locuinte pt tineri,proprietari a mai putin de 50mp
Raspunsuri - Pagina 2
cristinamh spune:
charlie, deocamdata n-am prins legea... doar niste comentarii, daca inteleg bine, ajutor 10.000 E la constructie de casa noua.
Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
Miramar spune:
Si fina mea e fericita unei garsoniere ANL - dupa care a asteptat si ea ani de zile, dar uite ca asteptarea a dat roade, chiar si fara PILE!!!!!!
Anuska spune:
Din cate stiu eu subventia aia se primeste daca iti construiesti o casa pe un teren pe numele tau (sa ai sub 35 de ani), dar nu mai mare de 80 m patrati; constructie realizata de firma, nu de tine! Si firma sa fie si agreata de stat! Si banii ti-i da la sfarsitul constructiei! Si nu mai mult de 10.000 euro!
Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa
De la botezul Teodorei
Din parcul Tineretului, dar si cu altii
Povestea nasterii Anei
Povestea nasterii Teodorei(bb2)
lbelciug spune:
Uitati aici un articol clarificator:
http://new.themoneychannel.ro/stiri/Economic/Mii_de_euro,_ajutor_pentru_tinerii_care_construiesc.htm
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 21s cu baby-boy2
Forum despre Flori Presate (3)
cristinamh spune:
Anuska, merci. nici nu intreb mai departe.. ale cui sunt firmele agreate...
lbelciug,
Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
ancutzathree spune:
buna!
ma vag si eu...
celor care nu au locuitza ce fel de facilitatzi li se da? ca sunt pe dinafara...
anca & alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60236" target="_blank">Asa s-a nascut o mare iubire ...
www.snugglepie.com/cb/52888" target="_blank">Varsta lui Alex