Minunea de la Manastirea Radu Voda

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

La 17:30 ieri am fost acolo. M-am invartit in jurul bisericii in cautarea mormantului. Nimic!!!
Am intrat si in biserica (era slujba) si am stat putin, am ascultat slujba, m-am inchinat la moastele sfantului Nectarie si asteptam sa se termine slujba ca sa intreb pe cineva care ma poate indruma.
Am intrebat un seminarist. Nu stia! Am intrebat o maicutza. Nu stia.
Am intrebat un calugar. Mi-a zis ca nu stie. Singurul loc unde miroase a mir sunt sfintele moaste ale lui sfantul Nectarie care se se afla acolo de mai mult timp. Si ca televiziunea venise ieri sa faca un reportaj despre arhitectura bisericii.
Oricum, toata lumea se uita ciudat la mine. M-am simtit tare aiurea, dar...

Oricum , manastirea merita vazuta. E superba!

Xeno, presimt eu ca o sa ai un comentariu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kia spune:

Da, si eu am fost aseara pe la ora 21.30. Tocmai se terminase slujba. M-am invartit pe afara si nu am gasit nici un mormant puternic mirositor. Am vrut sa intreb o doamna care facea curatenie, m-am codit, m-am invartit si pana la urma am intrebat niste fete. Nu stiau nimic. Mi-au zis sa intreb un preot, dar mi-a fost jena .
Concluzia mea: nu e nici o minune pe acolo, doar moastele Sf Nectarie care fac minuni.

Si da, manastirea e frumoasa si merita vazuta.

Ce ti-e si cu informatiile astea aruncate asa pe net ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Este vorba despre mormantul din incinta bisericii, cum intri in stanga...si am fost chiar eu ieri acolo ...Nu avea cum sa fie o gluma proasta facuta de acel calugar...Plus ca in momentul in care eram eu acolo erau si niste reporteri. Calugarul care ne-a zis noua se numeste Sava si repet, nu ar fi avut nici un interes sa minta si in plus nu cred ca am innebunit de tot ca sa simt miros de mir la acel mormant.
chiar imi pare rau daca v-am pus pe drumuri degeaba..il voi suna sa vad ce s-a mai intamplat si va tin la curent.

Mia, mami de ROLAND(18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Leeloo-Olo-ZisaCami-Miag

Mergi la inceput

Da, la cel dinautru, posibil sa fi mirosit a mir, dar eu nu am simtit cine stie ce ca tocmai spalau femeile marmura bisericii cu detergent.
Poate trec diseara din nou pentru ca mi-a placut foarte mult manstirea.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Kia

Da, la cel dinautru, posibil sa fi mirosit a mir, dar eu nu am simtit cine stie ce ca tocmai spalau femeile marmura bisericii cu detergent.
Poate trec diseara din nou pentru ca mi-a placut foarte mult manstirea.

Manastirea este superba intr-adevar.
Daca ajungi intreaba de parintele Sava.El ne-a spus si noua.
Oricum imi pare rau pentru cine considera ca a facut drumul degeaba, chiar mi-am facut azi o gramada de mustrari de constiinta, mai ales ca Anca Wish spunea ca s-a simtit penibil.
Nu asta a fost intentia mea. Efectiv am fost impresionata si am zis sa impartasesc cu voi asta.

Leeloo-Olo-ZisaCami-Miag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stinu spune:

Miag eu iti multumesc , am fost azi acolo si ai avut dreptate .Pe de alta parte si daca m-as fi dus pana acolo si nu era asa ,tot nu o consideram degeaba .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

M-am simtit aiurea (nu penibil a fost cuvantul) pentru ca se uitau, cei pe care ii intrebam la mine, de parca as fi venit de pe alta planeta.
Dar, nu as fi ajuns acolo decat asa. M-a intrigat ca asa o frumusete e bagata dupa blocuri.
Nu am avut nicio intentie sa starnesc vreo polemica. Daca asa a parut, imi cer scuze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaelaV spune:

Si noi am fost astazi acolo in jurul orei 14.30, dar din pacate nu era nimeni sa ne indrume asa ca nu am vazut mormantul. Ma asteptam sa fie mai multa lume acolo.Am vrut sa intram si in biserica Ciobanu Bucur, dar era inchisa.
Oricum ne-a placut mult manastirea si vom mai merge.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Anca Wish

M-am simtit aiurea (nu penibil a fost cuvantul) pentru ca se uitau, cei pe care ii intrebam la mine, de parca as fi venit de pe alta planeta.
Dar, nu as fi ajuns acolo decat asa. M-a intrigat ca asa o frumusete e bagata dupa blocuri.
Nu am avut nicio intentie sa starnesc vreo polemica. Daca asa a parut, imi cer scuze.

Anca eu imi cer scuze.
Nu am facut decat sa va impartasesc si voua ceva ce m-a impresionat.Repet: parintele Sava este un om foarte serios si faptul ca ne-a chemat (pe mine si pe sotul meu) sa ne inchinam la acel loc nu are cum sa fie o gluma proasta.Ieri se simtea miros de mir foarte puternic la mormant.Am vrut doar sa impartasesc cu voi aceasta experienta. Imi pare rau ca a iesit 'aiurea'.
Azi nu am mai reusit sa iau legatura cu el, sa-l intreb care mai e stiuatia.

Leeloo-Olo-ZisaCami-Miag

Mergi la inceput

N-am mai ajuns aseara si imi pare rau (ploua).

Stie cineva ce hram poarta bisericuta aceea mica cocotata pe deal de langa manastire? Mi s-a parut interesanta...

Mergi la inceput