** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (21)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ciuffy spune:

Neatza!! M-am trezit de la 4 firar sa fie nusj de ce ca nu mii rau nu-mi trebuie nimic dar nici nu mai dorm. Noroc ca mai am pe aici ce sa mai citesc...
Michigan bine ai venit in odisee!!
In legatura cu calciul ai dreptate Serbanela si eu am probleme vechi cu el, si am vb aseara cu medicul de fam si la fel mi-a spus sa iau cu atentzie si daca observ contractii sau ceva ma opresc. Nu de alta dar daca nu iau risc sa pic din picioare
Pepsi felicitari pentru bebe baietzel...sa-tzi traiasca si sa fii mandra de el.

Iuli22+,Nicolae Spiridon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Am ajuns acasa fetelor.
Am intrat sa va spun doar ca, sunt inca intreaga.Am avut in fata insa, una dintre cele mai grele zile din viata mea...Doctorul, cei dragi mi-au fost alaturi mai mult ca oricand insa, fiindu-mi tare greu in cele din urma m-a bufnit plansul si-am plas, asa cum numai o mama o poate face.M-au imbratisat, mangaiat,imbarbatat spunand ca inca mai poate fi speranta insa, nu prea mai vad si sunt pregatita de tot ceea ce va urma.
Mai inainte cand am ajuns acasa si-am mers la baie, am eliminat cateva cheaguri de sange destul de mari, foarte similare cu cele de data trecuta. Probabil deja, a inceput sa se elimine singura... Imi este extrem de greu dar, voi rezista pana la capat,voi lupta optimista si voi ajunge curand la capatul tunelului.
Sa nu va intristati pentru mine ca va trece si aceasta.Va si-am sa revin curand.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Gina, chiar NU vreau sa cred ca de data asta vor fi vesti PROASTE!!! Refuz sa cred!!!. Nu mi s-ar parea deloc CORECT!!! Stai in pat, relaxata... noroc acum ca vine week-end-ul...si nici nu vreau sa ma gandesc ca nu vei trece peste asta... cu tot cu micutz acolo!!! Sunt sigura ca cu multa totul o sa fie BINE!!! VA pe amandoi (ca el e sigur acolo)...

ELTEKA, azi nu imi mai duci doru'??? De la 5 m-am trezit... dar am zis ca sigur nu e nimeni pe DC si am stat sa mai spal vasele sa fac curat... Dar uite ca desi nu erai tu, era Ciuffy... Pai daca stiam, intram de-atunci pe DC...

Deocamdata nu am mare lucru sa va zic...decat ca aseara am fost putin cam dura cu puiul meu... L-am simtit miscand pe la 21:00-22:00 (eu care la ora aia nu-l simteam...se pare ca si el si-a schimbat ritmu lde cand m-am culcat acu' doua seri la ora 22:00 ). Pe la ora 12:00 cand in safrsit mi-a venit somnul, am realizat ca nu ii simt miscarile (ceea ce era obisnuinta in programul lui la ora 12 noaptea = MISCARI la GREU!!!) cu care ma obisnuisem atat de mult!!! Ei bine, am inceput sa ma rog sa fie bine... sa nu fi patit ceva... Ba chiar si burta mi se parea mai mik... In fine, am inceput atunci disperata sa vorbesc cu el... si tot NIMIK!!! Si intr-un final, am inceput dupa indelungi mangaieri sa apas usor usor pe ici pe colo... doar doar oi simti si eu ceva... si tot nimik... Am facut o pauza de 10 min... dupa care... ca raspuns la "intestinele mele galagioase", BEBE a inceput sa se agite nervos!!! Oooh, Doamne si ce bucuroasa eram eu de nervozitatea lui!!! Las' ca era si randu' lui sa fie nervos... NU NUMAI AL MEU ca nu miscase!!!

PS: Ca sa nu mai zic ca acum se agita ca nebunul... de fapt asa face de cate ori vorbesc pe DC

POZA Bebe Antonio din Sapt.16
Andrada 24+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

andra, serbanela, ciuffy, merci mult de tot fetelor, acuma ne vom gindi la un nume!mi-a venit inima la loc, parca am inviat, parca acuma am aflat ca sint insarcinata, asa ma simt, acuma ma pot vedea cu el in brate! baiatul meu, numele il vom gasi noi! of ce bine ca voi fi inconjurata de baieti, voi fi gatata!la al treilea am dat deja comanda de o fetita ca sa nu fiu minoritara!

didi, iubito, merci din suflet, stii bine ca daca nu ma trageai de urechi nu aveam curaj ca sa ma insciu aici!

ginaM, imi pare atit de rau......ca nu am cuvinte!

am pus poze cu bebe 3 in albumul sarcina a treia, si am sa fac si o poza la burta in weekend!

Flavia 20+ si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Pepsi, stiu foarte bine cum te simti atunci cand dupa ce ai primit "o palma" de la viata sa primesti apoi o mangaiere...mai ales cand e vorba de puiul nostru!!! Ma bucur ca esti fericita si ca este totul bine!!!

Andrada 24+ cu Antonio

Mergi la inceput

Fetelor... vad ca azi nu sunteti asa de vorbarete dis-de-dimineata, iar eu acum trebuie sa plec... si parca vad ca pana ma intorc voi treceti la un alt capitol!!!

Andrada 24+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Hi burtici,

Ginuta ai grija de tine si de bebe mic . Nu iti pierde speranta, Dumnezeu nu ti-ar fi dat daca iti lua asa de repede. Si eu am avut scurgeri la inceputul sarcinii si uite ce mari am ajuns. Stai linistita in pat ca totul o sa fie bine.

Pepsi felicitari pentru baietel. Ti-am pus caruciorul in listuta.

Mica 24+

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

buna dimineata.
ce faceti? noi suntem somnorosi , incluisiv bebe e foarte fericit, dar ieri i-a aratat lui tati cum se distreaza el. Nu mai conta ca pune mana chiar pe el, se misca intr-una. Ce scump era.
Fetelor, cu legile, credeti-ma , lucrez ca jurist si tot nu pricep unele lucruri( de fapt le pricepi dar cand mergi sa te interesezi nu mai bate cu ce stii tu).
In rest toate sunt Ok.
Pepsi , felicitari de baietel. iau avans beieteii.
Gina M, ramai optimista.
25

O sa fiu si eu mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Salut burtici!

Eu vreau sa fac o lista cu lucrusoare necesare pt primele luni. Fiind primul nostru copil nu avem nimic, asa ca o sa trebuiasca sa luam totul de la zero. Si pt ca primisem si cartea lui Spock- "ingrijirea sugarului si a copilului", am tot rasfoit-o si am inceput sa intocmesc listuta:

- patut
- carucior, balansoar
- scaun pt masina
- 4-5 biberoane + tetinele aferente
-sterilizator
-pompa pt sani
-cadita + termometru
- 5-6 body+ 5-6 tricouri cu pantalonasi
- 4-5 asternuturi pt patut + paturica + plapumioara
- o salteluta impermeabila (care se pune intre salteaua normala si cearsaf)

Lista e deschisa, va astept si pe voi cu sugestii. (inclusiv ce pastilute, unguiente, medicamente e bine sa avem in casa in perioada aia).

Gina ai grija de tine! Ar fi tare tare trist sa fii pusa la o noua incercare de viata!

Pepsi felicitari pt baietel!

Ciuffy dar tu nu bei lapte, nu mananci branzica, iaurt? De ce nu incerci sa iti iei calciul necesar pe cale naturala? Citisem si eu de faptul ca acumularea surplusului de calciu poate da contractii. Oricum e bine ca ai vb cu dr tau si si-a dat acceptul.

Elteka am gasit si eu iaurtul Koiwai de care spuneai tu. Si mi-am luat doua sortimente: unul de 500g care e 400yeni (mamma mia ca scump mai e!) si are textura unei smantani mai subtirele, si altul pe la 180 yeni intr-un ambalaj verde de vreo 200g parca si seamana cu laptele nostru batut (adica e mai lichid, bun de baut) . Oricum vad ca sunt pusa sa le fac vanzare celor de la raionul de lactate, caci in ultima vreme beau cam 500-800g de lapte pe zi si 500g iaurt. Parca nu pot sa-mi incep ziua daca nu imi iau portia de lactate.

Azi IN SFARSIT am liber!!! Nu pot sa cred ca stau si eu acasa dupa ce zi infernala am avut ieri.

Ma duc sa caut o reteta de pregatit spanacul caci am gasit proaspat la supermarket si mi-a facut cu ochiul.

Aa, astazi avem 21 de saptamani! Ce trece timpul! Au mai ramas 19 sapt si uite ca apare bebe!!

POZE BEBE
Film eco 4D

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Buna fetele. N-am avut timp sa mai citesc paginile scrise in ult. 2 zile, caci am fost bizi la servici. Vreau insa sa va dau ceva HOT NEWS in ceea ce priveste acordarea tuturor zilelor de CO inainte de prenatal. (Am verificat cu consultantii nostrii de la firma.)
Incepand cu 2007 concediul de odihna se ia raportat la perioada lucrata, fara exceptie. Drept urmare vom avea dreptul la concediu de odihna aferent lunilor lucrate pana la momentu intrarii in prenatal. In 2006 era valabila treaba cu CO integral acordat. Deci aviz celor care au fost anuntate ca primesc tot CO-ul. Eu am consultat si brosura rosie cu Codul Muncii, de la Meteor Press cumparata recent si tot ce am gasit la concediu e ca se raporteaza la perioada lucrata. Nu am vazut vreo mentiune speciala in cazul intrarii in concediu pre/post natal. M-am uitat si pe net, la ORDONANTA DE URGENTA nr. 55 din 30 august 2006 si de asemeni nu am gasit nimic.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 21s cu baby-boy2

Forum despre Flori Presate (3)

Mergi la inceput