Inimioare de iulie-august 2005 (10)
Raspunsuri - Pagina 6

Laura25 spune:
Laura25 spune:
quote:
Originally posted by Lory2004
Delia eu n-am vazut zapada iarna asta...cand a nins in Bucuresti eu am fost la parinti la Pitesti...asta-i viata.
Multumesc pentru raspunsuri referitoare la "crescutul" dintisorilor.
Eu m-am cam ingrijorat un pic, fiindca Rares are doar 6 dintisori (4 sus si 2 jos) si 4 maselute . Ieri am vazut ca-i mai iese un dintisor jos. Asa ca ma indoiesc ca pana la 2 ani o sa avem dentitia completa... Credeti ca e vre-o problema??
Lory si scumpetea lu' mami Rares 15.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/loryoprea/my_photo
Exact asa e bianca in 2 dinti jos si ma cam ingrijoreaza.
Laura
 de shtrumphi,
 de shtrumphi,  Rares si
 Rares si  Bianca 13.06.2005
 Bianca 13.06.2005 Fotografiile noastre
Fotografiile noastreFilmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Laura25 spune:
Laura25 spune:
quote:
Originally posted by delia grozav
Cin, am vazut o emisiune la TV cum se obisnuiesc copilasii sa doarma. Si Medeea se trezesrte uneori la pranz prea repede si trebuie sa o adorm din nou. Am aplicat si eu ce am vazut si a functionat.
Deci ce e de facut. E clar ca trebuie sa fii in primul rand foarte calma si increzatoare. Il pui pe bebe in pat si il mangai prin grila ajul patului (daca nu cumva ai pat cu plasa). El o sa planga si o sa se ridice ca sa il iei in brate, tu il asezi imediat la loc, si repeti figura de 10, 100, 1000 de ori, o sa vezi ca cedeaza pana la urma, dar poate dura chiar o ora, sau mai mult. In zilele urmatoare faci la fel si o sa vezi ca scade intervalul pana adoarme, treptat.
A mai urmat apoi ca te indepartezi treptat de patut si apoi cred ca stai la usa pana adoarme, eu nu am mai vazut dar metoda merge sigur.
Poze
www.dropshots.com/deliameda" target="_blank"> filmulete
dede, Adi 5ani si Medeea 1 an
Delia, o emisiune cu 2 gemeni si o mama singura acasa cu ei nu ai vazut?

Laura
 de shtrumphi,
 de shtrumphi,  Rares si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Albinutzza spune:
Albinutzza spune:
 Noi avem o fetitza in parc care la 4 luni avea 2 dinti, iar la 1 an si 2 luni avea toti dintii (inclus masele) are gura plina, si inchipuiti-va ca n0a avut dureri de dinti
Dus ii facem in fiecare seara, o data pe sapt il spal pe cap, acum iarna, vara mai des, la 2 zile, sau chiar in fiecare seara
Albinutzza

& Luca bondarelu'
 & Luca bondarelu'  07 Iulie 2005
 07 Iulie 2005Bondariciu' piticutz

Am crescut atat de mult
Am crescut atat de mult 
                     37+ Barza aduce o
37+ Barza aduce o  MARIA ILINCA
MARIA ILINCAThe piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Albinutzza spune:
Albinutzza spune:
quote:
Originally posted by Laura25quote:
Originally posted by delia grozav
Cin, am vazut o emisiune la TV cum se obisnuiesc copilasii sa doarma. Si Medeea se trezesrte uneori la pranz prea repede si trebuie sa o adorm din nou. Am aplicat si eu ce am vazut si a functionat.
Deci ce e de facut. E clar ca trebuie sa fii in primul rand foarte calma si increzatoare. Il pui pe bebe in pat si il mangai prin grila ajul patului (daca nu cumva ai pat cu plasa). El o sa planga si o sa se ridice ca sa il iei in brate, tu il asezi imediat la loc, si repeti figura de 10, 100, 1000 de ori, o sa vezi ca cedeaza pana la urma, dar poate dura chiar o ora, sau mai mult. In zilele urmatoare faci la fel si o sa vezi ca scade intervalul pana adoarme, treptat.
A mai urmat apoi ca te indepartezi treptat de patut si apoi cred ca stai la usa pana adoarme, eu nu am mai vazut dar metoda merge sigur.
Poze
www.dropshots.com/deliameda" target="_blank"> filmulete
dede, Adi 5ani si Medeea 1 an
Delia, o emisiune cu 2 gemeni si o mama singura acasa cu ei nu ai vazut?
Asta a fost aseara, jale...cred ca totul consta in ati pastra calmul...
Albinutzza

& Luca bondarelu'

Am crescut atat de mult
Am crescut atat de mult 
                     37+ Barza aduce o
MARIA ILINCAThe piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Laura25 spune:
Laura25 spune:
quote:
Originally posted by Albinutzza
Albinutzza
& Luca bondarelu'
07 Iulie 2005
Bondariciu' piticutzAm crescut atat de mult

37+ Barza aduce o
MARIA ILINCA
The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
Unde, Albinutza? la superneny?
Laura
 de shtrumphi,
 de shtrumphi,  Rares si

Albinutzza spune:
Albinutzza spune:
quote:
Originally posted by Laura25quote:
Originally posted by Albinutzza
Albinutzza
& Luca bondarelu'
07 Iulie 2005
Bondariciu' piticutzAm crescut atat de mult

37+ Barza aduce o
MARIA ILINCA
The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
Unde, Albinutza? la superneny?
Pe TVR2 e o emisiune martea de la 19.30 cu nanny la englezi, e f interesant, acolo am vazut aseara cu 2 gemene
Albinutzza

& Luca bondarelu'

Am crescut atat de mult
Am crescut atat de mult 
                     37+ Barza aduce o

Monica-Elena spune:
Monica-Elena spune:
 da e faina emisiunea de marti seara. supernany a noastra e apa de ploaie...
multamfrumos de raspunsuri fetelor. 
Lory  lui Rares de la Mihnea cel nebunatic
 lui Rares de la Mihnea cel nebunatic 
cin si eu imi pierd rabdarea cateodata lucru pe care nu l-as fi crezut vreodata. dar stau linistita ptr ca asta se intampla de obicei mamelor care stau acasa doi ani 

mamini spune:
mamini spune:
 salutare, mamici si pitici!
Lory, Laura si mamici de "stirbi", aici e un site in care vedeti si alta opinie:
http://www.stadia.fi/sailio/suusiivous/hampaidenkehitys.html
kk inseamna luni, deci la finlandezi virsta pt molarul doi de lapte e data pina pe la 3 ani. oricum si dupa cartile din Ro de pedodontie, despre dentitie intirzizata vorbim abia dupa 3 ani. deci relax! fata mea are 8 dinti si 4 masele. ferice de cei care au scapat de eruptia dintilor, nu toti copiii sunt la fel.
fug ca trage giza de mine, suntem singurele si e greu.
miine vine tati si plec eu, probabil ne vom pupa din goana calului ...asta este.
...asta este.
pupici
M