** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (21)
Raspunsuri - Pagina 19
Michelle35 spune:
Buna, burtici!
Dianalaura cred ca cel mai bine e sa consulti un oftalmolog. Din cate stiu problema nu ar fi miopia ci tensiunea intraoculara. Nu sunt medic, dar asa am citit. Oricum, parerea mea este ca cezariana nu e o idee rea.
Si bebe al meu e foarte activ seara si noaptea, dimineata e somnoros, nu prea face miscari.
Maine schmb si eu saptamana, ajung la 25...deabia astept!
Michelle 24+ 
mica0307 spune:
Dianalaura ai grija de tine si de bebe. Sa ai zapada la munte si timp frumos la Braila
.
Mica
24
Poze
Michelle35 spune:
Ciuffy ai grija cu calciul. Nu este bun prea mult. Se pare ca este suficient 1/2 litru de lapte (sau echivalentul in alte produse lactate) pe zi.
Aveti toate grija, feriti va de viroze si raceli. Eu cam in fiecare iarna fac cate o gripa dar anul asta am scapat pana acum...sper sa ma ajute Doamne -Doamne sa scap pana il nasc pe bebe...si si pe voi sa va ajute.
Michelle 24+ 
andradap spune:
Ciuffy, ai grija cu calciul... ca intr-adevar poate da contractii!!!
Corap, sigur pana maine se va face bine puiul tau!!! 
Fetelor.. uitati-va www.cdep.ro/comisii/egalitate_sanse/pdf/2006/av669_05.pdf" target="_blank">aici... la linkul pe care l-am postat si pe pag. anterioare referitor la indemnizatia de crestere a copilului... La nr. crt. (adik linia) 4, pe coloana 2 (unde de fapt sunt modificarile aduse legii vechi), si mai precis unde este vb de modificare ARTICOLULUI 3... scrie ceva f.f.f interesant... ca nu e necesar sa fi indeplinit cond. cu 12 luni de munca ant. nasterii copilului... Voi ce parere aveti? Nu mai vad eu bine???
Nu de alta dar daca e adevart atunci pot primi si eu, care am terminat fac. anul asta :)
Ce ziceti? Voi ce intelegeti din acest articol???
POZA Bebe
Antonio din Sapt.16
Andrada
24+ cu
Antonio
poohy spune:
Salve burtici!
Sa inteleg ca placenta mai usureaza senzatiile mamicii la loviturile lui bebe?
Eu am placenta fundica si posterioara (m-am procopsit cu 2) - poate d'asta il simt pe bebe ca pe un puf-puf?
M-am speriat
Am citit povestea nasterii lui Roandre de la mamici de ianuarie-februarie - si am auzit ce se poate intampla daca anestezistul nu e bun... Pai de unde sa stii ce noroc o sa ai? ![]()
pupici,
Anca
22+ 
poze
bebelusa
Madi spune:
Poohy, si eu am citit povestea lui Roandre, si la fel, m-am speriat. Pe mine ma mai sperie ceva legat de epidurala: de unde am eu siguranta ca daca mi se declanseaza travaliul imi va face epidurala?! Daca e noaptea si spun ca nu au anestezist, sau daca vine doctorul prea tarziu si treci de dilatatie 4 si spune ca nu mai poate sa ti-o monteze, cum am auzit de curand ca i s-a intamplat unei mamici?
Madi + 
Asa creste bebe!
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
Madi spune:
Mi-am adus aminte ca mai am o intrebare pentru fetele care au nascut la Municipal: cine hotaraste daca stai in aripa cu desene sau in cealalta aripa? E la noroc, sau este in functie de ce doctor te are sub supraveghere? Si cum se obtine o rezerva, se face rezervare din timp sau ce prinzi liber atunci cand nasti?
Madi + 
Asa creste bebe!
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
Sobi spune:
fetelor, si eu intrasem chiar acum sa va zic de povestea lui roandre de la mamicile de ian-feb, dar vad ca poohy a fost mai rapida! deci se pare ca daca nu e facuta la timp si de cine trebuie, epidurala nu mai are efectul mult asteptat. mi se pare ca aduce totul a loterie si noroc!
ei, mai avem pana atunci...
Andreea 18+ 
pauly spune:
dianalaura concediu placut...si te asteptam sa ne povestesti cum ii pe acolo.sa ai grija de tine si bebele tau.
fetelor m-ati facut curioasa cu povestea lui Roandre...ma duc sa citesc si eu.
19+
poze
pauly spune:
fetelor....asa poveste ...nu am cuvinte, din cauza fricii binenteles.sper sa am mai mult noroc, sa nu dau peste o asa nepriceputa.saraca Roandre.
19+
poze