propunere subiecte supereva

propunere subiecte supereva | Autor: mamica dulce

Link direct la acest mesaj

Nu stiu cum va fi primita sugestia mea,dar eu imi spun parereaIn primul rand noul forum,supereva,mi se pare simpatic,ma uit pe el destul de des,palaria jos ca a fost creat si bine realizat.
DAR-am senzatia ca temele de acolo sunt bagate pe gatul devoratorilor de DC.
Exemplu-intrati la femina intim unde mai mult de 3 sferturi de pagina e plin de linkuri,cu toate articolele care apar pe supereva.Si toate sunt sticky!De ce sunt facute sticky? Ca daca n-ar fi nu ar nici un bai,dar asa e chiar incomod de urmarit alte subiecte. De ce 90%doar linkurile de pe supereva?
La generale la fel.O tona de subiecte numai cu linkuri de pe supereva.
E poate normal sa faceti asa,supereva e "surioara" DC-ului si trebuie promovata,de acord,e un site fain.
Sugestia mea e sa se faca un subforum cu articolele de pe supereva,poate nu toata lumea intra acolo,dar daca e la indemana,un subforum sub generale de exemplu eu sunt sigura ca va fi urmarit.Eu o sa fiu prima care intra.
Sau macar nu mai faceti sticky orice articol ca zau ca ma exaspereaza cateodata.
Astept pareri pro si contra
cu drag,Anca

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

De acord cu tine! Si eu am aceeasi senzatie.

Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Ok, multumim pentru sugestie.

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

Si eu sunt de acord cu mami dulce!

Cristina
-----------------------------------------------
www.esel-initiative.de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

quote:
Initial creeata de mamica dulce

Nu stiu cum va fi primita sugestia mea,dar eu imi spun parereaIn primul rand noul forum,supereva,mi se pare simpatic,ma uit pe el destul de des,palaria jos ca a fost creat si bine realizat.
DAR-am senzatia ca temele de acolo sunt bagate pe gatul devoratorilor de DC.
Exemplu-intrati la femina intim unde mai mult de 3 sferturi de pagina e plin de linkuri,cu toate articolele care apar pe supereva.Si toate sunt sticky!De ce sunt facute sticky? Ca daca n-ar fi nu ar nici un bai,dar asa e chiar incomod de urmarit alte subiecte. De ce 90%doar linkurile de pe supereva?
La generale la fel.O tona de subiecte numai cu linkuri de pe supereva.
E poate normal sa faceti asa,supereva e "surioara" DC-ului si trebuie promovata,de acord,e un site fain.
Sugestia mea e sa se faca un subforum cu articolele de pe supereva,poate nu toata lumea intra acolo,dar daca e la indemana,un subforum sub generale de exemplu eu sunt sigura ca va fi urmarit.Eu o sa fiu prima care intra.
Sau macar nu mai faceti sticky orice articol ca zau ca ma exaspereaza cateodata.
Astept pareri pro si contra
cu drag,Anca

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Ai doar senzatia?

O pentru diplomatie!
SI pentru subiectul asta.La care subscriu. Cred ca cine vrea sa mearga acolo stie adresa, nu e cazul sa mutati tot forumul aici..

Laura cu LARA si
Surpriza

Mergi la inceput