Mamici de ianuarie-februarie 2007 (58)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleopiciu spune:

buna burtici si mamici!!!
Oana ,azi am vorbit cu dr. de familie si maine a spus ca o sa vina la noi ...,i-am explicat ca imi e frica de raceli si gripe...
Cu laptele nici eu nu stau prea bine ,ii dau si sin si milumil ca nu am destul laptic...
mamicile cu bebei am si eu o intrebare in legatura cu muci la bebei ,Daria se c-am ineaca cu ei si asa de tare ma speriu,i-am pus ser ii trag cu pompita dar ea ii si trage de ajung in git ,sunt tare stresata ,dr. mi-a spus sa o ridic si sa o bat pe spate ,asta stiu si eu dar poate este ceva care sa o ajute sa elimine ...,aveti si voi problema asta?
imediat se trezeste Daria sa pape ...

v-am pupat !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Cleo, noi am rezolvat cu Batista Bebelusului si alternare de ser fiziologic in nas cu spray cu apa de mare, Marimer. Si acum mai are putini, dar imbunatatirea e vizibila. Despre inecat ... nu am prea multe solutii din pacate, doar sa fii cu ochii pe ea ...

Cata

Mergi la inceput

CATA MERSI MULT DE RASPUNS ,o sa cumpar si eu batista bebelusului si sper din suflet sa rezolvam problema..

Mergi la inceput

Cine ma ajuta si pe mine ,ma tot chinui sa atasez poze si nu reusesc deloc....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Cleopiciu noi am luat din buc batista bebelusului..insa intr-un final am vazut si in bv la farmacia de pe republicii, cea lunga care e deschisa si noaptea...si la babyshopul din eliana mall.
Bine ca ai rezolvat cu doctora sa vina acasa.

Criss pe unde est?! S-a hotarat cumva bebe sa vina azi!?

Haine bebe

camera bebe

Eu si Noi

39+3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Buna burtici si proaspete mamici,
Greu mai tine pasul lumea cu voi!

Roandre, felicitari pentru bebe si recuperare rapida! Foarte emotionanta relatarea ta.

O zi buna tuturor,
Roxana, 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Off fetele,, vai de sanul meu.E rau.Am fost la dr , daa nu reusesc sa desfund cu pompa in 3 zile va trebuii sa imi stopeze laptele..adica adio alaptare..ca altfel ajung la operatie.Plang de m-am umflat de azi dimineata..clar am dat-o si intr-o depresie aiurea..am lacrimi mereu in ochii.

Am suant-o si pe dmna Musat, f dragutza.Mi-a zis sa pun apa rece si muls.acum din ce stiu eu apa rece face ca laptele sa dispara..in fine..incerc ..ca n-am de ales..

De la 4 dim nu am reusit sa mai dorm de durere, si de la ora 3 pana acum mi s-a facut masaj si muls, de mi-au iesit ochii din cap..

doare de nici nu am avut pofta sa mananc ceva..si alptele e mai putin..la cat m-am smiorcait azi..

Haideti ca air m-a pufnit plansul..

Nu stiu...eu am ceva cu alaptatul..asa vad eu ..in fine poate da Dumnezeu si reusesc..

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rali spune:

Cleopiciu - ti-am trimis un PM in legatura cu pozele.

Raluca 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_Alx spune:

anis? nu inteleg: eu stiam ca la spital au metode de desfundare a canalelor..de ce tie inca nu ti-au aplicat ceva?sau ai fost si nu au avut efect?eu zic sa iei legatura cu Culcer de la spitalul Universitar,e foarte buna si e sefa sectiei la neonatologie.e "obsedata" de alaptare si nu cred ca te va lasa sa renunti la alaptare si de va ajuta cu siguranta...daca vrei numar de telefon de la cabinet trmite un PM.Insa iti zic ca e f scumpa.

38+ + Mimishoru'(2 ani si 9 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Ana_Alx incearca sa-i trimiti mesajul Anisei si pe PM, caci e posibil sa nu prea apuce sa citeasca pe forum.

Haine bebe

camera bebe

Eu si Noi

39+3

Mergi la inceput