Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (7)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

si eu recomand batista bebelusului, mai ales fetelor din bucuresti si tuturor celor care gasesc la farmacii si nu trebuie sa faca comanda pe net (se mai intampla sa ramana fara pe stoc, si sa "uite" sa anunte... asa a patit madaluta :) )... oricum ar fi, e buna, face toti banii, curata super iar bebe nici nu clipeste, asa de tare ii place :)

Deea, mami de Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Am o intrebare.....daca azi am facut vaccinul pot sa-i fac baita????...am uitat sa intreb doctorita...de dusa ce sunt....plsss...raspundeti-mi......

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006

poze cu Mark
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Fetele care ati facut vaccinul de cumparat, v-au pus la cabinet sa platiti "intepatura"? Cica daca faceam ala de la stat intra si procedeul inteparii copilului, dar asa trebuie sa platesc.
Mi s-a facut greata sunt niste nesimtite. Dupa ce ca abia acu mi-au vazut copilul prima data, dar au incasat bani pentru evaluari lunare, fictive, auzi sa platesc intepatura. Pai nu e obligatia lor sa o faca indiferent ce continut are seringa?

Daria- 29.01.1999
Alex - 07.02.2003
Matia - 31.10.2006
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo29 spune:

Buna seara!

Am scapat de vaccin!

David n-a plans 3 secunde ci vreo 5 minute cum nu a mai plans niciodata - apoi i-am pus un supozitor ,a baut lapte, apoi dupa vreo jumate de ora ceai si apoi a dormit 3 ore.
S-a trezit pe la 6 si acum se joaca in camera cu bunica-sa.
Am avut mari emotii - si eu si Sorin eram transpirati pana i-a facut doctora vaccinurile - Pentaxim si unul pe care l-a adus ea.

Va doresc la toate succes cu vaccinurile - e nasoala senzatia ca nu poti sa faci nimic sa-i alini durerea - ca la colici
Sper sa trecem noaptea fara surprize.

Fetele din Cluj cand se opreste ploaia sau ninsoarea - ce-o fi!- sa ne vedem.

Pupici
Simo si bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Alex poti sa-i faci linistita baita.

Daria- 29.01.1999
Alex - 07.02.2003
Matia - 31.10.2006
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulisor spune:

Dolores sper ca totul sa treaca cu bine, incearca sa fii cat mai optimista pt puiutul tau caci are mare nevoie de tine.La multi ani!pt sotzul tau si tot ce va doriti.Aelita scumpica foc pustoaica ta ii place apa nu gluma, cam la fel se manifesta si smecherasa mea e cumintica foc pana ajungem la faza cu imbracatul.Dianocica tare scump mai e flacaul tau, sa creasca mare si frumos.Raluca ce pui grasunel ai, s-o tineti tot asa.Ruxandra eu zic sa nu fii f suparata din cauza lapticului, bine ca esti sanatoasa si sa traiasca laptele praf caci nu face rau.Bulisor de Mara (28.12.2006)Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

quote:
Originally posted by Mirona
nu pot sa ma hotarasc sa-i cer - e patron - ramane totusi la latitudinea lor daca ni-l dau ori ba.
Doar cele care au semnat un contract colectiv de munca au dreptul - noi care lucram la patron ...

Mirona , din fericire pot sa te contrazic:

Contractul colectiv de munca nu se semneaza. Are caracter de lege si este obligatoriu pentru toti angajatorii indiferent de forma lor de organizare privata sau de stat.

Marius explica f bine aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62989&whichpage=1

Si eu lucrez la privat, si dir. economic le va zice patronilor de afara ca daca nu ni-l dau ii dam cica in judecata.

11 saptamani

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Ralumat, ma bucur ca lui David i-au priit tetinele marite.

Bulisor,

Somleac, ai dreptate. Niste..
Nici pe Grigore nu l-a vazut pana acum la fatza medicul de fam...

11 saptamani

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

dolores,mananca orice,draga mea! eu v-am mai spus,aici nu e interzis sa manaci ,mai ales cum am auzit ca voua va interzic sa mancati fructe !!! aici spun ceva de brocoli,si varza,parca..cam atat.
v-am povestit ca mie in spital imi aduceam mancare de dieta,aveam numele pe eticheta,deci era special pt femeie nascuta; simi-au adus intr-o zi ciorba de fasole! plus ca imi puneau o para ca desert mereu.si LAPTE,am auzit cum ca unii spun sa nu manaci lapte.
cand alaptam e la fel de importanta alimentatia ca atunci cand eram gravide.
cand eram gravide,la fel nu mancam anumite chestii pt arsuri: piper,ardei...etc.cam asa si acum.daca eliminam chestiile astea rele,e ok.

si acum ,despre starea ta.daca te panichezi ai sa ii faci mai rau copilului!!!!
rosu in gat nu inseamna neaparat ca trebuie sa coboare,i se poate intampla oricarui copil.regleaza anemia aia,aia mi se pare mai importanta decat rosu in gat.
si nu te mai gandi la viroze,ce aveti cu virozele astea,va baga in cap numai tampenii la televizorul ala! ia nu va mai uitati !!
viroze au fost si vor fi catva tine pamantul! nu e acum ceva special,cu copiii nostri.asa ca nu va mai speriati,nu mai plangeti ca ramaneti fara lapte,agitati copiii si fac si colici de la stresul vostru!

puneti termometrul periodic,si vedeti sa nu creasca temperatura,aveti tendinta sa ii infasurati(asta am facut si eu azi !!!!) si apoi transpira,si asa se imbolnavesc,nu cu scosul afara si nici cu virozele.

eu azi nu stiu ce am avut in creier,mi s-a tot parut frig,si da-i si imbrac-o,si tine-o in brate,si am simtit-o incinsa,si cand pun termometrul,avea 37 jumate.
da-i si dezbrac-o.
sper sa se fi reglat.

dolores
,mai sus am scris pt tine intai,apoi pt toata lumea,nu se mai intelege nimic..
voiam sa ii urez sotului tau LA MULTI ANI !!! si sa fiti fericiti !!
si tu sa fii bine,nu te mai speria,o sa treaca,ai sa vezi,nu e nimic grav cu David!

fetelor,voiam sa va intreb de balansoar din ala pt bebei. e pt zero luni sau pt mai tarziu? sa stiu daca sa ii iau.

raluca,ce grasunica e Adinuta!!! si ce frumoasa e in rochitza!!
ea are balansoar,nu??
yagmur pupici pt Luca de la Sofía!!
tu cum te mai descurci?? iesiti pe-afara acum?
esti mai bine?
elise sucul de morcovi se da pe la vreo 6 luni.nu ii da.
m-au innebunit pediatrii astia din romania cu sfaturile lor depasite! chiar nu e nimeni sa ii ia de par???
de ce naiba unul da un sfat altul alt sfat??
cand il lumea asta sunt niste LISTE care se daude la spital,decinu tine de fiecare pediatru in parte.ca asa,fiecare cu creierul lui si cu ce a invatat el acu o suta de ani.
LAPTE LAPTE LAPTE.
bulisor si a mea trezeste cartierul cand o scoatem din apa.dar i-am prins un truc: o scot intr-un prosop,o infasor,si imediat o bag cu totul intr-un alt prosop si ii pun suzeta.si TACE!! CA ALTFEL URLA RAU.primul prosop se uda,ii e frig,si de-.aia urla,si i se face si foame rau intre timp.si incep sa ii frec parul usor,si acum nu o mai dezvelesc pt masaj si pt dat cu ulei pe corp.avem alt truc: scoatem cate un picior,cate o mana,apoi burta..din prosop,restul ramane invelit,si asa dam cu crema,altfel plange.
ia sa incerci asa.
mai urla ea,ca trecem la pampers..dar ceva mai putin,adica o dezvelim as ape bucatele .
frig nu ii e,ca e cald in casa,dar simte trecerea la alta temperatura si se pune pe plans .si daca ii baga mana un picmai rece pe piele,plange,probabil se sperie,sau nu stie ce e cu schimbarea asta.

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

Buna seara fetelor!
Am mai pus niste poze si ma duc sa recuperez din citit,de cateva zile nu am mai intrat pe forum,dar ati scris,nu gluma!!!
va pup pe toate mamicile si pe toti bebelusii!!!!!

Adina si Alessia Maria

poze
Alessia Mariahttp://new.photos.yahoo.com/adinadorin/album/576460762333504226
http://new.photos.yahoo.com/all_photos

Mergi la inceput