Piatra Neamt - Perla Moldovei (14)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

ce comica esti Adriana!!E tare de tot fii-ta cu atatea limbi ,si chiar sotul tau nu stie deloc romaneste sau limba de baza aici e engleza??

Alles gutes!!! Cica am facut in generala germana

Dana si cei mici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Adriana, in ce domeniu lucreaza sotul tau?

Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Am luat-o pe Andrada de la camin si era tare incantata ca Matei, iubirea ei, azi cand erau pe scaunele si Andrada si-a pus mana ei pe genunchiul ei, el si-a pus mana lui peste mana ei si a stat asa mult timp . Iar la dormitor cand s-au culcat a pupat-o pe obraz iar ea l-a pupat pe gurita .

Am fost la medicul de familie si mi-a dat trimitere la ORL si Alergologie si acid folic la cererea mea ca asa am citi ca e bine si inainte de sarcina .

Crisssi Andrada (12.09.2002)
‘Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea, invat de la fiecare trecator’ - Emerson

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by crissandrada

Am luat-o pe Andrada de la camin si era tare incantata ca Matei, iubirea ei, azi cand erau pe scaunele si Andrada si-a pus mana ei pe genunchiul ei, el si-a pus mana lui peste mana ei si a stat asa mult timp . Iar la dormitor cand s-au culcat a pupat-o pe obraz iar ea l-a pupat pe gurita .

Am fost la medicul de familie si mi-a dat trimitere la ORL si Alergologie si acid folic la cererea mea ca asa am citi ca e bine si inainte de sarcina .

‘Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea, invat de la fiecare trecator’ - Emerson

Tari copii astia!
Si eu am luat inainte de sarcina. E bun si la fixarea fierului, asa ca te ajuta si sa nu ai anemie.

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Ups, Criss, acusi esti soacra! Sa-ti traiasca ginerelul! Ce poveste frumoasa trebuie sa traiasca ei la varsta asta! Sa vezi cand si-or aminti peste ani! E treaba serioasa aici! Imi vine s-o pup pe fiica-ta asa draguta trebuie sa fie indragostita!

Lora

Mergi la inceput

Ati vazut ce e afara? S-a starnit o vantoasa si ploua. Brrr. Bine ca am ajuns acasa ca vroiam sa mai casc gura prin oras.
Imi pare rau de cele care nu au ajuns inca acasa ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Eu n-am ajuns acasaaaa!!!!! Da' las' ca de-aia sunt taxiuri!

Lora

Mergi la inceput

Eu vreau sa ma duc cu Rares in policlinica la dermato, poate se mai linisteste pana ajunge sotul acasa. oricum mergem cu masina, dar pana in parcare ...

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasacarmen spune:

salutare!!!
si eu pe aici
azi declar ultima zi de lucru dupa program
am cam terminat
Cei 2 barbati ai mei m-au asteptat cuminti acasa...si m-a prins o ploaie....de la Biserica Precista pana acasa(langa Gostat) m-a facut leoarca...
Ares e foarte bine, vesel si cu capul numai la prostii
Acum e dus pana la taica-su sa-l chinuie
Inca mai tuseste- de 2-3 ori pe zi

Seful ...e bine...tot marlan a ramas...si imi confirma acest lucru ora de ora- are vreo 55-56 de ani cred- de varsta tatalui meu si de asta nu-mi permit sa-i zic cateva
Dar poate intr-o zi uit de bunul simt

Voi...ce mai faceti?
vad ca sunteti tare harnicute la vorba

Ma duc sa vad ce pap si eu
V-am zis ca se vede ca am slabit? Nu stiu cate kg ca mi-am aruncat cantarul din casa - ca devenisem obsedata- dar intru in hainele de studenta...deci e bine
mai am un pic si gata

Mergi la inceput

Buna dimineata si . Mai dar cam slaba activiatea, am ajuns pe pagina a 4 -a .

Laura nu imi mai merge ODC . Crezi ca poti sa ma ajuti sa ii dau de capat?

Se deschide Kauflandul astazi sau nu ? Daca da am sa ma duc si eu mai pe seara. Cred ca o sa fie aglomerat.

Mergi la inceput