Piatra Neamt - Perla Moldovei (14)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Criss pt ce e medicam. asta clorfeniramin??Ce antibiotic i-a prescris?Intreb de curiozitate.

Ana cum de-ai dus fata la parintii tai?Te-ai simtit rau sau incepi sa o inveti sa mai stea si fara tine???

Lora buna dimineata,vesela si optimista ca intotdeauna

Na ca mi-am facut si eu cafeaua!!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna dimineata!
Si eu la cafea!
Locul de joaca e undeva pe langa Bila. E doar loc de joaca. Platesti cu ora, nu trebuie sa cumperi ceva. Noi pt 2 copii, pt o ora si un pic (vreo 10-15 minute) am dat 150 000. Erau si copii mai mari lasati in grija fetelor de acolo, parintii fiind plecati pt cateva ore sa-si rezolve treburile. Locul e mare si au un topogan cu 3 coborari diferite si trepte de lemn si tuburi (ca in parc la noi aproximativ), un topogan de ala mare gonflabil, mai multe masinute, 2 casutze din plastic, plus masute cu scaunele si diverse jucarii, 2 topogane mici, tv pe desene, un play station pt copii mai mari. Plus o camera amenajata pt sarbatorit zile de nastere. Mi-a placut teribil si cred ca asa un loc ar avea succes mare in Piatra. Eu sincera sa fiu, daca as avea bani sau daca as gasi o modalitate sa imprumut, as incerca sa-mi fac asa o afacere. Ma mai gandesc, poate va chem intr-o zi la inaugurare .
Ma duc sa-mi rezolv treburile de dimineata si mai vorbim. O zi buna!

Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Dana Ceclor parca se cheama antibioticul.
Clorfeniramin-ul e un medicament antialergic. Andrada cand raceste incepe sa tuseasca si de cele mai multe ori nu ii trece cu antibiotic ci cu clorfeniramin,ketof, etc. adica e pe fond alergic.

Crisssi Andrada (12.09.2002)
‘Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea, invat de la fiecare trecator’ - Emerson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Fetelor, avem si noi un loc de genul asta in Piatra, la KIDS LAND, pe stefan cel mare, stiti? Nu am fost, nu stiu cum e, dar am auzit ca ar fi fain. 60 de mii ora, cica.
A fost careva pe acolo? Eu as vrea sa incerc, dar nu am cum, ca sunt la serviciu in timpul zilei si in week-end nu cred ca e deschis.

Lora

Mergi la inceput

Lora Kids Land se cheama si cel din Bc. O fi aceeasi firma ...

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Lora stiu unde e locul cu pricina,nici noi nu am fost niciodata,oare nu e deschis in We??Se poate servi ceva acolo oare sau stai efectiv cu copilul??

Criss am inteles,cum de a facut hernie de la varsta asta??

Dana

Mergi la inceput

Eu cred ca e deschis in we. Mi se pare logic, ca in timpul saptamanii cei mici sunt la gradinita, paritii la servici, normal ca in we vrea lumea sa iasa. Unde am fost noi, aveau pt parinti cafea, sucuri, dulciuri si 2 mese de plastic unde sa stea (cam putin pt cati parinti intra pe acolo).

Aaa, sa nu uit. Eu deja mi-am anuntat sotul ca duminica trebuie sa mergem la intalnire, asa ca sa nu schimbati planurile! Mai ramane sa stabilim unde sa ne vedem.

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Lucreaza care -va din voi la finante? Am auzit ca au scos vreo 7 locuri la concurs... Stiti ceva? A aparut si in ziar anunt in Realiatea de vineri parca dar nu-l am, il aveti voi? Oare o fi pe bune concursul sau deja se stie cine il ia?

Crisssi Andrada (12.09.2002)
‘Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea, invat de la fiecare trecator’ - Emerson

Mergi la inceput

Atunci vin si eu cu intrebarea,trebuie sa fii economist pt asta ???Cred ca da,asa-i ??

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Chiar, mey, unde si la ce ora? Fetele care muncesc pe branci, spunetzi voi, ca suntetzi mai ocupate.

Mergi la inceput