eco morfologie fetala dr Predoi

eco morfologie fetala dr Predoi | Autor: brazuca25

Link direct la acest mesaj

Este cineva care a fost la acest dr pt eco morfologie fetala? Eu as vrea sa merg la el, pt ca este la spitalul unde oricum o sa nasc, si inteleg ca e mai usor sa intri si nu e nevoie de programari cu mult timp inainte.
A fost cineva la el? Cum este?

14+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/brazuca22/my_photos

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alia_ro spune:

Stiu ca nu face el personal echografiile, e mai mult prin spital, el asista la nasteri, face amnicenteze, etc...o sa nasc peste 6 sapt cu el, dar ref. la echografie, aparatul e de ultima generatie, si pretul e mai redus comparativ cu alte clinici care au aparate similare...aici mi s-a depistat o chestie pe care un dr. echografist celebru de la Sanador nu a vazut-o! Eu zic sa te duci cu incredere!
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

alia_ro, multumesc pt raspuns! M-am mai linistit putin. Nu auzisem nimik pe forum despre el. Acum chiar ca ma duc cu incredere!

14+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/brazuca22/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilialia spune:

cum pot sa/mi fac o programare la dr. Predoi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

nu dr predoi face ecografiile ce dr cheles. suni la centrul de morfologie fetala la fostul spital titan si ceri o programare. este cam 450.000 eco de la 12 sapt nu stiu de cea de la 22 de sapt dar clar este mult mai ieftin decat la alte centre si au aparatura super. (ca a lui iosup pt cine a fost la el)
dr cheles eu intelesesem ca e foarte scarboasa si nu da detlaii. cu mine nu a fost scarboasa dar asta probabil din cauza vestilor pe care mi le dadea adica sarcina gemelara oprita in evolutie.
deci ducetiva cu toata increderea in ceea ce priveste aparatura , taxele sunt foarte mici comparativ cu alte clinici, asistentele foarte dragute fara sa le dai nimic. din partea mea nota 10 pt atmosfera de acolo.
Tel.de la spital este 324.33.12; 324.11.61 si cereti la centrul de morfologie fetala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Exact asa am procedat eu si mi s-a spus 160 ron pt morfologie. AM programarea pe 27 martie si o sa va spun cum a fost.

21+ David Gabriel

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

Alia_ro cine este medicul celebru de la Sanador care nu a vazut acea problema? Cumva Herghelegiu? Ca sa stim si noi.

Valentina 33+ cu bebe Mariuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Mergeti cu mare incredere la ei, sunt 2 doctorite la eco, nici una nu se omoara cu amabilitati, isi fac treaba corect. Ceilalti doctori + asistente sunt super. I-am si laudat la "recomandari". Si eu voi naste acolo, intre 25.06-02.07.07, despre dr. Predoi am auzit numai de bine, eu sunt la sotia lui, Deliana Predoi, fosta Puiu. Sunt niste dr. deosebiti. Mult succes. (sper acum sa nu fie pomul laudat)

Mergi la inceput