Granulom de fir

Granulom de fir | Autor: vero_vero

Link direct la acest mesaj

A mai patit cineva asa ceva???

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violetamaria spune:

ce inseamna asta?
eu am la operatia de cezariana un guguloi cit bobul de fasole am fost la dr nu mi-a spus un diagnostic dar a zis sa stau asa ca nu sete nici o problema nu stiu ce sa cred

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

fie-mea a avut granulom ombilical... o fi tot aia?

Elise & BBLisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

quote:
Initial creeata de vero_vero

A mai patit cineva asa ceva???

Era sa o patesc eu. La 6.5 luni dupa cezariana, tot mai aveam un loc mic, cat o boaba de mazare, care nu se inchidea. Ma pansam zilnic, ma dezinfectam cu apa oxigenata si rivanol, dar degeaba. La 6.5 luni,sotul observa(el ma pansa)un capat de fir!!!(care pana in momentul respectiv nu se vedea deloc). Il scoate afara si dupa el mai apare un capat de fir, ambele cu tot cu noduri.Al doilea a iesit mult mai greu.La 7 zile dupa faza asta, operatia era deja inchisa perfect. Cand i-am zis doctoritei de familie mi-a spus: puteai face granulom de fir!!!
Nici in ziua de azi nu inteleg cum 6 luni nu s-a vazut absolut nimic si apoi au iesit la suprafata!

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm

Baieteii lui mami AICI

www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetamaria spune:

si ce se intimpla daca faci granulom de fir
de ce dr meu m-a lasat asa ca nu este nici o problema nici la mine nu se vede nimic este inchisa perfect nu supureaza decit ca se simte si se vede mentionez ca sunt slaba ,dr mi-a dat o explicatie nemaipomenita sunt slaba deaia se observa ,daca aveam un strat de grasime nu se mai vedea ,nu se mai simtea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

quote:
Originally posted by camelia.t
Nici in ziua de azi nu inteleg cum 6 luni nu s-a vazut absolut nimic si apoi au iesit la suprafata!

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm

In cele 6 luni firele au fost resorbite de corpul tau. Cele 2 capete cu noduri, pe care le-ai scos, nu au putut fi resorbite (motivele pot fi mai multe) iar organismul le-a "impins" afara. Imediat ce ai scapat de ele, locul s-a cicatrizat.

Un granulom se poate infecta, de obicei se intervine chirurgical (operatie de mica chirurgie), plus ca e destul de dureros.

Diana si Iulia (15 iulie 2005)

Mergi la inceput