Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (7)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

ASIZA,
si eu,si eu...,am vazut pozele frumoasele...,mai dar ce seamana cu tine...,ochisorii sint ai tai ,cu siguranta,frumuselul lu' mama,frumusel...Noi am vrea sa-l curtam ,daca ne da voie mami...
FLORE,
bine ai venit,sper sa-ti placa la noi
ROXANA C,
LA MULTI ANI!!!
ALEX,
azi am tras chiulul..Bine ca ati scapat de vaccin...
ROXANICA,
m-ai facut sa rid cu lacrimi...,daca ne-om plictisi bagam un x si 0?
MIRONA,
super de tine...,eu ma delectez cu voi si atit..Doar cind este tati liber,mai fac si altceva...,dar cind munceste sint pe voi...,calare...,se vede ,nu?
DIA,
eu am luat-o cu mine la control...,tati a stat cu ea in masina si eu am intrat in cabinet la control...,aveam programare si nu a durat mai mult de 30 minute,nu-ti face griji...,daca vrea sa pape,ii dai in masina si gata...

Si pina la urma ...,a facut cineva exercitii azi?

VirstaCrinuta,luna 1,luna 2,luna 3

Poze Dandusa Mamici din C-ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melinda25 spune:

Ruxandra_sb, eu tocmai azi am aflat ca voi primi un salar de baza. In noul contract colectiv national pe 2007-2010 scrie: un salariu mediu pe unitate. Insa nu-i specificat, daca-i brut sau net, asa ca s-a decis sa mi se dea salariul meu brut, mergand pe legea din 2005-2006. Si asa-i bine, important e sa-l primim. Cereti-l, e dreptul nostru!!!!!
Fetelor, chiar nimeni nu a depus inca cerere la firma? Ce trebuie sa contina?

Melinda & Dominik (30.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

poze noi!inclusiv una indecenta...

iar despre moni...am prins cam 3minute...dar esentialul...si am mai vazut misto-uri prin cotidianul...adica da, ati auzit bine, am citit un ziar!!!chiar de 2 ori saptamana asta..stiu, ma rasfat...

diana fericita de davidutz 03.12.06
david 1 2 diana intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

quote:
Originally posted by Ralumat

Pauza de la spalat de biberoane...timp in care am rumegat cele citite pe aici....

Raluca, multumim de pont. Eu eram curioasa de unde pot lua dresuri (sau, si eu). Desi suntem baietei.....as vrea sa-i pun la pantalonasi niste ghetute tare dragute cateodata....dar nu avem decat sosetele si sigur ii e frig...asa ca pun dedesubt pantalonasi de-aia cu ciorapel si peste, pantalonul "fancy". Dar nu imi place asa....vreau si eu dresuri, asa ca prima iesire va fi in Mall, la Z!

Raluca lui David Calin (28 nov)
poze

ralu, sper ca n-am intrat prea tarziu, si inca n-ai ajuns la cumparaturi :) eu i-am cumparat dresuri de la Mondex, romanesti, dar super misto, au toate culorile pamantului, cu diverse impremeuri, nu mai stiu sa-ti zic exact ce marime am luat, cert e ca exista marimi de la nou-nascut pana la adult :) din cate mi-aduc aminte era 10 ron perechea... la noi in c-ta exista stand Mondex in real sau in carrefour, nu mai stiu exact in care, dar sigur gasesti si tu pe undeva. o data cu dresurile i-am luat si nu stiu cate perechi de sosetele faine, de-alea cu labute de cauciuc antiderapante pe talpa, mult mai ieftine decat cele mai "de firma" sa zicem (adica la vreo 2 - 3 ron perechea). si tot pt dresuri poti sa mai incerci si pe la TCMuri, eu gasisem in vara, dar am considerat ca era prea devreme... dup-aia insa nici n-am mai vazut. erau 3 la pachet, colorate, fara imprimeuri, nu mai stiu la cati bani....
pupici :)

Deea, mami de Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by roxanica2006

Buna, mamici si pitici!!
Fetelor, tot nu m-ati lamurit: cum ii dati lui bebe vigantolul, direct picurati in gurita sau intr-o lingurita cu lapte? ca am impresia ca nu ajung intotdeauna la bebe cele doua picaturi, se mai pierd pe drum...

poze David Mihai
De ce toti zic ca eu sunt mic? Doua luni am implinit!!
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

roxi, citisem si ieri, dar m-am abtiut sa raspund, ca deja asta cu vigantolul crease polemici pe-aici :)
eu procedez in felul urmator: in lingurita (speciala de bebe) picur din biberon ceiut, asa cat sa umple juma de lingurita, dup-aia picur din sticluta de vigantol doua picaturi, dupa care totul ajunge in gurita la eric. nu s-a strambat nicodata, nu a scuipat niciodata aceasta combinatie, in nici intr-un caz nu mi-a facut fetzele de scarba pe care le facea la calciu... cat despre "pierdutul pe drum", daca o sa citesti cu atentie prospectul (stiu... io-s cu prospectele-n dinti.. nu dati cu rosii :)) ) o sa vezi ca doza recomandata este de "1-2 picaturi". pediatrii ne zic tot timpul sa dam cate doua, tocmai ca sa fim siguri ca ajunge intr-un final si la bebe necesarul de vitamina, excluzand ceea ce ramane pe lingurita, ce mai poate sa curga pe-alaturi, etc.
pup!!

POZE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dianarus78

Am fost la chirurg azi. Nu are hernie inghinala, dar are hidrocel testicular drept.
Despre asta stiti ceva cumva? Au zis ca sunt sanse sa se resoarba pana la 1 an, sper din suflet sa fie asa sau ajungem la interventie chirurgicala.

Diana & Co
Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank"> Povestea nasterii lui Ianis

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag

am gasit cateva info http://209.85.135.104/search?q=cache:uIMytIY8mb8J:acest topic este si pe site-ul Desprecopii/articole/Pediatrie/Hidrocelul_congenital_536.htm hidrocel&hl=ro&gl=ro&ct=clnk&cd=1aici[\url]
sanatate multa!!!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

dianocica, vazut poze... placut tare dmic, mai ales in cea indecenta ... soacra denaturata ce sunt ... am mai facut si noi poze, inclusiv in , sper sa ma lase Oana azi sa le pun
ti-am trimis pm

Dia de Oana (29.11.2006)

varsta Oana

poze OANA
luna 1
luna 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Eu am depus cererea la firma - s-a chiorat sefu la ea timp de 5 minute - apoi la sot (el a mers cu cererea) inca 5 si a decretat:
ok - ii dau - dar nu de la firma ci de la mine personal.
mi-a dat in luna noiembrie jumatate si urma ca in dec sa mai primesc jumatate.

se pare ca a uitat ca suntem deja in ianuarie si nu am mai vazut nik din ei.

nu pot sa ma hotarasc sa-i cer - e patron - ramane totusi la latitudinea lor daca ni-l dau ori ba.
Doar cele care au semnat un contract colectiv de munca au dreptul - noi care lucram la patron ...

Iata ce am scris eu in cerere:

CERERE,
subsemnata ..., angajata a firmei ..., prin prezenta si bazandu-ma pe Art.51 pct.C din “Contractul colectiv de munc#259; unic la nivel na#355;ional pe anii 2005-2006”, articol din care extrag:
“Art. 51. - În afar#259; de ajutoarele prev#259;zute de lege, la care au dreptul, salaria#355;ii vor beneficia #351;i de urm#259;toarele ajutoare:

c) un salariu de baz#259;, pl#259;tit de unitate mamei, pentru na#351;terea fiec#259;rui copil;

“va solicit plata unui salariu suplimentar, datorita faptului ca vineri 03 noiembrie 2006 am nascut o fetita.

Atasez si o copie a Certificatului de Nastere, emis de Primaria Timisoara.

Va multumesc anticipat.
Data si Semnatura

v-am pupat - fug la baita

Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III, - filmuletze Karina www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061127&ctime=132700" target="_blank">1,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061201&ctime=005102" target="_blank">2,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061204&ctime=132558" target="_blank">3,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070120&ctime=122902" target="_blank">4,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070121&ctime=010305" target="_blank">5,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070122&ctime=123722" target="_blank">6,
am o nepotica talentata, o burtica in amintire, si o BB-lina zbenguita

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by a_deju

quote:
Originally posted by dianarus78

Am fost la chirurg azi. Nu are hernie inghinala, dar are hidrocel testicular drept.
Despre asta stiti ceva cumva? Au zis ca sunt sanse sa se resoarba pana la 1 an, sper din suflet sa fie asa sau ajungem la interventie chirurgicala.

Diana & Co
Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank"> Povestea nasterii lui Ianis

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag

am gasit cateva info http://209.85.135.104/search?q=cache:uIMytIY8mb8J:acest topic este si pe site-ul Desprecopii/articole/Pediatrie/Hidrocelul_congenital_536.htm hidrocel&hl=ro&gl=ro&ct=clnk&cd=1aici[\url]
sanatate multa!!!

POZE

si daca pusesem alt link, ce....???? nu vad care-i problema, dar... ma rog.....

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

Desi ma plangeam dimineata ca azi nu ies, cum am vazut un pic de soare....hop la plimbare! Si Doamne, ce bine am facut! In aproape doua ore am rezolvat o multime de "to do" de pe lista mea. De fapt, am spart o groaza de bani! Dar sunt multumita...in primul rand pentru ca mi-am gasit haine pentru botez - credeti-ma ca e greu cand ai peste 100 kg si nici timp sa cauti. Intamplator ochisem un magazin pe care scria XXL Fashion- super; materiale frumoase, modele la fel, si le si modifica pe tine, ca au la locul faptei croitoresele. Ca sa nu mai zic ca m-am ales cu un costum la care sacoul e marimea 48, iar pantalonii, 52!!!!! Suntem extrem de incantata, ca mi-era frica rau ca trebuie sa caut zile intregi si eu nu am cu cine lasa copilul!
Apoi, oprire la Miniblu - am gasit (in sfarsit!!!!) sac pentru carut la ei - e impermeabil si intra bebele cu totul, asa ca sunt pregatita pentru iarna; am profitat de reduceri si i-am luat lui David costum pentru botez, dar si un cadou pentru varul lui nascut saptamana trecuta....doua la pret de unul ! a, si am gasit si la Miniblu dresuri.
Mai raportez o zi super- micutul a mancat si a dormit, nu prea s-a scremut.....aproape am terminat schimbarea laptelui, acum mancam preponderent Nan1. Nu ma grabesc inca sa ma bucur, mai astept cateva zile.....
Ruxandra_sb, mii de pupici pentru pontul cu picaturile de la tetinele Chicco. Am cumparat si eu tetina cu 2 picaturi- incomparabil e mai bine. Acum imi termina 140 ml la o masa fara sa adoarma! Uite-asa si eu si David pentru tine......ca tare obosea bietul la tetina aia cu o picatura!
Dianocica, eu m-am gandit ca a avut 4 medici pentru a evita complicatiile....pentru ca i-au lasat epidurala pana la sfarsit. Stii, putini medici o folosesc pana la capat, majoritatea nu mai baga anestezic in momentul expulziei, pontru ca mamica sa poata impinge cu folos si sa nu se blocheze copilul. Cel putin,a sa am auzit si asa am si patit....fara anestezic pe cateter la sfarsit!!!!
Si apropo de Batista bebelusului....si eu am ezitat la inceput, dar m-am gandit ca ar fi bine sa-l invat cu ea de mic, decat sa se sperie mai incolo....si asa am facut. Ei bine, cand ii torn ser in nas, vede fiola si se fereste, dar cand pun pompita.....sta linistit si asteapta sa fie aspirat
Mai fetelor, dar ce medici aveti si voi? Eu cand am mers la control, am sunat doctorita, i-am zis ca trebuie sa ma controleze si m-am dus la ea la cabinet (nu in spital). Cum am ajuns, m-a si bagat in cabinet, ca ea are program preferential pentru lauze.....bebe a fost cu mine, stat cuminte in cosulet cele 5 minute cat a durat consultatia. Amintiti-le doctorilor ca alaptati, ce-i asta sa asteptati?
A_deju, multumesc, n-am ajuns inca la Z.....dar am ajuns la Miniblu . Tot 10 RON (cu reducere), dar nu aveau decat o singura pereche....cand oi ajunge prin Unirii o sa ma uit de Mondex.Oricum noi nu avem nevoie de prea multe perechi.....doar pentru cand mergem in vizita si vrem sa ne dam smecheri ca avem ghetute.

Raluca lui David Calin (28 nov)
poze

Mergi la inceput