Mamici de ianuarie-februarie 2007 (58)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

am tot citit din urma, si am ajuns la intrebarea catalinei despre Desitin, il poti folosi cu incredere, e considerata printre cele mai bune creme de "fund", si eu mi-am luat si fetele aici o folosesc dupa fiecare schimbat de scutec, sa evite iritatii

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Azi am fost la dr de familie si cand m-a vazut mi-a zis "aaa... dar n-a coborat inca bebe", mai are cam 2 saptamani
Eu ma dusesem fericita sa intru in prenatal, ca deh sunt in S40 si am termen pe 29 ian ... m-am intors cu o falca in cer si una in pamant

La voi cand a coborat bebe si cat de mare tre sa fie coborarea fata de capul pieptului. Am inteles eu bine sau de o palma?

Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

iriss27 ce, e o regula? poate sa coboare chiar in momentul nasterii... eu zic sa stai calma

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

pai nu prea stiu ce e cu coborataul asta ... adevarul este ca burta mea este destul de rotunda si de sus ... dar pe de alta parte, parca ma apasa mai tare pe vezica si pe ... zona de treaba mare si parca sunt mai , burta e mai tare, ma misc greu ...

Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Iriss nu-ti bate capul...bebeii nu prea au obiceiul sa respecte termenele doctorilor...poate sa se hotarasca sa iasa la lumina in orice zi de acum incolo.

Haine bebe

camera bebe

Eu si Noi

39+3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss68 spune:

Buna seara fetelor,

Nu am avut timp sa va citesc decat pe sarite. Suntem in aceeasi formula (2 in 1), am vazut Oana ca ai intrebat de mine - eu cred ca pana maine nu se mai schimba programul. Ce zici, nasti si tu maine?

Eu am facut f multa treaba, in privinta copiilor sunt paranoica cu curatenia, desi abia facusem curat, azi iar m-am apucat de periat covoare etc etc. bebita mea se agita de mama focului, dar de iesit nu are nici un gand.
Am stat azi mult cu mine insami, mi-am ascultat sufletul, m-am emotionat la gandul ca e pentru ultima data cand suntem aceeasi fiinta, de maine ne vom separa pentru totdeauna. De cel putin o luna imi doresc sa nasc, sa scap de burta, insa de 2-3 zile ma simt mai mamica, nu ma mai gandesc atat de egoist la persoana mea, simt nevoia sa ofer protectie. INcerc sa savurez aceste clipe, sa fac un remember a tot ceea ce a fost. Nu pot spune ca mi-a fost usor, primul trimestru m-a dus in pragul depresiei, acum spre final m-a deranjat enorm aspectul fizic si greutatea in miscare. Azi nu m-a mai deranjat nimic, am facut o multime de lucruri pe care le faceam inainte de sarcina - ca si cum as fi mai grasuta doar. Iar cu aspectul fizic... mi-a venit ideea sa-mi fac maine fotografii inainte de a pleca la spital.

Fetita noastra se va naste de ziua defunctei mame a sotului, care pentru el ar fi fost mama perfecta daca ar fi trait (aproape nu a cunoscut-o). Sper sa il faca fericit aceasta intamplare si sa-i oferim fetitei copilaria pe care el nu a putut-o avea.

Ma duc sa fac o baie de relaxare si poate inainte de culcare mai citesc sa vad ce ati postat.

Va pup, aveti grija de burtici si de bebici.

criss 40s cu Ligia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

Azi am facut 1 luna

sraluca Mihai Alexandru 25.12.2006

Mergi la inceput

Criss eu zic ca m-am programat ptr maine...dar imi mai trebuie un acord...om vedea maine daca l-am obtinut sau nu.
Ma bucura tare sa aud ce ai facut azi...asta iti va ramane si e bine ca ai deschis un drum nou...
Sigur va conta enorm ptr sotul tau nasterea bebelinei maine...de altfel printr-o "coincidenta" ciudata asa a fost sa fie.
Sper sa te insotesc maine dimineata...cu o nastere naturala totusi...
Ma retrag si eu la un dus relaxant.

Haine bebe

camera bebe

Eu si Noi

39+3

Mergi la inceput

Somn usor, fetelor.
Sper sa dormim si noi bine in noaptea asta si de dimineata sa ne programam la nastere.

Haine bebe

camera bebe

Eu si Noi

39+4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss68 spune:

bafta multa Oana, iti doresc sa ai o nastere usoara si naturala pe cat posibil.

Abia astept sa ma intorc sa impartasim impresii, eu abia atunci voi afla de IoanaN si restul care se mai pregatesc.

Am cateva numere de tel de la voi, nu stiu exact pe cine anunt, probabil pe Alinatxa. Desi la mine nu poate fi nimic spectaculos, e o cezariana programata. Decat datele tehnice!!!

criss 40s cu Ligia

Mergi la inceput