Piatra Neamt - Perla Moldovei (14)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

Buna dimineata. Eu deja sunt la a doua cafea fiindca am ceva de lucru la calc!
M-am delectat si eu cu pozici.F frumoase!

Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Si eu tot la cafea ,abia acum trezita de dim de la 7!!

Lora ce de pozici!!!Acolo sunteti in moll la Iasi??Cred ca s-a distrat Iustina pe cinste,cum s-a inteles cu Lara??In ce localitate stau bunicii?

Mira ma bucur ca nu ne-ai uitat!!Spor la lucru!!

Ai mei sunt cam fornaiti,nu stiu ce sa le mai dau,mi-e frica sa nu avanseze raceala,ieri i-am lasat vreo 10 min afara si nu cred ca trebuia Ma bate gandul sa mergem la dr aia hemeopata,sa vad ce zice si al meu,sunt asa de necajita...

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Dana, da, in mall sunt pozele. Pai nu prea au vorbit ele 2, Iustina si Lara, ca era asa o aglomeratie de copii acolo si fiecare era prinsa cu "treburile" ei, ca nu prea au apucat sa se cunoasca !!! Dar au timp cand vine Lara in Piatra, nu?

Lora

Mergi la inceput

A, strabunicii Iustinei stau la Cristesti, jud. Iasi, dar langa Tg. Neamt.

Lora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna fetelor!
Un pic de timp sa scriu ... Lara e la masa cu buni. Desi e mama aici, tot sunt o gramada de facut prin casa (curat, intins rufe, cumparaturi); nu stiu de ce e asa putin timp?! sau sunt eu prost organizata.
Lora, si noi ne bucuram ca am reusit sa ne cunoastem. Sper sa ne intalnim si in Piatra regulat. Multumim ca ai pus si poza cu Lara pe grup; tot zic ca pun si eu poze pe internet, dar din comoditate (lene) tot aman.
Dana, Oscilococinum (ce le-ai dat alor tai) este medicam. homeopat sau pt. ce este? Si Lara tuseste in continuare (desi fff putin), insa doctorita la care am fost ne-a dat antibiotic, ca cica are rosu in gat si la vremurile astea (adica ca multi copii sunt bolnavi) cel mai bine e antibiotic. Nu sunt incantata de ea, mai ales ca Lara e tare vioaie si multi imi spun sa incerc sa evit antibioticele; nici nu stiu ce sa mai cred si la ce doctor sa mai merg?!

hai ca a terminat cu masa ... si de data asta a mancat tot tot

Adriana si Lara

Mergi la inceput

Da Adriana,oscilococcinum este medicament hemeopat,antigripal.Curios,de obicei cand au rosu in gat papa mai putin,chiar deloc,posibil sa aibe putin de tot daca a papat tot.Totusi ii dai antibiotic pana la urma??Eu sunt de parere ca pana in mom cand face febra nu cred ca este indicat antibioticul,dar avand in vedere atatea viroze posibil sa fi dat si dr. mai mult preventiv ,ca sa nu faca alte complicatii.Era un subiect la generale,cu copilul ala de 5 ani din Constanta,care a murit,Doame fereste!!!Du-te la un medic hemeopat cu ea,stiu ca sunt si in Iasi,intreaba fetele ca sigur stiu!!Parca sus in Tatarasi era un astfel de dr.,se vorbea parca pe forum !!

Lora sunteti multumiti de masina ??

Dana

Mergi la inceput

Da, Dana, suntem multumiti. Sper sa nu o mai schimbam repede. Sotul meu zice ca merge motorul f. bine, ca e "robusta", ca nu se aude nimic, nici un trancanit si asta e ok. E ingrijita si inauntru si asta e bine.

Lora

Mergi la inceput

Dana, parca tu ai intrebat de intalnirea de duminica, nu? Si eu zic sa ramana valabila, nu?

Lora

Mergi la inceput

Sa vedem ce zic si celelalte fete care azi nu prea vor sa vorbeasca

Dana

Mergi la inceput

Eu propun condica de prezenta! Pai ce-i aici, covrigarie? Asa ceva nu se mai poate! UNDE UMBLAAATI???

Laura, ati fost la Bacau? Ce fac vizigotii?

Lora

Mergi la inceput