Recomandari cazare Fagaras!!

Recomandari cazare Fagaras!! | Autor: lilanda

Link direct la acest mesaj

Am nevoie de ajutor...patriotic :-))
Am un coleg neamt care vrea sa vina, impreuna cu sotia, in vacanta de vara, in Romania, in Muntii Fagaras. A catat omu' pe Internet, o cabana, eventual camera in cabana - de inchiriat, a gasit ceva doar pe romaneste, si m-a rugat sa-l ajut cu niscai recomandari.
Problema e ca am cautat si eu pe net (in romaneste), insa oferta e slabuta rau: ori poze care nu se pot mari, ori oferte fara poze!!
Acu' rugamintea mea e: stie cineva o pensiune/cabana in muntii Fagaras, confort decent (WC+dus in camera), nu lux, pentru ca nu asta cauta!! Sint tipi sportivi, la 50 de ani, carora le place natura, mincarea si vinul bun...apreciaza stilul rustic si daca se poate cit mai traditional!!
Multumesc anticipat !

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maiotra spune:

Pensiunea Emma

Tip:
pensiune

Categorie:
3 Margarete

Total locuri cazare:
20

Adresa:
Complex turistic Sambata de Sus

Persoana de contact:
Bata Niculina, Bata Alina Ioana

Telefon:
0724317160 ; 0724317162; 0268280403

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Maiotra, multumesc...o gasisem pe niste siteuri, insa acum am dat un google direct cu numele pensiunii si vad ca are si pagina proprie, unde exista, intr-adevar, mai multe informatii.

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

... sau in www.cazari.ro/cabana%20paltinul-arges.htm" target="_blank">zona Piscul Negru ... fff frumoasa zona !!!!!!

Sau www.carpati.org/ghid/ghid_munte.php?cat=cabane&munte=Fagaras" target="_blank">aici mai gasesti vreo cateva cabane, pensiuni.

Petronela

Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jennifer spune:

www.vacantafagaras.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

Deci,
aseara am venit de la Balea Lac.
Asa ca pot sa-ti spun ceva depinzand acum de ce vor ei sa vada.
Noi avem pe cineva la Cartisoara care are un restaurant si hotel si benzinarie:Castel 2000.Este misto rau de tot.
De la el de-acolo sunt 15 km pana la BAlea Cascada!

Daca vrei detalii,da-mi PM!

Kasi si Victoria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

Lilanda,diseara iti trimit pe PM toate datele care te intereseaza;scuza-ma dar promit sa revin!

Acolo daca vrei am pile si pot vorbi inainte cu patronul!

Kasi si Victoria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

multumesc pentru siteuri...le-am salavat...le arat mai departe
hristina, nu-i graba...abia miercuri ma-ntilnesc ccc cu omu'. Asa ca astept cuminte :-))

Mergi la inceput