul cu melancolie ,mi-e dor de viata mea de cand eram nemaritata ,si eram indragostita,si visam cai verzi pe pereti {visam sa ma marit cu un pilot de avion} ,si acum la dracu cu toate visele roz-bombon .

Voua va doresc numai bine!!

Si eu care era cat p'aci sa merg la scoala de aviatie militara dar ai mei au zis.... pas! Heee... care era chestia cu tineretea aia?
Ma apropii si eu vertiginos de scor. Cine e in fata mea?

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Anul 2006 /Anul 2007 /Serbarea Ioanei
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Marius ,eu am implinit 41 ,dar ciudat nu simt lucrul asta.
Cand ma analizez f.atent la oglinda,vad ca ceva nu e coser ,dar trec cu vederea ;in legatura cu "tineretea" de la 20 ,cand ma gandesc imi vine sa-mi pun capul pe masa si sa planaaaaaaaaannngggg ,vreau sa mai fie macar un an asa ,sa mai am emotii cand ma intalnesc cu un baiat, sa vorbim la telefon ore in sir -la cel fix ,of cors-

Bine ai venit la noi Marius!!!!

-asteptam membrii noi-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Dragele mele!Am ajuns cu bine .Am stat doa zile la hotel caci ni aveau salon liber.Ne-au luat ieri si ne-au adus la spital si i-au facut lui Dan analizele.Acum asteptam sa se elibereze salonul si sa ne instalam la spital.Asteptam si sa ne spuna cand il opereaza.Va pupam de departe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Redati-mi viata!

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Doina ,ce bine ca poti sa ne scrii!!
Sa dea Domnul sa fie bine ,sa veniti cu bine acasa ,si astept vesti de la voi.

Ce mai face restul "domnisoarelor"?

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Iti multumim Mrius!!!Avem nevoie mare !!!Ce vad aici ma si incurajeaza dar ma si sperie putin...
Fetelor, aici acum e ora 10.Am facut cafeluta sa va serviti cand va treziti!Luni il opereaza pe Dan, dupa amiaza!!!Trebuie sa fie bine!Va pupppppppppppppppppp!

Redati-mi viata!

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Doina, luni am sa va tin pumnii, sunt convinsa ca veti reusi!!
Marius, eu am trecut de pragul acela de care ziceai... sa stii ca nu doare:) nici viata nu s-a oprit, dimpotriva... abia a inceput!!!!

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze

Totul despre alaptat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Tot asa-mi zic si eu dar de fiecare data cand vad soarele ca apune ma gandesc - fir-ar sa fie iar s-a mai terminat o zi, repede a trecut.

Trebuie sa schimb ceva in viata, ceva important ca sa uit de timp. Voi ce ziceti de ideea asta? Buba e ca sunt sagetator 100% tot timpul caut altceva, nu am loc, nu am sfarsit o iau de la capat si iar si iar, monotonia ma ucide. Asa sunt eu

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Anul 2006 /Anul 2007 /Serbarea Ioanei
Pagina legislativa

Mergi la inceput