Dr.Tutunaru (18)
Raspunsuri - Pagina 6
tanima_i2002 spune:
Adel_ivan, eu pe Tutu il vad ca un Dumnezeu, ca numai datorita lui am parte azi de minunea plangatoare care mi-e mancat ficatii si urechile. Ce au spus fetele pot sa repet si eu. Mai adaug ca uneori trebuie sa il hartuiesti ca sa fii convinsa ca ceea ce i-ai spus a ajuns intradevar in capul lui. Dar am observat si ca de multe ori vb cu el si el facea cu totul altceva insa constatam ca a auzit absolut tot. Si eu am avut momente in care am considerat ca e superficial si ca m-a tratat sau mai bine a tratat problemele mele cu dezinteres. Importanta a fost pana la urma finalitatea. Dupa ce am nascut 2 zile nu a trecut sa vada daca mai traiesc mai ales ca in noaptea in care am nascut am plans si m-am certat cu toti in sala de operatie. Nici nu ma asteptam sa nu treaca sa vada cum sunt. Pana sa plec acasa l-am cautat si l-am pus sa se uite la operatia mea (nu imi placea cum arata ptr ca bebe a rupt un pic burta cand l-a scos si era f umflata) si si-a dat seama ca el nu ma vazuse deloc in cele 3 zile si m-a certat ca nu l-am cautat deloc. Atunci mi-a spus asa: "eu sunt batran si uit dar tu trebuia sa ma alergi prin spital pana te vedeam (ceea ce am si facut de fapt in ziua aia ca am stat dupa el 2 ore pana m-a vazit din cauza de monitorizari, ecografii, 2 cezariene si o nastere naturala, asta intre orele 9 si 11).
Acum iti mai spun si altceva: daca tu nu te simti in siguranta si nu ai incredere ca e dr potrivit schimba-l. Ce a fost bun ptr altul nu inseamna ca e bun si ptr tine. mai cere si alte pareri. Mergi la ati dr si vezi care te satisface pe deplin. Dr cu care vei naste trebuie sa il consideri cel mai cel.Esti abia la inceputul sarcinii. Inca mai ai timp sa gasesti dr perfect, care nu trebuie sa fie neaparat DR T.
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze
Botez
tanima_i2002 spune:
Intrebare: cand o fi ziua lui Tutu? Mereu am vut sa va intreb poate stiti, dar uitam.
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze
Botez
madau spune:
Tanima io stiu dar nu pot sa spun.... .
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
ingeras26a spune:
Esti tare rau Madau...pai si de ce ai mai spus ca stii?? sau te-a molipsit Tutu cu umorul tutunaresc??!!
Eu am fost ieri la ctrl de 6 sapt si uitandu-se la operatie, care e mica, mica si frumoasa m-a intrebat cat a avut bb la nastere, ca am nascut o buba??!! i-am zis ca a avut 3.080, deci nu chiar mica, ci tocmai ok...mi-a dat verde la sex, reteta pt AC si mi-a spus ca pot sa raman insarcinata din nou peste 6 luni; eu as vrea sa treaca cam un an, deci pe la inc anului viitor sa raman insarcinata iar:)
Noi in timpul nasterii am stat sa spunem bancuri, a fost super! de-abia astept bb2. S-a cam suparat ca nu am dus-o pe pici sa o vada, dar am dat vina pe viroza, cand am drum i-am spus ca trecem sa i-o arat.
In concluzie, eu sunt fan Tutu si ca om, dar mai ales ca dr!
Pupicei, Ingeras de Maya Maria (16.12.2006)
madau spune:
Ingeras eu nu am facut decat sa raspund la intrebarea "daca stiu?"..mi-am permis sa fac si completarea "dar nu spun" ptr ca inevitabil asta era intrebarea urmatoare. Deci am econimisit spatiu pe DC
Sa-ti traiasca pitica, sa creasca mare si sa fie sanatoasa! Si cu bb2..asa mi-am propus si eu, dar acu' nu ma indur
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
ingeras26a spune:
Madau, mi-am imaginat ca nu poti sa spui, e normal:)
Multumesc la fel, dar ar trebui sa te hotarasti si pt bb2, ca e tare bine sa fie de varsta apropiata.
Nu stiu daca sa ies afara cu ea azi, ca mi se pare ca este vanticel...
madau spune:
Ca sa nu va suparati pe mine ca nu spun...promit ca la momentul respectiv sa-i transmit LMA si din partea "fetelor de pe DC"
E cam vanticel afara, eu n-o scot pe Miruna, cred ca ar fi mai bine sa ramaneti in casa. Asa m-am gandit si eu la bb2, dar uite ca acum m-a apucat frica..luna viitoare ar trebui sa-mi scot steriletul, apoi sa ma apuc de analize...om vedea..poate ma pocneste vreo doza de curaj
ingeras26a spune:
Nici eu nu o scot pe Maya...
Miruna este cu fix un an si o zi mai mare decat Maya :)
anasia spune:
burticute care ati fost la el si sunteti nedumerite si poate suparate, va inteleg, am fost si eu la fel, dar am considerat ca daca era vreo problema spunea, daca nu, nu se intinde la taclale; e drept ca este f aglomerat, dar daca aveam ceva de intrebat, intrebam, nu ma lasam, la fiecare consultatie; dar daca simtiti ca nu este potrivit pt voi, cereti o alta opinie, ca sa comparati si sa alegeti ce este mai bun pt voi;
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)