Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (7)
Raspunsuri - Pagina 27
adinazot spune:
Fetelor,nu stiu cum sa pun pozele pe public,ma puteti ajuta,please!!!
Adina si Alessia Maria
poze
Alessia Mariahttp://new.photos.yahoo.com/adinadorin/album/576460762333504226
http://new.photos.yahoo.com/all_photos
dandusa spune:
quote:
Originally posted by alexandra_25
Am o intrebare.....daca azi am facut vaccinul pot sa-i fac baita????...am uitat sa intreb doctorita...de dusa ce sunt....plsss...raspundeti-mi......
alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
poze
NU,noua ne-a spus sa nu-i facem baita in ziua cu vaccinul...,doar a doua zi...,asa am si facut...
VirstaCrinuta,luna 1,luna 2,luna 3
Poze Dandusa Mamici din C-ta
aka spune:
Roxana C.
Mihai Alexandru de sraluca
Buna. Am facut baita mai devreme in seara asta. Poate se mai regleaza cu somnul. Aseara s-a culcat pe la 11, la 12 s-a trezit intr-un urlet si asa a tinut-o pana la 2. Si apoi somn pana dimineata. Si asa in fiecare noapte. Nu stiu ce sa-i fac sa nu mai planga noaptea.
Dolores fii optimista ca Davidutzu e puternic .
Ruxandra eu nu iau un salariu brut . Sunt functionar public si nu se da. In schimb am primit de la sindicat niste banuti, care oricum nu sunt la nivelul unui salariu. Dar sunt buni si aia. Si nu mai fi suparata din cauza lapticului. Eu doar trei saptamani am mancat de la mama, si uite-ma cat sunt .
In legatura cu vigantolul eu ii picur direct in gurita. Uneori pun 2 picaturi, alteori mai scap si cate 3 sau pe barba...
M-am uitat la poze, toti puii sunt frumosi foc. Si grasuni...Cred ca fata mea e cea mai mica...
Sanatate la toti puii bolnaviori .
Monica de Maria Cristina (20.12.2006)
Poze Maria Cristina
varsta Maria Cristina
adinazot spune:
Uff,cred ca am reusit cu pozele!!!
Adina si Alessia Maria
poze
Alessia Mariahttp://new.photos.yahoo.com/adinadorin/album/576460762333504226
http://new.photos.yahoo.com/adinazotinca/album/576460762386898595
Somleac spune:
Fetele din Timisoara -stiti unde se face inot pentru bebelusi in Timi? Vreau sa-l duc pe Matia da nu stiu incotro s-o apuc.
Daria- 29.01.1999
Alex - 07.02.2003
Matia - 31.10.2006
POZE
Donia spune:
Wow, am de citit 8 pagini!!!
Nu ca m-as plange, sper doar sa am timp.
dandusa, m-am gandit azi la tine. Dupa ce ieri era cat pe aci sa-ti scriu ca sa ma scutesti de la ora de sport, azi m-a provocat Roxana mea la un balet (Ceaikovski, Spargatorul de Nuci) de am transpirat si de abia mai aveam suflare. Cu o mana ma tineam de burta, cu una faceam frumos pe aici si mai dadeam gratios si din picioare. Si ma gandeam la tine, ca ai fi multumita de prestatia mea.
Ma duc sa vad cum stati cu exercitiile.
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
Donia spune:
aelita, ce fain iti sta mandra la baie!!!
Dar ce pozitie faina are! Cum sta fata acolo, parca e la Spa, e relaxata total!
dolores, ma bucur mult ca ramai alaturi de noi. Iti inteleg panica, e greu sa iti vezi puiul bolnavior. Sanatate multa ii doresc, si sigur se va face bine, ai toata increderea ca puii astia mici sunt mai rezistenti decat ni se pare noua.
Si cu timpul o sa fii si tu mai increzatoare, cand o sa-l vezi cum creste frumos, cum trece bine peste boala. Ca viroze si infectii o sa mai fie cativa ani de acum inainte, dar ei in felul asta isi fac imunitate.
Anemie a avut si prima mea fetita, a luat sirop cu Fier si si-a revenit. Si daca ai fi vazut ce grasuna era, nimeni n-ar fi zis ca e anemica. Si eu am mancat de toate cat timp am alaptat. Dar tot se mai intampla, insa e bine cand problemele astea au leac.
Ramai langa noi si o sa vezi ca trecem impreuna peste toate necazurile .
Yagmur, la ce firma lucrezi? Sau in ce domeniu lucrezi de sunt atatia straini implicati? (NATO, cumva ?) Accept si raspuns pe privat.
Pe aici e mare moda cu scrap book-urile. Tare mult mi-ar place si mie, dar mi-e ca as neglija casa, sot, copii daca m-as apuca. Se gasesc tot felul de truse pentru scrap book, e fain, poate intr-o buna zi, mai degraba mai devreme decat mai tarziu, o sa ma apuc si eu.
Iau o pauza, ma cheama "micutul".
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by Somleac
Fetele din Timisoara -stiti unde se face inot pentru bebelusi in Timi? Vreau sa-l duc pe Matia da nu stiu incotro s-o apuc.
Daria- 29.01.1999
Alex - 07.02.2003
Matia - 31.10.2006
POZE
e o sala de sport si un bazin pe la statia Cluj, nu stiu exact cum se numeste ... mai intreb si dc aflu iti zic
Dia de Oana (29.11.2006)
varsta Oana
poze OANA
luna 1
luna 2
Raluca_u spune:
Mayaione si la Anamaria. pentru coprocultura ieii de pe scutec si cred ca poti sa duci si in cateva ore proba.
Alexandra, Yagmur, Dia 1609, Diana_v, deea_A, Bambo, Bulisor multi pupici
Asiza multumim mult si da alaptez exclusiv si ii mai dau cam de 2 ori pe zi cate 50 ml de ceai de sete pentru ca eu am laptele f gras. eu fac galerie pentru toate fetele care sunt acum la regim sa reuseasca si ele sa dea toate kg jos.
Dolores Adina are 6.600 gr.
Dianarus multa sanatate pentru marc.
Roxanica uite multi multi de la noi si nu conteaza cat are acum David las ca se face el mare si pana atunci are Adina grija de el nu ?
Porumbita sa-ti traiasca Mario si sa fie sanatos in continuare. Oua ce mare e.
Dianocica scumpa, noua hainutele de 3-6 luni nu ne mai vin am trcut la cele 6+. Pupici lui davidutz
Flore 26 bine ai venit. hai vino si scriene mai multe despre tine sa te cunoastem si noi. Alessia e o scumpica.
Ruxandra multi multi si voua.si ce poeta ai devenit draga. te inspir nu-i asa? sau poate Adinutza...
am fost plecati din tara in rep moldova nu in moldova noastra.
da la residence-ul de pe clucerului. iti place?
Da Ruxandra noi avem leagan si e 0+ si ne place f mult si noua si Adinei. noua ca nu ne mai rupe bratele si ei ca se leagana si are si jucarii. e de la primii pasi si a fost 2 mil. il recomandam cu caldura
Alexandra da ce maricel e si Mark.
Miro pupici speciali tie si Karinei. sper ca te-ai simtit bine la mall.
Ziggy e de la mucisorii pe care ii inghite si care stomacul nu ii digera. stai linistita e normal.
Roxana_c.
hai ca ma scris...
pupici si fug la culcare ca Adina doarme deja de ora. apropo ea se mai trezeste pe la 12 si apoi la 5 dimineata. si am scapat si de colici de o luna.
noapte buna
Raluca cu Adina Andreea 12.11.2006
Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.
kokorina spune:
buna sa va fie inima mamicilor!azi am facut si noi vaccin,n-a zis nici unul "pis".....si amandoi sant sanatosi TUN.numai ca am o problema care ma enerveaza tare......pascal doarme cu o placere numai cu capul intors pe partea dreapta....normal ca, capul pe partea asta s-a cam tesit......si cand imi amintesc cu ce capuri frumoase i-am nascut pe amandoi......eu,ce fac....ma trezesc si noaptea sa ma uit pe ce parte doarme si il intorc,in timpul zilei nu mai spun de cate ori fac asta....dar el invatat pe partea lui.....zic la doctor si imi spune ca.din cauza ca s-a invatat asa gatul i s-a cam intepenit si nu mai poate sa si-l intoarca in partea stanga la fel de tare cum si-l intoarce in partea dreapta.....tre' sa mergem la gimnastica cu el......ma duc,ce nu fac eu pt harbujeii mei,dar nu mai bine era sa nu fie asta si uite asa mergeam mai mult la plimbare decat sa mergem sa facem terapie...of,of,of......
si mai am una,tot cu pascal.....cu sophia n-am nici o problema.....nici cu pascal de fapt,nu le consider probleme,dar....asa ca sa nu fie bine......degetele mari de la picioare si le tine stranse,si par cumva ca stau peste al doilea deget de la picioare....astfel pare mult mai scurt si cocosat(degetul).....i l-am intins,merge,are os,e flexibil dar nu si le tine intinse.....tre' sa ma duc la ortoped....intreb doctorul(care intre timp,ma masura din cap pana in picioare).....zic:"o sa i le puna in gips,ca sa se indrepte?"....la care el:"vai,dar nu va speriatai asa doamna,ca nu-i nimic grav,numai ca trebuie sa-l vada un ortoped,sigur nu va fi de gips"......pe 15 februarie avem termin la ortoped......
maine ajunge mama la mine,Doamne bine ai facut ca mi-ai trimis-o!abia o astept.....sper ca in jurul orei 14-15 va fi la mine.....o astept cu sampanie si cu caviar....mmmmmmmmm,abia astept sa mananc si eu ca de mult nu am mai mancat....asa,sper sa am mai mult timp sa mai intru pe forum.....ma duc sa citesc din urma ca nu am apucat.....
va pupam pe toate!
pascal si Sophia
www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM