Casnicutze sexy (98)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Miki saracul Pepe, dar n-a mai gasit alta ?

Cuscra i-am povestit soatzei, faza cu oala si pumnul , iar aseara am adormit rizind de una singura in pat.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

stefitza cred ca e mai bine..acum doarme...sa vad cand se trezeste...
am ajuns la antibiotic ca nu se mai putea....
cami - de unde stia ca esti emigranta??????scrie pe fruntea ta????offff....de asta nu vreau eu sa plec, mi-e bine cum sunt pe fundul meu(cel mare).pupici sa-ti treaca nervii.
pupam pe toata lumea si multa sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Liana,imi pare rau ,dar sigur data viitoare va fi cu noroc.
Cami,ce m-am enervat! bey ,ce vaca infecta! a naibii jitie!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

si eu va pup pe toate.
un pic. ma doare capul si mi-e rau

``Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii, care nu-l asteapta! ``

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

sara buna!!!!!!

cami , nu te nacaji.nu lasa o needucata si necizelata sa-ti strice ziua.
colegu e cu amigdalita pulatcee.cred ca trece pe injectii.
liana .auzi , d inca nu- 30 ianuarie.ore nu poate sa fie ciclu peste sarcina/intreb si eu, nu da cu.

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebitzu spune:

buna dimineata la fete,

eu am inca dilema "uite net-ul, nu e net-ul".azi a venit pentru a doua oara un tehnician sa vada care-i baiul, acum asteptam diseara sa vina sa schimbe nu stiu ce cutie deasupra blocului.sper sa se rezolve.

Cami, tanti aia poate a fost sora/nevasta/ruda/amica lui nenea ala de i-a facut probleme Olgai, mai stii...

Danuta,czia mea este ca ti-ai iertat sotul numai 99.99%, asa-i?

Liana, mie mi-au trebuit 7 ani sa-l fac pe Mihne (4 sa-mi dau seama ca nu iese si alti 3 in care am facut tot posibilul sa fie posibil, intelegi tu).imi luasem orice speranta si ne propusesem ca incercam din nou aici, in Ca, insa el a vrut sa fie cetatean roman si a venit inainte de plecare.
bafta muuuulta.

miki, ma bucur ca ai reusit sa schimbi turele, bravo.

mirela, ati gasit apartamentul dorit?

in discutia despre Zavoranu nu ma bag, v-ati speria cred la ce impresie proasta am despre ea
gaby,sanatate multa lui Stef

fetelor, sa aveti o zi cat mai frumoasa.daca duceti dorul zapezii si gerului, facem o cheta -eu si Cami, si va trimitem par avion, cu cea mai mare placere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

sexoaselorva multumesc..da stati mama linistita ca nu pic ion'am picat de 13 ani incoace..nu pic nici acum
Bi m'am intrebat si io..da facui si test si nika.mai fac pe 30 unu mai stii?
cami nu mai pune mama la suflet tot,,baga "ignore"sa vezi ce bine ee..
va pupacesc pe toate..sunt aci
am revenit in forta..incepe distractia?
sexoaselor dans..

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by Bimilit

sara buna!!!!!!

cami , nu te nacaji.nu lasa o needucata si necizelata sa-ti strice ziua.
colegu e cu amigdalita pulatcee.cred ca trece pe injectii.
liana .auzi , d inca nu- 30 ianuarie.ore nu poate sa fie ciclu peste sarcina/intreb si eu, nu da cu.

Bimilit - soacra cu DOUA nurori!

Nu te supara iubita,dar nu m-am putut abtine! Esti belea!

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

gaby,nu .nu scrie pe fruntea mea ca sunt emigranta.dar cand deschid gura si vorbesc accentul ma da de gol
asta indiferent cat de bine vorbesti

banana,eu fierb si acum.inca putin si dau in clocot

gagici,nu am cum sa ignor ce se intampla in jurul meu pt ca deocamdata fac parte din societatea asta si ma doare cand vad atata prostie in jurul meu.Cel mai mult ma atac cand ma lovesc de fazele astea cu emigrantii.

fug dupa copii.
pup

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

miha , is blonda , bey.
cami, da-i in pana mea de tampiti.nu pune la suflet.sa nu-ti imaginezi ca in Ro e altfel.io am venit plangand , la volan, din cauza unui nene militian , care m-a oprit intr-un satuc pt ca ccc conduceam prea incet.ete na, daca am stiut ca-i radar nu era sa merg cu 100km/h.ma opreste imi cere actele, totul era ok, dar nu aveam stingator.si hotareste el ca musai sa-mi dea amenda si sa-mi suspende permisu.mno si ma luara dracii.si am inceput sa ma leg de el : nenea da de ce m-ai oprit?ca dupa noua lege nu ai voi[actiunea se petrece in 2005]? asta se apuca face proces verbal, scrie amenda .mno si atunci ii zic auzi nene vezi ca-s sotia lui x de la compartimentul y.la care cu nenea : auzi fa daca zici ca esti sotia lui , ia sa vad daca ai tupeul sa-l suni.moama cand l-am auzit imi venea sa-l trimit la origini.iau telefonul , sun una bucata coleg si raportez.al meu socat , nu-i venea sa creada ce am patit.il dau pe nenea la telefon.nenea cu tupeu incepe sa abereze , ca aveam viteza, ca nu am nr la masina, etc etc.bey. ii smulg telefonu , pun pe spiker , chem prietena din masina si incep: bai nene cat aveam la ora? de ce m-ai opit?de ce ma amendezi?intr-un final inchid telefonu.si-i cer actele la nenea .mi le da da zice ; sa stiti ca va fac raport la sefu mare sa va sanctioneze si daca va mai prind pe ruta asta clar va amendez.moama ce m-am speriat; si ce-o sa-mi faca sefu mie? ca nu-s la ordinele lui? bai si incepe asta se vede ca esti blonda, esti asa si asa.mai deja tremuram de ciuda si am inceput sa plang.cand sa ma urc in masina zice auzi cucoana io nu-s sigur ca am vb la telefon cu colegul meu, adica sotul .ia da matale iar actele sa te inregistrez si mai povestim la sectie.no, de ciuda nu i-am mai dat actele.i-am zi nene mi-ai facut proces verbal ai numele acolo.verifica-ma.

Mergi la inceput