Stan si Bran

Stan si Bran | Autor: simsimona

Link direct la acest mesaj

De unde as putea face rost de filme cu Stan si Bran? Ma distrau la nebunie si cred ca si acum mi-ar placea la fel de mult daca le-as revedea... Sau desene cu Popey marinarul si ciocanitoarea Woody?

As vrea sa le ofer o alternativa copiilor mei la desenele de pe Jetix.

Multumesc mult pentru orice raspuns!

Simona & Bogdan & Tudor

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

de pe reteaua de cartier. altceva nu imi vine in minte...

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tessie spune:

Te inteleg perfect,si eu am doi copii si nu-mi convine ca Jetix-ul sau chiar si Cartoon-ul sa primeze in optiunile lor,dar din lipsa de alte desene,ne resemnam .Si eu as dori sa fac rost de Stan si Bran,Woody,etc,dar nu prea vad de unde...Asa,ca secvente,poti sa incerci pe youtube,sigur vei gasi cate ceva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simsimona spune:

Rmonika. ce-i aia retea de cartier?
Eu locuiesc pe o strada nou infiintata, unde nu avem decat curent electric si televiziune prin satelit. Internet-ul il am la serviciu si nu cred ca suntem legati la o astfel de retea...

Simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

pai daca aveti internet la serviciu, probabil ca nu sunteti legati la o retea de cartier. cand ai acasa internet, de obicei te leaga la ODC sau DC++ si intri in reteaua de cartier si poti gasi aproape orice pe retea. poate intrebi pe cineva sa caute pt tine, daca nu tu ai retea.

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simsimona spune:

Ramonika, multumesc! Am intrebat si pe aici niste colegi si mi-au explicat si mi-au promis ca vor cauta ceva...

Simona

Mergi la inceput