Casnicutze sexy (98)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Noapte buna, somn pufos si visuri placute
Va tzuc dulce-dulce pe toate

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

iar ajunsai tarziu
beyy daca ati fi atente si ati ceti ce spusa banana ati afla..da voi nu retinurati decat pe colegu lu banana..ha? repede..repede cu ochii pe chishorul lu colegu..ha?
vezi bananoo io nu indraznii sa;i zic nika...ca'mi fusa fricaii zic doar sanatate si sari pe el ca acu e momentu..hi.hi..nu poata sa zica nika..

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Danelutzoo ca sa fiu senceral'am luat ma cu tot..cu tot..de prin '97deci aparusera de'atunci..acu sunt numa muciosi..eiii sa'i fi vazut tu pe'aia de'atunci eeeei si nu 7 muica..eiii ce vremuri..putiuu drake...ete ca ma provocasi..maine vede grasu ca spusai tot..

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Eu iar intru in fuga calului din varful dealului ...de pe calculatorul sotului.La al meu am pierdut setarile pentru net... si pana maine dimineata...

Maine,de fapt astazi,este sarbatoare dragelor.E Grigore Teologul.Aveti grija sa nu munciti,ca va ologiti. Maine e zi de net!

Am plecat ca nu ma mai lasa! Va pup si ne simtim maine!

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

quote:
Originally posted by Danelutza

Miki te-am vazut on-line, treci la raport, cum tzi-a fost la serviciu astazi ?
[/font=Georgia][/size=2]

n-am fost eu on-line. a fost coleguŽ. de fiecare data cand e pe net intra si pe mess. nu stiu de ce, nu l-am intrebat inca.
la serviciu mi-a fost super bine, am lucrat 5 ore cu unul dintre sefi.
am ras non-stop.
Noapte buna

``Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii, care nu-l asteapta! ``

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

DANELUTZA la tine si la Isa,ca tare dragi imi sunteti!...si sa sti ca tu nu ai inteles bine,adica eu am zis ca pe seara la mine intru din nou pe net,deci la tine era noapte,faceai nani mama draga,de aia nu mai prins...cat despre faza din parc,hmmmmmmmm,sa sti ca eu am probleme mari cu Robert cu lovitul,si ce ti-a zis femeie aia nu e chiar degeaba...eu ma chinui de cand a inceput sa mearga si sa alerge sa nu mai dea in copii...si l-am si pedepsit si dat la fundulet si nu mai stiu ce sa-i fac...sa vezi cand vede mai ales copilasi mai mici ce-i impinge...evident sunt langa el,ii zic ca nu e voie si nu e frumos...uneori tine alteori nu...zice da bine,iar peste 30 minute face din nou daca nu-i place de fata cuiva...si face asa pt ca a vazut si el ,din parc, la altii...ce sa-i mai fac...asta e,un bataus...insa a luat-o si el,dar sa vezi ce rau e ca nu plange mai,se ridica si incepe si els a traga...ufffff...uneori il vad ca daca il impinge un baiat mai mare el tot sare sa-i dea una,nu cumva sa ramana dator...ce pot sa zic,e ca astept sa-i treaca faza asta...sper sa nu fie tot timpul asa,insa sunt convinsa ca e o fire mai capoasa,luptatoare si impulsiva,seamana cu tac-su...hai ca te-am inebunit,nu stiu ce ai inteles,oricum eu va dulce!

OLGA,mei da pe mine de ce nu mai pupat?...i pupat cam pe toata lumea si eu......sper sa-l tina pe Tony faza cu caca,ca al meu asa a facut 2 luni bune si acum refuza,fuge cand aude de wc-u...si nu stiu de ce?...asa dintr-o data... la voi si bafta cu job si cu gradinita!

EMILLY,las ca e mai bine ca stai cu puiuta mai mult...spor la cautat,sa gesesti ceva bun!

BI

DOINA ma bucur ca ati iesit bine,si acum sa vedem ce mai urmeaza,sa dea bunul Dumnezeu sa fie cu noroc emisiunea asta! la tot familionul!

BANANA sotului,sa-i treaca repede!

LIANA,abia astept sfarsitul luni!

Mei,Robert al meu a fost la gradii marti si a fost super,nu a plans ,l-am pupat si a plecat la joaca ...cand l-am luat a fost ok,era cam obosit,dar mi-a zis ca mai vrea la gradii!!!...maine iar mergem,sa vedem ce-o fi!!!...oricum cred ca nu vom avea probleme,asa pare!!!

Eu mai fetelor,caut casa mai mare...ma rog ,nu s-o cumparam,vrem sa ne mutam tot in chirie,dar la mai mare cu 3 camere...ca nu mai incapem...si de aia am tot umblat si nu am mai avut timp de nimic...plus ca seara am si iesit cu niste prieteni la terasa...am ajus tot pe la 12 noaptea acasa...sarcaul Robert mai sa adoarma pe drum...dar rezista piticul..

No cam asta am facut eu..v-am zis povestea mea
Acum pe toata lumea,pe maine!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=12e3d1483e9c64814cf29c&utm_source=otm&utm_medium=text_url

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Buna dimineata fetelor!Aseara cand au dat net...pe la 21...nu se deschidea nimic...nici mesul...am zis ca turbez, am tot incercat pana la 23 si apoi nu am mai putut sa stau, caci eram franta!Am primit multe telefoane de incurajare, mesaje, Dar si telefoane in care isi exprima dorinta de a ne ajuta!Trebuie sa reusim!
Am facut cafeluta!sa va servesc cand va treziti ca atunci nu o sa mai am net...lucreaza pe strazile de langa noi...imi vine sa turbez, avem lumina dar nu net...Astept un mesaj de la o doamna din USA care m-a sunat ieri si vrea sa vorbim pe mes...imi da telefon cand intra si daca nu am net...ce voi face?situatia asta mai dureaza doua zile!si nu depinde de mine, nu pot sa fac nimic...Va pup pe toate!
Dana imi pare rau de ceea ce a patit sotul tau!sa ii treaca cat mai repede!altfel pozitia...trebuie incercata!Iti multumesc mult de tot!Stii tu pentru ce!Generale!Va pup!

Redati-mi viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

neata!
doinitza iar te-ai trezit f devreme nu stiu de ce, da' simt eu ca veti reusi. o sa ma rog pt voi. iar faza cu netul , cind cu lumina...
banano, nu lasa bolnavu' sa sufere
am uitat ieri sa spun, mi-a dat mmiha mesaj de felicitare, si a zis sa va transmit -ici si azi vine la mama ei.
la noi ploua torential, am o stare de kko, sa ies pe vremea asta afara

www.tickercentral.com/view/64zu/3.png" target="_blank">alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

neata!
hai ca scriu ce-mi aduc aminte. sa nu ma injurati daca va ratez pe vreuna.
Liana,femeia are probleme! ce sa-i faci!
Danelutza, uneori tre' sa ne mai prefacem ca ne impiedicam. se mai intampla!
Miha,spor la condus!
Alinuta,baga un medical ,ca ti-o fi ajun s si tie.
Mirela ,spor la cautata case!
Bia,ai tras pipa ,dar n-ai mai revenit.te-ai molipsit de la Cami.
Cami ,tie ce sa-ti zic?astept sa ne dai vestea aia ,ca mai am un pic si explodez de curiozitate.
Doinita,n-ai pt ce!sper sa fie totul bine!
Georgi,nu mai stiu ce-ai scris ,da' te pup!
va pup pe toate!
sunt pe aproape!
a,tre' sa va zic ca n-am fost o sotie buna. sa-mi fie rusine!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

salutare!!!

multumesc de cafea.
banano, lasa draga ca nu-i timpu pierdut.o sa fii azi o sotie buna.cum e culegu?

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

Mergi la inceput