Daniela Nane

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

Eu l-am urmarit pe Andrei Zinca intr-o emisiune a Eugeniei Voda, "Profesionistii" si mi s-a parut un barbat bine, inteligent, si chiar cu foarte mult vino-ncoa. Constient de virsta lui si destul de marcat de moartea fostei sale sotii (Emily), despre care nu a vrut sa vorbeasca prea mult atunci.
Nu stiu cit e "meritul" Danielei Nane in startul relatiei, insa cred ca la virsta lor si la statutul pe care il au fiecare isi pot permite sa incerce.Poate merge, nu se stie dinainte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ficusia spune:

Eu am vazut-o la teatru si nu mi s-a parut cine stie ce talent.
Cind vorbea parca nu ii ieseau cuvintele mai din gura, nu avea voce.
Si de atunci nu mai imi place.
De arata multe tipe/actrite arata bine.

Am citi undeva ca ar fi din Iasi sau nu stiu de unde din MOldova.
Ea imperuna cu alte doua tipe, parca surorile Vlasov faceau naveta la Bucuresti si isi faceau planuri cum sa ajunga sa fie renumite si se realizeze si au ajuns la concluzia sa puna mina e barbati bogati.

Si in incheiere spunea ca si-au realizat planul si au ajuns unde au vrut!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theiuta spune:

Eu nu pot sa uit ce a declarat in urma cu vreo 2 ani intr-un interviu al revistei "Ciao" si anume ca nu ar ezita sa se culce cu un regzor celebru(l-a dat exemplu pe Spielberg),daca asta ar fi in beneficiul carierei ei.

Ei, acum Andrei Zinca nu e Spielberg, dar este un regizor cu o oarecare notorietate in lumea telenoveleor.

Coincidenta sau nu?

Theiuta

poze cu Nicolas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

ei,uite,eu am citit sau am auzit la radio,nu mai stiu,ca nici nu regizorul asta nu prea merge...si e cam batranel pentru ea...si sa nu mai ia pa mine c-a fost iubire mare si cu primu',miliardarul de carton,care acum e in puscarie...si-ala era cu mult-mult peste anii ei...

Mergi la inceput