Casnicutze sexy (98)
Raspunsuri - Pagina 17
pufymic spune:
Un
dulce si de la mine pentru fiecare dintre voi!
Noi am avut azi de umblat....de rezolvat niste acte....pe la 5:30 am ajuns acasa cu piticii rupti de foame....Alesio super obosit(dar nici acum nu doarme de oboseala...)...
Ma duc sa pregatesc niste cartofi frantuzesti sa-i arunc in cuptor
.
Eu
OlgaTarziu spune:
Vai sunt speriata de mor. pentru ca mai aveam 5 minute si trebuia sa-l iau pe Tony, normal ca ma grabeam. Ei si la un stop un cretin nu se misca desi era verde. L-am claxonat si ce credeti ca s-a intamplat? M-a urmarit si hartuit pana acasa.... Mi-e o ciuda de mor ca nu am sunat politia din masina. Si nu numai ca a vazut unde am parcat dar s-a si intors si urla la mine "curva idioata" si-mi arat degetul. Eu acum mor de frica pt ca sunt sigura ca s-a intors ca si cum a vrut sa memoreze adresa. Si eu ca o idioata nu-mi amintesc decat culoarea masinii..............

Olga
When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you."
- Friedrich Nietzsche
diadaniela spune:
hello!
cam slaba miscarea ,fete!
haideti ,un dans, o bauta ,ceva?
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
mariussimiuc spune:
Ce e cu atmosfera asta fetelor?Numa suparari si dureri de cap?
la toate poate va mai inveseliti.
Miha 
ange spune:
olga,stai linistita ca teribilisti destia sunt pe toate drumurile.
nu are de ce sa-ti fie frica.pe bune acum.
cum ti se pare ceva suspect suni la politie si nu spui decat ca esti singura cu un copil mic in brate si esti urmarita si agresata psihic![]()
hai ca daca si in tzara asta ne e frica de cacanari atunci!!!!?!
eu nu-s in apele mele.ma tot chinuie capul.imi este frig tot timpul desi sunt cu suba pe mine sub plapuma
am o stare generala naspa de tot.
pup.
.
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."
Liana30 spune:
io imi revenii![]()
sunt bine
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
OlgaTarziu spune:
Merci Cami m-am mai linistit...Naiba sa-i pieptene pe toti ca cine stie ce drogat idot era. Oricum maniera in care a actionat numai de om normal nu a fost. A vrut sa ma sperie si a reusit, 1-0 la el. De acum stiu sa am un pix si un carnetel la indemana. Si mai am invatat ca trag pe dreapta si sun la politie.
Deci aviz amatorilor, exersati-va atentia pt momente nasoale. Cand se intampla ceva nu esti in stare sa retii date, scrieti-le repede jos. Eu imi amintesc doar ca masina era honda, mica, rosiie, tipul era alb si avea parul lung la nivelul umerilor si ondulat. Deci o groaza de informatii le-am pierdut pe drum de stres, spaima, etc. Cred ca am invatat o lectie super pretioasa azi.
Olga
When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you."
- Friedrich Nietzsche

nasol...ai grija...