Epilatoare bune
Raspunsuri - Pagina 2
printesa_roz spune:
eu am brau silk epil si NU sint multumita. imi rupe parul in loc sa il smulga. eu fac baie sa se inmoaie pielea sa iasa mai repede firul de par si ma frec si cu lufa, dupa care ma epilez, sint total nemultumita....vreau si eu un epilator bun care sa smulga parul....la salon nu pot merge pt ca aici costa o avere si nici nu vreau sa stau cel putin o saptamina pina creste astfel incit sa poata fi epilat la salon cu ceara

PS: am uitat sa spun ca tot imi cresc fire de par sub piele si ma si doare desi are atenuator de durere
irina_stef spune:
buna fetelor.si eu am aceeasi problema am un braun de 2 ani,si anul asta mi-am cumparat altul.cel vechi la inceput era foarte buna,acum deja nu prea mai smulge,mai mult rupe firele de par,iarcel nou spre surprinderea mea nu este bun absolut deloc.are aprox. 3 luni,si de cand il folosesc imi cresc fire sub piele.ultimele dati cel putin nu l-am folosit,am cumparat benzi de ceara la rece si m-am epilat acasa.am auzit de unul de la pfilips cu depozit de apa ce se baga intai la congelator si ca ar fi bun.
http://tt.lilypie.com/kpNAp1/.png
printesa_roz spune:
Irina, am auzit si eu ca philips satin ice ar fi bun. Pentru mine insa nu stiu daca ar fi bun, ca eu de ex daca e frig in camera simt cum mi se face pielea de gaina si nu se mai smulge parul deloc, se rupe tot. De aceea cred ca pt mine nu ar fi potrivit, gheata ar adormi putin ramurile sensitive in locul respectiv, deci atenueaza durere, dar ce ma fac cu senzatia de rece?
Annie80 spune:
epilatul NU se face dupa baie...pt a nucreste par sub piele se face pelling si hidratare corespunzatoare
Adepta braun silk epil
printesa_roz spune:
Annie, pai eu fac baie si peeling, apoi ma epilez. De ce nu se face epilarea dupa baie? ca eu chiar nu stiam asta, stiam ca din contra, dupa baie sint porii mai deschisi si se smulge parul mai repede....mi se parea o explicatie logica, poate gresesc
Carmena spune:
Eu am Braun-Excelle (nu stiu daca asa se scrie) cu 40 pensete si cap pentru piele sensibila si sunt multumita. Eu m-am ras ani la randu' si anu asta am zi gata, ma epilez-smulge bine, nu se irita pielea...(e adevarat mie nu-mi creste par sub piele, dar am destul de mare pilozitatea...)Ma fac cu el peste tot(picioare, maini, inghinal(zona slipului), axial).
Eu am optat pentru Braun pentru ca din ce stiu eu sunt lideri pe piata epilatoarelor Din ce stiu e ulimul model aparut la ei...Acum nu stiu ce sa zic...Cred ca depinde de fiecare in parte...
Carmena
12+ si Stefi(3 ani)
http://new.photos.yahoo.com/carmenion2003/albums/
Annie80 spune:
quote:
Originally posted by printesa_roz
Annie, pai eu fac baie si peeling, apoi ma epilez. De ce nu se face epilarea dupa baie? ca eu chiar nu stiam asta, stiam ca din contra, dupa baie sint porii mai deschisi si se smulge parul mai repede....mi se parea o explicatie logica, poate gresesc
POZE
eu stiam invers

eu am probat pe pielea mea...parul e moale dupa baie si aparatul nul prinde bine si-l rupe in loc sa-l smulga..mai era un topic legat de asta aici
eu cred ca o sa-l las sa creasca si o sal prt in codite africane, peste tot....
XIO spune:
Eu ma epilez doar cu ceara traditionala si sporadic cu epilatorul , un Braun silk-epil.
Este inevitabila ruperea firului de par , si la ceara se intampla chestia asta dar mai rar .
Inainte de epilat chiar este recomandat sa se faca dush si un gomaj pt. inlaturarea celulelor moarte si smulgerea mai usoara a firului de par .In plus , firele de par crescute sub piele vor fi mai putine.
Daca aveti probleme serioase se poate sa suferiti de foliculita.
Referitor la epilatorul Satin Ice...in loc sa dau o caruta de bani pe el mai bine iau eu un cub de gheata
Dar , dupa cum a spus cineva pe aici , mie daca mi se face pielea de gaina s-a cam dus epilatul.
Am vazut eclama si la epilator care are capat pt. exfoliere......daor nu mai retin ce firma il produce.