Mamici de ianuarie-februarie 2007 (58)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mediterana spune:

Felicitari Ioana N..... sa iti traiasca flacaul!
dar te-ai grabit un pic fiindca ar fi trebuit sa nasti in februarie... cam prin aceeasi data cu mine...asa ca imi vine asa un mic stres...vorba Liudei...morcov, frunze etc

mediterana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LEVI spune:

Catalina,stii ce ni-a spus mie in Spital,Dr Jianu despre imbracatul nou nascutului?
A zis sa imbrac copilul in functie de temperatura(interior sau exterior)si sa ma gandesc ca daca mie mi-ar fi cald in hainutele alea,si lui ii e cald.Ideea e sa nu ii infofolim exagetrat,eu am respectat acest sfat si totul a fost bine.Poate nu intotdeauna am imbracat-o pe Daria cum m-as fi imbracat eu,ii mai dadeam acolo o caciulita in plus,dar fara sa exagerez.
As mai avea o intrebare pt tine:Ai simtit ceva cand ti-a facut Rahi-epidurala,ca povestea lui Roandre m-a cam speriat.

Luminita35+ si Daria
Pozele mele

"Iubeste-ma cand o merit cel mai putin:atunci am nevoie cel mai mult."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

ola fetele,
aseara ne-a cazut buricul!!!! eu m-am suparat si sunt pe cale sa pierd laptele
In casa inca este haos pt ca nu putem imbina inca programul fetelor. mai incercam.
pup

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monykk spune:

IOANA FELICITARI , BEBE SA CREASCA MARE SI SA VA BUCURE SUFLETELE , SI TIE REFACERE
RAPIDA MAMICO

CRISS , OANA TINEM PUMNI , SA VA AJUTE DD CA TOTUL SA MERGA BINE

40+ SI ASTEPT

mony

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rali spune:

Buna dimineata!

Felicitari Ioana! Recuperare rapida si un bebe sanatos si mancacios!

Criss 68, Oana si toate fetele care astazi au marea intalnire- nastere usoara si recuperare rapida!

Cleopiciu - e o scumpica Daria sa creasca mare si sanatoasa!

La multi ani tuturor sarbatoritelor lunii ianuarie!
(bine lore ca ne-ai adus aminte)

Amaya multumim pentru sfaturi!

O zi buna!

Raluca 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Fetelor, multumesc ptr majorete dar putzica a hotarat ca inca nu. Cu siguranta stie el mai bine ce si cum. In afara de faptul ca de la o zi la alta durerile ca de menstruatie sunt mai intense, dopul eliminat in bucatele mai mari...eu tot nu pot sesiza clar o contractie distincta. Hehe...daca va dura travaliul cam cat dureaza pretravaliul asta la anul pe vreamea asta nastem si noi...

Criss tin pumnii sa mearga totul lin.

Alydumy La multi ani! Sa te bucuri de un an nemaipomenit!!!

Haine bebe

camera bebe

Eu si Noi

39+4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Amaya, iti multumesc pentru sfaturi. N-oi fi chiar proasta dar nici prea desteapta. In momentul asta sunt tare amarata ca instinctul nu imi zice mare lucru despre ce sa fac.
Si la mine in casa e cald asa ca stau cu gemurile intredeschise, incerc sa nu stam in curent insa. Ma gandeam azi sa il scot in brate, pt ca sunt singura si nu pot cobori carutul si cu bebe in acelasi timp trei etaje. Macar juma de ora.
Nu am ce sa fac decat sa imi folosesc creierul meu la cum sa il imbrac si cu asta basta. Chiar daca nu e mare lucru cum zice Aelita, eu zic ca tot e mai bine decat nimic in zilele cand mi se pare prea vant sau e ploaie si nu il scot, sa il tin cu usa de la balcon larg deschisa sa intre aer. Cam asta ma pricep si eu sa fac ... .
Care sunt conditiile atmosferice pe care nu trebuie sa scoatem bebeii din casa. Eu stiam de vant, ceata, ploaie si frig sub 0. De maine cica incepe sa ninga in Buc si vine iarna. Macar de ar omori virozele ca si bunica si nepoata mea sunt racite (ceea ce inseamna ca nici mama, nici cumnata, care ma ajutau, nu mai pot veni la mine).

Stiu ca multe dintre voi va opuneti ceaiului dat la bebei. E, nu dati cu rosii, eu i-am dat nitel Humana cu fenicul, mai ales cand sta treaz intre mese si i se face foame sub doua ore (dupa ce a mancat un bibe cu 150 ml de lapte mi se pare aiurea sa ii dau inca unul sub trei ore, nu? ca nu cred ca ii digera stomacul asa repede).

Haideti ca incetul cu incetul imi reconfirm renumele de panicata de frunte a forumului. Mai, ar trebui un top, poate castig si eu ceva.

Va pup,

Cata

Mergi la inceput

Gio - bine ai revenit! Ma bucur ca totul a fost in regula!

Monu- o sa vezi ca totul o sa se aseze ... mai un pic de rabdare si nu te supara ca nu-ti face bine si nici puiutilor tai.

Sraluca - La multi ani sa cresteti mari si sanatosi!

Raluca 39+

Mergi la inceput

Oana - si eu resimt dureri ca de menstruatie de vreo 2 zile, mai ales seara, dar nu am eliminat nici un pic de dop... si vorba ta in aceste conditii voi naste la anul (mai ales ca cineva spunea ca tb. sa ai "talia" de 120 cm cand nasti, eu de abia am 98 cm )
Daca bebelul meu nu s-a hotarat saptamana asta sa iasa, sper sa nu vrea in week-end, sa astepte pana luni cand mergem la control.

Catalina - - nu esti panicata doar vrei sa fii informata... eu ma bucur ca ridici tot felul de intrebari pentru ca asa obtin si eu informatii pretioase.

Raluca 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinush spune:

Cata tu parca stai la Titan nu? Lasa ca trece zapada si vin in fata blocului...te scot fortat din casa cu bebe cu tot
Asa stiam eu de ceata,vant puternic dar temperaturi de -5 grade.u sunt nascuta de Revelion in Roman..unde de obicei iarna se ajunge la -25 de grade noaptea si tata imi povestea ca ritualul nostru de seara era sa ma scoata la plimbare in carucior.Ma ducea la un bar(vestitele bufete cu cofetarii&co) si ma lasa afara langa usa si el intra si isi lua o bere si se aseza la masa din dreptul meu.Ne despartea geamul..el inauntru,eu afara.Si dormeam de n-aveam nici o treaba.
Mereu am ras de el ca ma lasa singura afara sa ma fure hotii dar se pare ca pe nimeni n-a tentat un bebelus in landou
Si cum eu sunt copilul parintilor mei.......

Adinush de Ayleen-Alexandra

Mergi la inceput