Colectia de toamna-iarna 2005(116)
Raspunsuri - Pagina 7
anda77 spune:
noki, pai ce, asta e dezordine...? cand sunt doar jucarii, e ok inca la noi, problema apare cu celelalte obiecte din casa, care nu-i apartin maimutoiului dar pe care le reorganizeaza, vb lui corap
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
dordia2000 spune:
quote:
Originally posted by madau
Tunsul NO WAY la Miruna..nu suport cand vad fetite rase in cap..n-are nici o legatura indesitul parului cu rasul..radacina e una singura, din ea iese un singur fir de par..daca-l tai la nivelul radacinii ies 2???? Tre sa fii nebun sa crezi asta. Poate creste mai aspru si da senzatia de desime, insa parul aspru te aduce la disperare pana-l coafezi...va spun eu care am exemplul maica-mii.
Eu te contrazic aici ca pe proprie piele intr-o radacina mi-au rasarit 2 si chiar 3 fire de par dupa ras, unul gros si tare si celelalte mai subtiri. Dupa epilari multe...a ramas un singur fir....si subtirel. e vb de axila!
Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
pisi-si-boscu spune:
Buna fetelor!
Sunt suparata, in primul rand pentru ca sunt chiauna de somn, in al doilea rand pentru motivul ca sunt chiuna de somn si anume ca iese la iveala primul molar de 6 ani boscosesc. Si iese cu umflaturi, desfigurari, plansete si cosmaruri, astfel incat am stat pe jumatate de jumatate de pat adica pe scandura aia nenorocita jumatate de noapte. Sunt pe jumatate adormita, asa ca am facut azi lucrurile, normal, pe jumatate.
Nu stiu ce sa fac, cu ce sa ii dau... Mai ales ca la el gingia cred eu ca e destul de tepanoasa, nu o sa impuste maseaua cu una cu doua...
In alta ordine de idei, dati-mi si mie o sugestie de forma de tort, eventual patrata, ca trbui sa servim juma' de gradinita... Si vrem neaparat tort facut de mami, ca ala de cofetarie ramane la plodarime in gat.
P.S. Vroiam sa va zic sa fiti atente la detergentii astia eurocompacti; sunt foarte "compacti" si in caz de supradozaj, fara clatire suplimentara o sa aveti surprize sub forma de bubutze pe partea interna a picioruselor copiilor, pe manute si chiar pe spate.
Pisi mamica lui Boscu' mic de aproape 6 ani !!!!
pisi-si-boscu spune:
Lavi, penicilinele sunt antibiotice? Ca ORL-istul meu idiot zicea ca nu, ca de aia am dus o otita ca un caine doua saptamani, ca am luat penicilina in loc de antibiotic...
Adica si eu eram adepta Ospenului si m-a trecut pe Augmentin. ( adevarul e ca ma atasasem de pret, nu de calitatea farmaceutica a ospenului )
anda77 spune:
da, unii detergenti asa fac. eu am patit-o cu decolorat lucrurile sub forma de mici buline mai deschise la culoare, acolo unde s-a lipit bulgarasul de granule de detergenti pe textila respectiva..si nu s-a mai clatit...
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
alexandrina spune:
Pisi 2 zaruri 6-6
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.
camelia_daniela spune:
După naufragiu, pe o insulă pustie, formată dintr-un palmier cu putin nisip în jur nimeresc trei persoane.
O femeie tinerică si fâsneată, sotul ei bătrîn si un marinar.
Marinarul se urcă în palmier să doarmă, iar sotii sed pe nisip discutînd pasnic.
Deodată marinarul holbează ochii si strigă:
- Numai să nu vă regulati!
Sotul ridicând capul:
- Da nu ne regulăm domne'!...
Marinarul:
- După ce că nu mă lăsati să dorm mai si mintiti. Se vede foarte bine de aici cu ce vă ocupati.
Sotul isterizat:
- Da nu ne regulăm domne, ce-ai înebunit?!...
Marinarul se dă jos din copac, studiază scena si zice:
Mda, de sus se vede ca si cum v-ati regula.
Sotul:
- Nu se poate, domne', cum să se vadă asa!?
Marinarul:
- Urcă-te în copac dacă nu crezi.
Se urcă sotul în copac, apoi se uită în jos (mirat)
- Mda, într-adevăr, de aici pare că vă regulati...
Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei!
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)
lavi02 spune:
quote:
Originally posted by pisi-si-boscu
Lavi, penicilinele sunt antibiotice? Ca ORL-istul meu idiot zicea ca nu, ca de aia am dus o otita ca un caine doua saptamani, ca am luat penicilina in loc de antibiotic...
Adica si eu eram adepta Ospenului si m-a trecut pe Augmentin. ( adevarul e ca ma atasasem de pret, nu de calitatea farmaceutica a ospenului )
Pisi, tu faci misto de mine sau ORL-istul facea misto de tine???
Uite aici prospectul:
http://www.farmaline.ro/?cid=1&pid=2191
Ce se poate e sa fi avut un microb care nu era din spectrul penicilinei. De-aia daca dupa x zile de tratamemt cu un antibiotic nu iti trece tre' sa-l schimbi. Hai ca deja zic banalitati.
bb_alinus spune:
Si pt ca nu am reusit sa iesim deloc pt ca miss a adormit inainte de pranz, mai aruncam un ochi pe aici sa vedem ce mai zic fetele!
Meemsulici eu zic ca o mare contributie la starea Riannei o au dintisorii bata-i vina! Imi amintesc ca de Craciun tare maraita mai era Amalia, a facut vreo 2 zile febra, avea muci si eu nu mai stiam de unde le ia pe toate. Ei bine de cand i-am vazut gura plina de masele si de dinti am inteles ca asta era buba si sincer chiar pot sa zic ca am avut o perioada tare calma dupa aceea. Acuma vad ca iar isi roade pumnul in gura deci ma astept sa mai iasa incisivii sau care or fi aia. Numai nasucul infundat sa nu il mai aiba ca tare ne mai chinuim cu el.
Noki si la noi totul ajunge cu fundul in sus de cum missa isi face aparitia in living. Si la mine e mai nasol ca ea nu se joaca in camera ei care e la etaj si deci nu o pot supraveghea asa ca toate jucariile sunt in sufragerie. Bine ca e destul de mare insa tot nu ii ajunge.
Eu ti-am zis sa o trimiti pe Sararici la Amalia ca o invata ea cum sa ia medicamentele, e innebunita dupa asa ceva, de cum ma vede cu vreo sticluta ce seamana a medicament deschide gura si daca nu ii dau ceva se enerveaza. Si nu stiu de unde obiceiul asta ca in afara de vigantol si fluor nu ii dau nimic altceva.Io credeam ca e unicat insa o prietena a venit zilele trecute pe la mine si am vazut ca si fii-sa e la fel de innebunita dupa medicamente...
Alexandrina si Hilde eu zic ca fiecare copil are felul lui, unii sunt mai maleabili, altii mai incapatanati. Iar din experienta proprie va spun ca toate vin la timpul lor, pai ce eu visam acum 10 zile ca o sa ma laud pe forum ca miss isi face noptile fara sa se mai trezeasca sau ca adoarme singura? Nici nu imi vine sa prea vorbesc despre asta ca mi-e ca iar revine la vechiul obicei, zau! Si noi eram tot asa cu adormitul in brate ( asta din comoditatea noastra ca preferam sa ne uitam la TV in acelasi timp decat sa ne chinuim sa o punem in patut), cu sculatul la orice miscare ca doar "printesa" nu trebuie sa planga, sau luatul in pat spre dimineata cand miss nu mai vroia in patutul ei.
Ei bine stiti ce am facut, am devenit mai riguroasa un pic, adica seara urcat cu miss in camera ei, pus in patut cu un clown si o papusa si incercat sa o adorm asa, mai plangocea, mai se ridica, insa cand i-am inchis lumina de tot in camera nu a mai indraznit sa se ridice dar vroia absolut sa ma simta asa ca i-am dat mana, o mangaiam, si asa adormea. Insa greu de tot, poate si jumate sau chiar trei sferturi de ora in conditiile in care in brate in 5 min era gata!De durerea mea de spate acumulata de atunci nu mai zic
La faza cu dormitul pana dimineata, mister total, nu stiu de ce si cum de nu se mai trezeste...doar plapumioara i-am schimbat-o ca avea una tare calduroasa dar usoara de ii venea pe fata si o enerva, deci i-am pus o paturica de eu as muri de frig doar cu ea, insa vad ca ...tine figura!!
No ca m-am intins de numa, dau send.
Alina si Amalia 17.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebf029650900ace688449&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Amalia in imagini aniversare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
crissy77 spune:
Felicia, mama ce mi-au placut pozele cu Ilinca. Mai ales alea in care mananca banana si plange. Pai fii'mea arunca cat colo banana daca era asa suparata. A, si aia la baie cand i se vad bine dintii de jos... Hi, hi, ca un iepuras arata.
Hilde, si Elise e innebunita dupa aspirator. Cand il vede incepe sa faca "vuuuu, vuuuu" (unul dintre putinele cuvinte din repertoriu) si numai dupa fundul meu sta cat aspir.
Joy, eu nu ma pricep la vorbe. Iti spun doar ca sper sa se rezolve situatia asta in modul in care ti-o doreai tu la inceput.
Rasul in cap, nu cred ca as avea curajul sa o fac, de frica sa nu o tai. Si nici nu cred ca ar sta. Dar ideea de a avea par bogat ma incanta.
meems, cam dubioasa treaba la voi. Oare sa fie doar de la dinti? Sa dea Domnul sa fie asa.
Noki, mai tii minte ca ti-am spus ca ai aparut in visul meu acum vreo jumatate de an? Ghici ce muzica se auzea din camera lui Sarah? Nu, nu rock ci manele. Nici Elise nu mananca cand e bolnava, nici macar laptele nu-l bea cum trebuie. Dar asta nu te mira, nu?
Leea, superbe poze. Dar cine le-a facut?
Trimit ca plange Elise.
Cristina & Elise-Stefania
-----------------------------------------------------------
Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont.