Cuparea foamei

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Auzisem ceva de ceai negru cu nu mai stiu ce amestecat de baut de cate ori iti era foame. Dar nu imi mai amintesc....

Of, de ingrasat nu sunt foarte grasa, dar in ritmul asta nu ma vad bine plus ca mi se umfla fata si mainile si nu e de la rinichi, ci de la dulce ca am mai patit-o.

Ce ma sperie e ca nu ma pot opri. Adica, imi propun GATA, dar dupa cateva ore, iar ma ia cu pofte de nimicuri dulci si cand incep s ama gandesc e rau ca parca mi-as amplifica starea.

Dupa care de la atata du;ce am chef de sarat si uite-ma in curand ....bilutza.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Mamaaa, da' unde a ajuns mesajul meu!

Il cautam si nu-l mai gaseam.

Vroiam sa intreb daca medicamente impotriva foamei exagerate nu stiti. Gen Reductil, dar nu cu atatea efecte adverse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Si eu vreau sa stiu...Insa mie nu mi-e pofta de dulce chiar deloc, am zile intregi cand singurul "dulce" e zaharina din cafea, insa mi-e foame tot timpul de ..mancare gen snitzel, pizza, etc samd, nici macar cu paine.

Am luat proportii si nu stiu ce sa mai fac, mi-e foame de disper.

V

“In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

quote:
Originally posted by Victoria

Am luat proportii si nu stiu ce sa mai fac, mi-e foame de disper.

V

incearca sa tii South Beach Diet.
N-o sa-ti para rau ... Cartea se gaseste de cumparat (e vreo 260,000 ROL), dar nu e absolut necesara, se gasesc materiale pe internet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caminik spune:

Draga Teo as VREA SA TIN SI EU CURA asta da te rog da-mi mai multe detalii.Am citit la inceput dar nu stiu trebuie sa -mi fac eu meniul?Adica sa maninc ce spun ei dar in ce cantitati?De ez la pranz ,ca asta e masa principala la mine,POT MANCA CARNE ,SAU BRANZA,sau carne si branza.Sau branza cu ou fiert ?Si de care branza?CUM E?TE ROG.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by caminik

Draga Teo as VREA SA TIN SI EU CURA asta da te rog da-mi mai multe detalii.Am citit la inceput dar nu stiu trebuie sa -mi fac eu meniul?Adica sa maninc ce spun ei dar in ce cantitati?De ez la pranz ,ca asta e masa principala la mine,POT MANCA CARNE ,SAU BRANZA,sau carne si branza.Sau branza cu ou fiert ?Si de care branza?CUM E?TE ROG.

mamica de Andra si Mariusica

iti trimit ceva (2 materiale) pe e-mail (unul e in romana, celalalt in engleza - dar e numai un tabel cu alimentele perimise, asa ca nu e greu de tradus cu un dictionar, in caz ca nu stii vreun cuvint)

da-mi pe PM o adresa de e-mail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caminik spune:

Adresa este:camelia_nicu_mariusica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisabia spune:

Nu sunt de acord cu tot felul de cure.Daca vreau sa dau jos am grija cu ce mananc , fac mai mult sport si ma motivez.Ar trebui sa incepeti prin a nu mananca dupa ora 18:00.Cand ma trezesc mi-e o foame de lup, la masa de dimineata ma rasfat , in schimb seara nu simt nevoia.Puneti-va pe frigider poze cu voi cand erati mai plinute sau cu oameni grasi , sa vedeti ce o sa luati mana de pe frigider.Si nu faceti rezerve in casa de dulciuri si tot felul de mancaruri care si asa va bantuie.Am o prietena , care daca era la cura , cand ieseam ziua prin oras nu isi lua bani , ca sa nu fie tentata sa cumpere ceva.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by caminik

Adresa este:camelia_nicu_mariusica

mamica de Andra si Mariusica

pai si mai departe ? @yahoo.com sau cum ?

Mergi la inceput

La mine nu prea tine sa nu am rezerve de dulciuri in casa sau sa nu fac dulce. Fata are tot timpul cate ceva, care imi face cu ochiul cand ma apuca nebunia, iar sotul este un pofticios. Poati sa nu-i dai mancare, dar sa aiba desert.

De ani de zile prepar ciorbe si dulciuri faca ca macar sa le gust. Nu stiu, insa ce am acuma.

Am inceput de cateva zile sa iau Metabol si vad ca mi-e bine si pot sa ma abtin si de la mancare.

Nici eu nu sunt adepta medicamentelor saua acurelor de slabire, dar cand n-ai incotro pentru ca vointa ta este inferioara starii prin care treci am zis sa incerc mai ales ca in prospectic scrie ca n-are contraindicatii.

Mergi la inceput