** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (21)
Raspunsuri - Pagina 27
poohy spune:
Chiqui, Katthy, Sobi, merci 
Si eu zic ca nu pateste nimic la o varsta asa de micuta :)
Vreau sa gandesc pozitiv :)
Katthy, felicitari pentru fetita!!
Poate se mareste numarul de fetite, ca baietii sunt majoritari (nu ca ar fi rau pentru fetite ca in generatia lor sa fie mai multi baieti :)))
Sobi, am 0.61. Am fost numai la ecografie, nu am vorbit inca si cu doctorul meu. Oricum, l-am intrebat si pe Herghelegiu - si a zis ca e la limita, mai e o luna in care poate sa mai scada valoarea - sa nu ma ingrijorez.
He he, radea si el ca fetita statea tot timpul numai cu manutele la ceafa sau la fata :)) Si la 10 saptamani, si la 20 de saptamani si acum la fel a stat :)
Cu doctorul o sa vorbesc pe 12 februarie, cand sunt programata la ecografie la Chitescu - cu care lucreaza el.
Azi m-am dus pentru ca facusem programarea inainte sa imi zica doctorul ca lucreaza numai cu Chitescu, si pentru ca am vrut si eu o a doua opinie (de exemplu, la ecografia de 20 de saptamani mie nu mi s-au masurat IR-urile, nu mi s-a zis gradul placentei (e 1) etc).
A fost mai mult pentru linistea mea - era si gratis
Si al meu sot mai vroia poze cu bebe :)) (acum ma dascaleste sa o dezvat pe fetita sa isi mai bage manuta in gurita :))
Anca
22+ 
poze
bebelusa
dideip spune:
SALUTARE BURTICUTELE CE MAI FACETI?
VA CITESC IN CONTINUU,DAR PANA REUSESC SA SCRIU, PFFFFFIU.
NU VA MAI FACETI ATATEA GRIJI CA IL AGITATI PE BEBE.
CIOACA AN VAZUT IN LISTUTA CA VEI NASTE LA SPITALUL JUD ILFOV,ACOLO A NASCUT SI O COLEGA DE A MEA CU ACEEASI DOCTORA CU CARE VEI NASTE TU SI A ZIS CA ESTE FOARTE BUNA DOCTORA, NOTA 20 DIN PARTEA EI.
FETELOR A INCEPUT SA MISTE BEBE BINE DE TOT, IL SIMTE SI TATI IN FIECARE ZI SI NU MAI II INTRI IN PIELE DE FERICIRE.
ASEARA MONICA COLUMBEANU SPUNEA LA TV CA A NASCUT CU EPIDURALA SI RECOMANDA LA TOATE GRAVIDELE SA NASCA ASA, CE PARERE AVETI?DEPINDE SI DE GRAVIDUTA, NU-I ASA?
Paula
25+
poze
poze bebe
http://lilypie.com/create_baby_days.php?r=32901
andradap spune:
Poohy, ma bucur ca e OK fetitza ta... iar cu cordonul ombilical... stai linistita. Important este ca se stie si se va urmari pentru a se avea in vedere la nastere!!! O sa vezi ca va fi OK totul!!! 
Kathy, felicitari pt. fetitza si bine-ai revenit la Odisee!!!
POZA Bebe
Antonio din Sapt.16
Andrada
24+ cu
Antonio
andradap spune:
Chiqui, intr-adevar, am vazut ca VALEN este si pe lista mamicilor de iulie-august... si acolo chiar a trecut si SEXUL copilului ei, adik fetita dar si numele... Oare i s-or fi parut mai interesante discutiile de-acolo??? ![]()
POZA Bebe
Antonio din Sapt.16
Andrada
24+ cu
Antonio
moko spune:

primiti si o somnoroasa? am ajuns de la serviciu si am adormit aproape instantaneu( deh, cine topaia azi de zor, ca sa-i antreneze pe cei mici la dans?
) in plus, m-am ales cu niste dureri de burtica ciudate -nici nu stiu cu ce seamana- am luat un no-spa si astept sa vad efectul..
vad ca tot vorbiti despre concediu de odihna, cel pre si post-natal, etc... am si eu o nedumerire...la mine perioada nasterii coincide perfect cu inceputul concediului de odihna ( de care as beneficia in totalitate- calculandu-se pentru perioada 1.09.2006-15.06.2007). Pot intelege faptul ca zilele libere le pierd din start, dar banii ii voi lua oricum, nu? va trebui sa intreb cat mai curand treaba asta la serviciu!
weekend placut si relaxant va doresc!!!
nimic nu esueaza in aceeasi masura precum succesul.(G.K. Chesterton)
cu pui drag..
dideip spune:
Va doresc un weekend cat mai placut si lipsit de peripetii. Mai vb luni, pana atunci va pupacesc pe toate.

p.s. Vali ce sa intamplat de nu ai mai intrat, iti simt lipsa pe forum, sper ca esti O.K. Te 
Paula
25+
poze
poze bebe
chiquitita spune:
andradap eu am vazut ca de mult activa acolo. De cand nu a mai intrat la noi? O pastram in listuta? Poate nu i-a placut ei ceva aici.
20+ 
andradap spune:
Pai... CHIQUI eu zic s-o pastram in listutza... si sa-i dam un PM s-o intrebam pe ea ce s-a intamplat... Ii dai tu PM??? Ca eu nu am prins-o "LIVE" aici pe forum... Ce zici??? 
POZA Bebe
Antonio din Sapt.16
Andrada
24+ cu
Antonio
pauly spune:
buna gravidutele,
am venit de la examen...l-am luat si pe asta..sper sa am bafta si in continuare.
chiqui, andradap eu am zis de mult ca am vazut-o pe valen la celalalte mamici..dar probabil nu a-ti vazut mesajul.si eu am fost surprinsa de faptul ca s-o mutat fara sa ne zica nimic.poate reusiti sa luati legatura cu ea.
poohy ma bucur ca fetita ta ii bine...cat despre cordon..daca doctorul o zis ca ii ok, nu i-ti fa griji, ca asa fac ei bebeii se tot invart si se rasucesc...o sa scape de cordonas la urmatoarele miscari.![]()
kathy felicitari ptr fetita.
te mai asteptam pe la noi.
dideip ce fain ca il simte si sotul tau pe bebe...al meu se misca tare dar cand pune tati mana sta cuminte.mai am de asteptat se pare.
19+
poze
andradap spune:
Gata, fetelor... va las... eu trebuie sa ma pregtesc ca merg la o petrecere!!! Si trebuie sa fac un dus
, sa ma machiez, sa ma aranjez...etc... Sper sa am timp... pana la 21:00 ![]()
Asa ca ..in seara asta e PARTY 

... dantzuiala, zbantzuiala si multa distractie.... De-abia astept!!! 
V-am pupat
si sa aveti o noapte cat mai odihnitoare sau o zi cat mai buna (celor de peste ocean!!!
)!!!
POZA Bebe
Antonio din Sapt.16
Andrada
24+ cu
Antonio