inscriere la gradi

inscriere la gradi | Autor: ariel_7000

Link direct la acest mesaj

cum procedez? se apropie momentul si nu stiu incotro s-o iau sio ce sa fac...
vreau sa o dau pe alexutza la gradi, din toamna asta...
m-am gandit sa o dau ori la gradinita de statde pe soseaua vergului, de langa spitalul malaxa, ori la cea de pe sos. pantelimon, langa liceul blaga...
stiu ca inscrierile se fac oficial in luna iunie, insa am inteles de la foarte multe persoane, ca trebuie sa ma duc inca din febr.-martie, sa "ocup" locul...adica, sa fiu "atenta" cu directoarea...
am auzit mai multe variante, incepand cu suma de 100 euro si terminand cu "o atentie" nu prea scumpa...
deci, va rog sa ma sfatuiti cum sa procedez, ca sunt in mare ceata...
ma duc, dau banii (cui ii dau?) sau atentia (cat si ce?), ma trece pe o lista, ceva, apoi ma cheama in iunie la inscriere sau ma duc eu de capul meu?
plssss astept sa ma luminati...

alina si alexandra

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monaraus spune:

buna, si eu sunt in aceeasi situatie...m-am speriat rau cand am citit un articol in care se spunea ca deja nu mai sunt locuri...dragi parinti care ati trecut prin asa ceva sau care "luptati" sa va inscrieri copilul la gradi.....ne puteti da ceva info?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

nici un raspuns, inca???? va rog, ne ajutati si pe noi cu un sfat?

alina si alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Sora si cumnatul meu sau dus cu tupeu la directoarea gradinitei,
au spus ca vor sa-si inscrie fata la gradinita ei (e vorba de una din Dr. Taberei), au pus plicul pe masa (suma 100 euro) si cam asta a fost.
S-au dus devreme, inca din februarie (este vorba de anul trecut), au completat fisa de inscriere si ulterior au adus fisa de la dr. pediatru.
Succes!
Pupici,
Maadi si Calin (19.07.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasika spune:

Si fara plic chiar nu se poate????
De ce sa ingras buzunarele directoarei???
Sunt super revoltata pe chestia asta, dar din pacate, atata timp cat vor exista parinti care sa arunce cu plicuri cu bani la directoare ca sa-si inscrie copilul la gradinita, nu vad cum se vor schimba lucrurile.
Suntem o tara europeana? Asa?

Stiti ce o sa fac eu daca o sa vad ca nu se poate altfel?....ma voi duce si eu cu un plic, dar voi avea grija ca banii sa fie marcati "MITA"....poate asa se mai potolesc doamnele directoare ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu_boches spune:

Eu nu sunt din Buc, dar cam peste tOt sunt probleme cu inscrierile la gradi.Inainte de a da cu presupusu ca trebuie dat mita, mai bine faceti un drum(care nu o sa va coste100 eur)pina la gradinita si vorbiti cu directoarea.Pe urma in fuctie de programul gradinitei o sa mergeti la medicul de familie.In cazul gradiniteleor cu program prelungit se vor face analize ptr copil si parinti, iar in cazul gradinitelor cu program de 4 ore(8-12), va este de ajuns o adeverinta de la medicul de familie(al copilului).
Liana si Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaraus spune:

mda, ma asteptam sa curga raspunsurile la acest subiect, dar se pare ca putini s-au oferit cu help-ul...multumiri acestora!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capra cu trei iezi spune:

ariel, eu am avut baiatul la gradinita de langa malaxa, si nu am dat nimic. intre timp s-a schimbat directoarea, asa ca nu stiu ce sa-ti spun. fa un drum pana acolo si vorbeste personal cu directoarea.eu am fost sa-l inscriu pe ultima suta de metri si tot asa erau probleme cu locurile. era a treia gradi la care incercam si totusi s-a rezolvat. bafta multa si eu cred ca se poate rezolva si fara plic.

capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NANU spune:

Anul trecut am inceput prin luna martie sa vanez gradinita la care e copilul acum si in luna iulie am reusit sa-l inscriu cu un pachet de cafea si o cutie de bomboane.Iti urez bafta.

Mergi la inceput