Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (7)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Si-am uitat de-o veste bunicica, sper.

A intrebat o colega, (tot proaspata mamica -Monica ), la noi la job de salariul bonus pt nastere.
Speram ca patronii din afara sa-si dea acordul. Ca pana la urma e dreptul nostru, daca asa scrie la lege.

Voi l-ati cerut?

Ia cititi si-aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62989

11 saptamani

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Am sosit de la vaccin....saracutul pui...a plans asa de tare...si inainte de vaccin mi-a zis doctorita ca sa nu ma sperie ca va plange tare...si unii urla cum nu au mai facut-o si m-a bagat in sperieti...i-am zis mamei mele ca o las cu el si eu ies ca o sa plang de mila lui....(era culmea sa incep eu sa urlu mai tare ca si Mark......dar doctorita imi spune...cum sa iesiti doamna ca trebuie sa vorbti cu el ca asa se linisteste....
Acum ma gandesc ce mama denaturata sunt....eu mai sa o iau la fuga ca-i face copilului vaccin dar el ce sa zica....
Si apropo...voua ce vi s-a spus referitor la reactia vaccinului???...zice ca e bine sa faca putina febra....
Acum doarme dus...saracul si acum in somn e incruntat...
Are 6 kg si 64 de cm...a crescut asa de mult in 2 saptamani...
Asizuca...ce scump e Denis...imi vine sa-l musc de falcute...si ce frumos doarme....
Yagmur.... si pentru bb Luca
Dianarus...stai linistita...Mark s-a nascut cu hidrocel....si l-a avut o luna dupa nastere...si e adevarat ca se absoarbe...Mark a scapat de el...nu iti face griji....nu e nimic grav!
Roxanica...eu ii pun picaturile pe varful unei lingurite mici...ca altfel nu am cum...in gurita nu sta ca sa i le picur...
Dia...eu stiu ca e nociv...dar doarme cu noi in camera si nu stiu ce sa mai fac cu el...oricum ii intorc capul el tot acolo vrea sa se uite!
Dandusa...cand mai ai timp si de exercitii???...eu am impresia ca nu o sa mai fiu ca si inainte niciodata....
Bambo...tu pe unde umblii????...
Porumbita...ma bucur ca sunteti bine si se pare ca Mario e viteaz foc...
Danita.... 9 ore???a batut recordul......cred ca ti-ai facut de cap cu atata timp liber....
Bine ai venit flore26...trebuia sa iti faci curaj mai demult sa ne scrii...dar stii tu vorba aia niciodata nu e prea tarziu...te primi cu drag......am vazut si pozele cu Alessia...o mandrete de fata...sa va traiasca....e scumpa foc!
Ruxandra...nu ai de ce sa fii suparata...sunt atatia copii care nu sunt alaptati...important ca tu ai facut tot ce ai putut...lasa ca se face el mare si frumos.....
V-am pupat pe toate.......

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006

poze cu Mark
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Salutare

In primul rand Roxana_c

Dandusa-nu ti-a mirosit bine azi ne-am plimbarit cu tati am fost prin parc si un pic la cumparaturi
nici eu nu am chef azi de exercitii

Porumbita80-wow ce grasun si ce lung a crescut bravo

Alexandra25-sigur la 1 an Antonia si ceilalti bb-ii o sa si scrie,sa stii ca si Antonia se holbeaza la tv si cateodata cand e prea agitata daca o pun pe pat la tv se calmeaza sper sa nu o afecteze daca mai trage cu ochiul la tv

Flore26-bine ai venit f.frumoasa printesa ta

Raluca_u-ce grasunica e printesa si ce rochita are

Bambolettade Antonia-Gabriela (1 noiembrie 2006)
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
poze Antonia -luna 1 luna 2luna 3
varsta Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

aelita ce pestisor dulce ai...

flore bine ai venit

roxanica deci daca aud ganduri negre...ai trecut tu peste toate mancarimile alea...

dia cuscra ti-as trimite eu dresuri de la z, ca tot vrem sa mai facem niste iesiri dar nu prea stiu cum...sa le trimit, in sensul asta...ma gandesc...

asiza dulce foc denis

mii de scuze celorlalte fete, am vazut rapid pozele dar sincer nu m am uitat cre cu cine...dar imi iau revansa...mai incolo, dupa ce adormim...

diana fericita de davidutz 03.12.06
david 1 2 diana intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

LA MULTI ANI ROXANA_C ...

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006

poze cu Mark
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Alexandra-am aparut si eu bine ca a trecut si vaccinul
maine dim mergem si noi la vaccin eu la fel ma gandeam ca o sa o iau la fuga cand o inteapa

Asiza-ce frumos e Denis si ce frumos doarme pare asa mare ai baiat mare

Aelita-ce cuminte sta printesa la baita

Bambolettade Antonia-Gabriela (1 noiembrie 2006)
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
poze Antonia -luna 1 luna 2luna 3
varsta Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

salutare,
fetelor sunt in extaz - azi fac a doua iesire si bb ramane acasa cu tati.

Cum vb si cu Dia la telefon - sper sa faca galagie, sa-l tina numai in picioare, sa faca vre-o 2 -3 kk daca se poate si alte multe chestii ce indura mami toata ziua.
Unde ies? Ies cu fetele - timisorencele la Mall. Abia astept - de emotii ce am nici nu am putut dormi - jumatetea de ora care ma lasa Kara de obicei s-o dorm - adica intre 4 si 4.30
Vad ca ea e cuminte si continua somnul - de aceea va si scriu atat de mult.

Doamne ce mult scrieti - mi-e ciuda ca nu mai pot participa si eu cum o faceam odata.
Hop ca incepe sa se scartaie.
Sa va trag cate un la toate - pana nu tre sa fug la ea.

Ralu bine ai revenit. Mi-au dat lacrimile cand m-am uitat la poze - Doamne ce mare si ce frumoasa e Adinutza. parca are mai multe de la Ionut. hi hi hi Imi place mult poza in care o tii pe umar si te uiti cu coada ochiului la ea.
flore26 bine ai venit - inca o timisoreanca. Vazut si pozele voastre. Superba fetitza ai.

de fapt - am vizionat o gramada de poze - deja nu mai stiu care a cui copil este - atat de multi copii frumosi am vazut. -ici la toti si la toate mamicile lor.

Roxana c. sa ne traiesti mami. alaturi de familia ta draga. Pupici si la cei trei voinici.

fug ca plange

Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III, - filmuletze Karina www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061127&ctime=132700" target="_blank">1,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061201&ctime=005102" target="_blank">2,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061204&ctime=132558" target="_blank">3,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070120&ctime=122902" target="_blank">4,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070121&ctime=010305" target="_blank">5,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070122&ctime=123722" target="_blank">6,
am o nepotica talentata, o burtica in amintire, si o BB-lina zbenguita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

mai bine mai tarziu decat...

Roxana_C si numai bine!

Ce face Calin? Cum a fost la control?

Alexandra, las c-ati scapat.
Ce mare si voinic e Mark!

11 saptamani

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

dianocica

fetelor, toate ati fost la controlul de 6 saptamani la 6 saptamani? ca io se pare ca ajung la 8! asta daca ajung sapt. viitoare... nu stiu cum sa fac... cum sa fug intre 2 alaptari, sa nu-mi ramana puiul flamand... voi cum ati facut?

Dia de Oana (29.11.2006)

varsta Oana

poze OANA
luna 1
luna 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziggy spune:

Mai nou Calin al meu a facut caca cu putin mucus. Voi ati patit asa ceva? Stiti de la ce este? Poate fi de la siropurile pe care i le dau pentru rinofaringita?

Calin (5.12.2006)

Mergi la inceput