Casnicutze sexy (98)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

Banana,cred ca intentionat a facut! Glumesc! E om bolnav mey...tre sa-i faci pe plac...

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

asa sotie buna sa fiu oare?

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Nu ma rabd...

Banano nu-l lasa mey sa sufere!

Olga !Multa putere iti doresc....ca o sa ai nevoie(cam infernal programul tau de acum, dar vei vedea ca se vor mai linisti apele cat de curand!).

Noa fug! pe toate si noapte somnoroasa sa aveti!

Eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Buna fetelor,

Dana sanatate sotului!

Danelutza bravo Isabella!! tati ar trebui sa-si asculte fetita

Olga multa putere si multe felicitari!!! bravo! tine-o tot asa si incetul cu incetul se aseaza lucrurile.Cum mai e Tony dimineata la gradi? s-a mai acomodat nitel?

Ange orice ar fi sper sa-ti iasa asa cum iti doresti.

Mirela pupicei!!

Despre mine...am lasat job-ul nr.2 pentru ca nu era de mine...asa ca am ramas cu 3 zile pe saptamina plus imi caut din nou servici incep sa-mi pierd speranta si rabdarea futui!!!!

Mergi la inceput

Emilly lasa ca gasesti tu altul. Ia ocupa-te de Ilinca, ca acushica ... acushica... numai miine, nu-i poimiine

Banano ai rezolvat soatza sau nu ?

Mirela te-am pindit, dar in seara asta nu ai aparut

Olgutza, Tony ce mai face, ii place pina la urma la doamna, s-a obisnuit cu ea ? Sau e meritul ei ca a cunoscut mai indeaproape olitza, ca daca-i asha o trimit si eu pe Isabella la ea, s-o rezolve

Ioana noapte buna

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Helouuuuuuuuuuuuuuuu, io parlesc sola ? Mi-e somn, dar am bagat in mine ca sparta, ciulama cu ciupercutze si mamaligutza calda, iar acum astept sa se aseze bine bucatele, ca sa ma pot rostogoli pe pat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Danelutza meritul ei nu-i. Ea nu l-a pus niciodata dar poate a vazut copiii mai mari, cine stie ca a cerut absolut spontan. E super incantat ca produce ceva, arunca in toaleta si mai ales adora sa traga apa. Dar cine stie, poate-i trece.

Emily, Ioana merci. Eu sincer sunt extrem de speriata.

Tony nu e nici pe departe bine, nu mai plange dimineata doar maraie putin, in schimb plange cand ma vede si-l iau. Dupa ce iesim din casa de la tanti se linisteste. Zici ca nu are rabdare sa plecam mai repede. Plus ca se schimba. Aveam un copil fericit si care se juca in draci. Ieri in parc doar s-a uitat la copii. Nu stiu ce se intampla dar asta nu e el. De aia am si intrebat-o cum e in relatiile cu copiii acolo si mi-a zis ca e ok. Deci sincer nu stiu ce e cu el. E trist si parca nu are chef de nimic cateodata.

Olga

When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you."
- Friedrich Nietzsche

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Danelutzooo parlesc io se pune?macar aci ..ca vazusi ce nesansa..muica..mare nesansa..i; pierdui pe milionar firar el al drakului..
aaa si bananoo vazusi ce zisa tanti? auzi citez..."spre deosebire de altii"adica io sunt altii?fug draku sa completez profilul ca ma ia drakuda el e complet ..ce sa'i mai pun..uffff aveti bree vreo pereche de ocheleari sa'i imprmut si lu tanti?
va salut pe toate..mai e cineva sau aparui iar la finalsi parlesc degeaba?da io parlesc pe olteneste sa fie clar

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

no ,sara buna fete dragi!

olga ,succes incontinuare la job.bey da tu esti modesta rau.daca aia zic ca esti buna , inseamna ca asa e.si cum de descurci cu TONY de luni?ramane la program prelungit?
emily, lasa jobu2, baga mare si fa bb2.
banano, saracu barbatel.ai grija de el ,rasfata-l si dragaleste-l.ca de nu venim noi sexoaselela el.
danutza si eu care credeam ca ca astepti sa se aseze mancarea ca sa poti alerga cu sotul.
miha ti-am zis ca-s blonda si inteleg ce vrea si cum vreau.bey, da e bun instructoru?
cami , io-mi rod unghiile, am slabit 500 de grame.ma tot frec sa deduc bucuria.mai da nu-i dau de cap.hai zi macar procentu.
liano , care tanti?unde e? sa-i trimit ceva albine?
ioana , somn pufos.se vede ca e colegu acasa.ne saluti cam repede.
doinaaaaaaaaaaaaaaa, a venit netu?hai la o poveste.
alinutza bag sama ca te chefuiesti cu colegu.
cuscraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, fa ceva cu PC-ul tau .
georgi tot la chef esti?sau alergi?
gaby dormi?cum e stef?
mirela te asteptam cu povestea.

moama, cred ca n-am scris atata de cand sunt eu.
fug sa trag o pipa si revin

va tzuc apasat pe tate.

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Liano l-ai ratat, sau l-ai luat cu tot cu miliarde ?
Zi-mi si mie cui ii trebe ochelari, ca-i imprumut eu o pereche

Olga nu stiu ce sa-ti spun, de ce se comporta Tony asha. Eu o vad pe Isabella, cind merg in parc, se joaca vreo 20 de minute dupa care ia caruciorul si striga "aiiii, aiiii" si pleaca, nu mai vrea sa se joace. De fapt a incercat sa se joace cu o fetitza si aia a trintit-o cit colo, de am sarit ca arsa, mi-am cerut scuze de la mamasa, la care ea imi spune: nu-i nimic, si pe a mea o loveau totzi, iar acum loveste ea si cica asha o sa faca si Isabella. Numai ca eu o invatz tot timpul sa se comporte frumos, sa mingiie copiii, sa nu-i loveasca, si chiar intzelege si se comporta corespunzator. cind mi-a spus tipa ca-i insarcinata, i-am spus sa-i explice ploadei ca mai apare un bebelush, ca altfel o sa-l trinteasca si pe ala, daca asha a fost invatzata. Iaca m-am descarcat si eu si mai povestesc ce si cum se comporta Isabella.
Daca a devenit mai linishtit, e posibil pentru ca creste, acolo nu-l alinta nimeni ca mami, cine stie ce-i in capushorul lui.

Miki te-am vazut on-line, treci la raport, cum tzi-a fost la serviciu astazi ?

Bianca acuma problema e ca si soatza are burta plina, de alergat tre'sa alerge el, eu doar trebuie sa ma impiedic

Mergi la inceput