Mamici de ianuarie-februarie 2007 (58)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

'Neata fetele, sunt capiata de somn ca azi-noapte a sosit si tati pe la trei, si m-a tinut de povesti pana la cinci. Iar acum cine doarme?

CATALINA, iaca, de data asta nu dau cu roshii... si eu ii dau ceai Babycalm lui David daca se trezeste intre mese, doctorita mi-a spus ca nu e bine sa-i dau lapte peste laptele nedigerat inca.

Cred ca noi am trecut la sezonul de colici, intre 21 si 24 avem program artistic, ieri i-am dat prima data Bonnisan, sa vedem daca foloseste la ceva. Ce sa zic, dupa masa de ora 24 a adormit tun!

Azi dimineata am trecut la repararea gaurilor din tetine, tetinele 1 de la Avent sunt ele grozave, dar se cam infunda cu granulele de lapte praf. Iar bebe trage ca disperatul fara ca laptele sa-i vina in gurita. Frustrant, nu? Ma gandesc ca ar fi o idee buna sa-i iau si o suzeta, in acelasi interval magic 21-24 tot cauta cu gurita. Voi ce ziceti: pro sau contra suzeta? Astept sfaturi de la mamici, multumesc.

cristiana si David Cristian 21.12.06

http://new.photos.yahoo.com/cristivona70/album/576460762386576940

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Adinush, stai si tu la Titan??? Ce bine! Sa imi zici cand iesi, hai ca iti dau nr de tel pe PM sa ne dam sms-uri. Cat are bebele tau ca am uitat ... Ca in ultimul timp, daca nu scriu, nu tin minte NIMIC.

Levi, cum ziceam mai sus, sunt super ramolita. Am vazut intrebarea ta, dar am uitat complet sa raspund la ea. Sa stii ca mai rau m-a durut cand mi-a pus branula in mana decat cand mi-a montat anestezia. Oricum iti face si un anestezic local inainte. Nu iti face probleme, chiar nu doare. La mine a fost o doctorita micuta de statura cu parul pana la umeri si cu ochelari, nu mai retin cum o chema, parca Brandabur dar nu bag mana in foc, vezi ce am scris mai sus ... am luat-o razna.

Multumesc pt sfaturi, tuturor.

Pupici,
Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

ALYDUMY, la multi ani fata, multa sanatate si tie si lui bebe!

OANA, CRIS, v-ati hotarat pe azi? Si daca o fi sa fie manine, tot noi va facem galerie!

cristiana si David Cristian 21.12.06

http://new.photos.yahoo.com/cristivona70/album/576460762386576940

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria72 spune:

Gio bine ai revenit! Ma bucur pentru tine ca esti bine si a decurs bine nasterea.Felicitari tuturor mamicilor!
Mai fetelor, eu nu mai simt nimic acum. Ce naiba o fi si asta. Toata sarcina m-am luptat cu contractii si acum nu mai am nimic. Mi se intareste burta , dar fara dureri. Am mai avut dureri ca de ciclu dar scurte. De dop nici vorba. Pe 1 am control, poate imi spune ca sunt dilatata... asa fara dureri. Ce visez si eu.
Cine zicea de talie de 120 cm, pai eu am de 2 saptamani 120 cm si tot nu nasc.
Oana bafta, eu am o presimtire ca tu cum te urci pe masa cum nasti!
Cand am nascut eu prima data a venit o fata, pe mine ma tot mutau de pe masa pe pat si fata aia a venit cu sotul de mana, s-a urcat pe masa si "zduf" la aruncat cu apa cu tot.
38+6z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Rali n-as crede ca dimensiunea taliei fixa ar putea fi un reper. Mi-e greu sa cred ca o tipa solida la vreo 90 kg de ex ar trebui sa intruneasca aceeasi talie cu o miniona de 39 de kg...
Asa ca nu mi-as pune baza in asa ceva.

Maria72 sincer nu m-ar deranja..numai sa apuc sa ajung la spital inainte...si ca sa fiu tiganca si sa cer destul: sa apuce a-mi veni si doctorelul.
Om vedea...

Cristiana la mine o sa faceti febra musculara de atata "majorit" caci putzica deja a trecut la planurile lui individuale...eu ma bucur ca le-am respectat pana acum pe cele comune...de acum e sef in totalitate.

Haine bebe

camera bebe

Eu si Noi

39+4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Cristiana, si cum pastrezi ceaiul, sau ii dai cum faci? Ca io cand sunt gata cu ceaiul, nu il mai vrea. Suzeta nu i-am dat nici noi. Iar la noi ora de bazdaci e intre 4 jumate si 7 jumate. Nu cred ca a avut vreodata masa de 24. Mananca la 8,9 si apoi se trezeste la 2,3.
Ce bine ca n-ai dat cu rosii ... :)

Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Ah, da...ptr ce sunt necesare calciu-l si ergomet-ul? Fiole de algocalmin am in bagajul de spital caci ne-a sfatuit moasa sa avem ptr eventuale dureri in timpul noptii cand farmacia spitalului ar fi inchisa... In rest vad ca la maternitatea din bv se tot lauda ca sunt bine aprovizionati cu medicamente si nu au lipsuri...asta zic ei. Ce-i drept pe mine m-au uimit cu faptul ca detin totusi injectiile alea cu anticorpi care se fac dupa nastere la mamele cu rh negativ...si care costa niste foarte bune milioane...

Haine bebe

camera bebe

Eu si Noi

39+4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monykk spune:

fetele care au nascut la elias -intrebare - ce medicamente v-au trebuit , sau aveau de toate
macar sa ma aprovizionez si eu sa nu ma duc ca tuta

mony

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Fetele, cu placere...sper sa nu deranjez pe nimeni cu opiniile mele fiindca sincera sa fiu nu am scris tot ce-am scris sub forma de sfaturi deoarece eu am facut multe lucruri in afara schemelor generale (sfaturilor profesioniste) pur si simplu fiindca nu mi s-au parut aplicabile la copilul meu, eu doar va spun ce a functionat la noi si cum unele nu sunt metode avizate si sunt aplicate de mine pe riscul meu si pe copilul meu nu le pot recomanda sub forma de sfaturi. Mie mi-a fost foarte greu la Andrei fiindca nu aveam pe nimeni cu experienta in preajma, nu mama, nu soacra, nu prietene cu copii (de pitic ne ocupam doar eu, sotul si fratele meu, trei nepriceputi care nu stiau nici sa schimbe un pampers sau sa tina copilul in brate) si am avut doar zeci si sute de pareri citite pe aici sau auzite pe la diferiti doctori si din incercare in incercare, din combinatii de experiente am gasit solutiile care mergeau la noi.

Catalina, nici eu nu dau cu rosii fiindca si eu ii dadeam ceai lui Andrei daca i se facea foame intre mese, ii dadeam Baby Drink sau ceai de tei. Tineam mereu ceai pregatit (poti sa-l faci si cu o ora-doua inainte si sa-l tii caldut pe calorifer) si singura regula de care ma tineam era sa arunc ceaiul/laptele din care a inceput sa bea si nu l-a terminat (dar eu ii dadeam cu biberonul si aruncam orice rest ramanea fiindca daca a intrat in contact cu gurita lui se strica mult mai repede si nu e bine sa fie utilizat iar...acum ma gandesc la faptul ca este acelasi lucru si daca bagi lingurita la loc in cana in care tii lichidul).

Oana 37+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Comorile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria72 spune:

Bine ziceti de algocalmin, ma duc sa mi-l pun in geanta.
Spuneti-mi si mie cu intru in mailul comun, stiu parola dar daca dau sa intru de pe prima pagina pe adresa aia de mail nu mi-a ia. Ce se intampla? Este alta adresa?
maria 38+6z

Mergi la inceput