Daniela Nane

Daniela Nane | Autor: miria_cristina

Link direct la acest mesaj

Mie imi place tipa. Si ca femeie si ca actrita.

Am citit de curand ca s-ar fi casatorit in secret acuma de sarbatori cu un regizor.

Oare sa fie adevarat!?

M-as bucura pentru ea.

Voi ce stiti?

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Si mie imi place! E o tipa fina si frumoooasa!

corinadana mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Si ce e mai important: are creieras si-l foloseste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Cu regizorul filmului "La urgenta", nu-i asa?

Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by Cristina_C

Cu regizorul filmului "La urgenta", nu-i asa?

si eu auzisem ca e in iubire mare cu ala...

Edit: si mie mi se pare frumoasa... nu degeaba a fost Miss...

Mergi la inceput

http://www.ziarulcn.com/article/casatoriti-pe-ascuns-44840.html

CASATORITI PE ASCUNS
Autor: CRISTINA R. IORDAN

Regizorul Andrei Zinca si actrita Daniela Nane si-au pus pirostriile departe de ochii lumii si fara sa anunte nici un apropiat. Iubirea fulger s-a incheiat cu un act semant de cei doi cineasti in vacanta de iarna, petrecuta dincolo de granitele tarii, dezvaluie revista VIP.

Pana cand filmarile serialului "La urgenta" nu s-au incheiat, Daniela, care juca unul dintre rolurile principale, si Andrei Zinca, cel care a regizat pelicula, nu au vrut sa recunoasca faptul ca sunt un cuplu. Motivul il da chiar regizorul mai cunoscut in SUA si America Latina decat in Romania: "Nu ma incurc niciodata cu o actrita cu care lucrez, pentru ca asta mi-ar face rau mie, ei si productiei. Daca e sa fie ceva, va fi dupa incheierea filmarilor". Mergand pe acest principiu, primul moment in care cei doi indragostiti si-au facut aparitia ca un cuplu oficial a fost cu ocazia decernarii premiilor TV Mania.

AMOR CU NABADAI

Despre viata amoroasa a Danielei Nane nu se poate spune ca a fost una linistita. Vedeta a fost casatorita cu Viorel Popa, patronul Cibela Group, cu care are un fiu, Codrin. Daniela a divortat de omul de afaceri in 2002 dupa ce, cu un an mai devreme, Viorel Popa a fost acuzat de inselaciune in forma calificata si condamnat la inchisoare. Urmatoarea relatie importanta a actritei a fost cea cu Paul Renaud, director de marketing la RomTelecom. Se pare ca relatia dintre Paul si Daniela a fost la un pas de casnicie. Mai ales ca el se impaca foarte bine cu fiul ei. Asa ca inelul de logodna nu a intarziat sa apara. Asa cum nici problemele nu s-au lasat asteptate o data cu filmarile pentru "La urgenta".

Iasul de Sarbatori:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/album?.dir=/af83re2
Fuego--Iasi--23 noiembrie 2006:
http://good-times.webshots.com/album/556103784FkXpah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Ma bucur pentru ea.
Imi place Daniela Nane!

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melina34 spune:

da, frumoasa, talentata si ..smechera!!!!
a fost casatorita cu patronul de la Cibela care..a dat faliment si nemaifiind corespunzator, a divortat de el!!
Mi se pare usor fortat ca sa nu zic altfel, ca la nunta Columbenilor tzopaia cu unul acolo si brusc in toamna sa se cupleze cu regizorul,ce de compromisuri tb sa faca o actrita pt un rol in serial!!!

M.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Un argument care vine in sprijinul celor spuse de Darria, anume ca are creier si il mai si foloseste: cei de la Evenimentul zilei i-au incredintat o rubrica zilnica/ sapatamanala (nu stiu sigur) pe care o citesc din cand in cand.Acuma nu mi se pare ca le zice ca Vargas Llosa dar totusi exista un miez in ce scrie ea acolo.
Si apoi, cate foste miss Ro ajung sa aiba rubrica constanta la un ziar ca EV zilei?!
Imi amintesc ca de vreun an a aparut in CEAO surprinsa e paparazzi alaturi de un tip(intra/iesea din blocul lui) care ilustra perfect vorba aceea cu "barbatul tre' sa fie un pic mai frumos ca dracu".Adica era chiar hidos.Dar zice-se ca potent. Financiar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melina34 spune:

daca faptul ca agati barbati cu bani si influentza inseamna sa ai creier,atunci Monica Gabor este nu numai frumoasa ci si al naibii de desteapta, curat murdar coane Fanica!!halal!!

M.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by melina34

daca faptul ca agati barbati cu bani si influentza inseamna sa ai creier,atunci Monica Gabor este nu numai frumoasa ci si al naibii de desteapta, curat murdar coane Fanica!!halal!!

M.

dev xero ellinika...

Mergi la inceput