Piatra Neamt - Perla Moldovei (14)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Mai Lora ma gandeam si eu sa-i las timp Danei sa faca de papa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna dimineata si de la noi!
Noi am fost matinale azi, la 6:15 trezirea, iar la 7:30 eram la un laborator din apropiere, de i-au luat sange din vena Larei. Mititica a fost asa de cuminte ... a plans ceva dupa ce i-a scos acul si a vazut atata sange, insa s-a potolit repede. Sa vedem acum rezultatele, daca are vreo anemie ceva.
Dana, voi cate camere aveti? 2?
Laura, n-am stiut ca s-au nascut mai devreme si asa mici. Acum arata super bine, sunt dezvoltati si daca sunt sanatosi e cel mai important.
Lora, pai de ce n-o fi venit bunica si matusa weekendul trecut la Iasi, cand ati fost si voi acolo?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Laura, multumesc, f. bune!
Criss, mobila mea e gata abia in martie...am vrut materiale care nu erau in stoc... Canapelele or sa le faca mai devreme.
Adriana, pai n-a venit soacra atunci ca sa ma dau eu cu capul de pereti acum... Sper sa iasa bune analizele Larei. Cand sunt gata?
Ana, atunci mergem amandoua la Dana cand e gata ciorba!
Fatelor, eu acum mananc. Mi-am dat comanda la rompetrol de frigarui de pui si cartofi prajiti. Va invit! Buuuuuuune!

Lora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Lora nu mai binem mergem noi la Ana,ca parca mai bune sunt ale ei!!!Chiar niste cioco de casa as papa si eu

Adriana noi stam momentan la 2 camere !! Dar e bun si asta ca e al nostru Sper ca analizele Larei sa iasa bine!!

Am mancarurile pe foc(fac si un felul 2,o tocanita) dar parca nu mai am chef sa fac negresa,mai vad...

Dana

Mergi la inceput

Dana, adica mai intai ma inviti la prajitura si dupa aia zici ca nu mai faci? Pai cum vine asta?

Lora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Ma doare o masea cu tot cu jumate de cap de-mi vine sa ma dau cu capul de pereti . Am bagat piafen, saridon, nurofen, o gura zdravana de coniac ... alte sugestii mai aveti?
Am vorbit cu socrela sa vina sa stea cu copii cateva ore, sa ma pot duce la dentist, dar abia saptamna urmatoare cica poate
Eu vreau sa fac mancarica de cartofi cu carne de vita. Dar cat copii dorm, in loc sa-mi vad de treaba, bantui pe DC. Halal mama si nevasta denaturta ce sunt! Ma pregatesc de 2 saptmanai sa-mi fac un amarat de CV sa-l duc in cateva locatii si abia am reusit sa-mi fac unul pe un site de job-uri. In ritmul asta, nu stiu unde ajung ...

Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Am pus carnea la fiert la foc mic si ma duc sa dorm o ora cu copii. Am gasit astfel cea mai buna solutie pentru problemele mele

Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Bravo, Laura, raspuns corect! Bingo! Somn usor! Oare de ce seamana a soacra-mea, soacra-ta? Da' de altfel sunt femei bune, nu? Adica n-are cum sa stea 2 ore cu copiii ca sa te duci la stomatolog? Hm!

Lora

Mergi la inceput

Totusi, sa fim pacifisti, nu?

Lora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Mey,la mine a facut azi netul figuri

Lora te invit cu drag,am facut-o dar nu-mi place cum a iesit,pt ca am gresit undeva si nu a crescut cat trebuia.Am pus o lingura praf de copt si cred ca trebuia mai mult,cred ca mergea mai bine o lingura de bicarbonat Data viitoare am sa stiu

Laura poti sa suni la cabinet si sa-ti faci programare,si am vazut ca se tine cont de ea,la mine nu a durat decat o ora.Am vazut ca lucr pana seara trz,asa ca daca vrei il poti lasa pe sot cu cei mici si nu treb sa mai chemi soacra.Cum de poti dormi la amiaza ???

Dana

Mergi la inceput