Gresia si parchetul pe camere

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LeeAnn spune:

Eu am avut parchetlaminat in sufragerie in ambele apartamente in care am stat pana in prezent, dar cand o da Dumnezeu sa ne mutam in unul mai mare,gresie pun in sufragerie.
O speli frumos cu mopul de cate ori ai chef.Asa parchetul ramane urat daca nu il speli cu carpa bine stoarsa.Si ce bucurie sa stai in fiecare zi sa il stergi in genunchi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Sunt niste plinte de trecere nu sunt praguri in adevaratul sens al cuvantului. Am gresit eu cand le-am spus praguri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

noi am pus gresie in bucatarie si holul de la intrare si parchet in rest.nu m-am gindit sa pun gresie in living fiindca pare prea "rece". as fi vrut sa pun parchet si in holul de la intrare dar ma bucur ca nu am pus fiindca s-ar fi deteriorat rau de la atita "trafic".la fel as fi vrut sa punem parchet de lemn solid sau macar stratificat dar pina la urma am ales parchet laminat in urma recomandarilor multor profesionisti.vecinii nostri au lemn stratificat si deja e zgiriat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Noi avem parchet peste tot si pe hol . In afaar de bucatarie si bai unde avem gresie. Da foarte bine vizual cu parchet la fel in toata casa. Nu avem praguri si e si mai frumos. La bucatarie avem o plinta care ace trecerea intre gresie si parchetul din hol, iar ca si nuante de culoare sunt apropiate.
Si nu tb. sa stau in genunchi sa il spal, mi-am luat un mop din ala super absorbant, care se staorce, nu stiu cum se numeste dar nu e cu pamatuf, cu un rulou pe care il storci din maner...stiti voi..

Sa il ajutam pe Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonique spune:

Anda, si parchetul este normal sau cel pt trafic greu sau intens nus exact cum se cheama?(avand in vedere ca e si pe hol)

Simonique si bb Mario (22 august 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

eu am parchet peste tot, inclusiv pe hol ... si nu parchet de trafic intens (nici nu stiu cum e ala)ci parchet de lemn triplustratificat, arata tare bine
numai in bai am gresie

ANDANII

Mergi la inceput