Dr.Tutunaru (18)
Raspunsuri - Pagina 4
Oana Stefana spune:
Iris eu stiu ca dr. e in tara; daca e ocupat nu-ti raspunde imediat; incearca si tu mai incolo...
Oana 35
iriss27 spune:
merci Oana ... tot incerc de la 9.30 ... sper sa imi raspunda azi, ca daca nu intru in panica, daca ma apuca nasterea?
am sunat si la Ramona (tel de programari) si mi-a dat cancel
Iriss cu Yvonne Maria DPN 29.01.2007
Oana Stefana spune:
Iris ai reusit sa-i prinzi? Azi o sun si eu pe Ramona, pentru o programare.
Nu-ti face probleme, daca bebe se hotaraste sa vina mergi la spital si-l suna pe dr. cei de acolo.
iriss27 spune:
da, am reusit sa vorbesc pe la ora 3, desi cam aveam emotii pt ca nu mi-a raspuns pana atunci
a zis ca sambata este de garda si daca nu nasc pana atunci, ma asteapta sambata la spital
evident ca am uitat sa intreb la ce ora, dar o sa mai sun sambata dimineata ... daca o sa fie cazul
madau spune:
Iriss vad ca ai reusit deja sa vb cu el...eu vazusem de dimineata mesajul si n-am mai apucat sa rasp ca mi-a cazut netul. E in tara, a avut niste cezariene programate si de aia n-a raspuns.
Pupici si tinem pumnii, poate se hotaraste pitica puturoasa sa vina mai devreme
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
dianiana spune:
buna fetelor,
iris vreau sa iti spun ceva: daca ti se rupe apa pana sambata si dr T nu iti raspunde, mergi spre spital si in acest timp da-i un mesaj in care ii spui toate detaliile. am inteles ca s-a mai intamplat asa. cand vede mesajul te suna el si iti spune ce sa faci exact.
nastere usoara si sa fie totul ok!
despre cursurile prenatale ...ma bucur sa aflu de cele de la Filantropia. daca mai stiti ceva sa ne ziceti si noua.
acum trebuie sa fug, pentru ca il supar pe sotior daca stau prea mult ...trebuie sa stau in pat
va pup
dianiana 28+
http://community.webshots.com/user/dianiana
adel_ivan spune:
Buna.Sunt Adelina Ivan si sunt o graviduta in 34w si 4d.As vrea sa va intreb ce parere aveti de prelevarea de sange din cordonul ombilical.Eu chiar as fi vreut sa fac dar dr. T nu agreeaza ideea.Deocamdata nu mi-a raspuns si de ce.Si vreau o parere sincera,sunt bani aruncati in vant sau nu?Sau poate stiti fete care au facut asta(dar nu Monica Columbeanu).
Multumesc.
madau spune:
Adel uite ce zice una din fete care a luat legatura cu cei care recoteaza/pastreaza sangele...http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93047
Ca medicul nu poate renunta prelevarea, daca seful clinicii si-a dat acordul.... Io zic sa dicuti serios cu T, poate lui nu i se pare o solutie viabila, eventual roaga-l sa-ti explice de ce, dar nu te poate refuza daca asta doresti. Asa zic...
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
iriss27 spune:
adel_ivan, l-am intrebat si eu pe T despre celulele stem si a avut aceeasi reactie ca si la tine, adica mi-a zis ceva de genul:
mai lasati-ma cu prostia asta, pana fie nevoie sa le folosesiti, stiinta avanseaza si o sa se descopere altceva mult mai util ... astia nu stiu pe ce sa va mai ia banii
si cu asta a incheiat discutia pe tema asta ... daca ai antecedente in familie, de boli care s-ar putea rezolva prin utilizarea acestor celule, eu zic sa insisti si sa iti sustii punctul de vedere
madau spune:
Acum daca stai sa judeci la rece...ar cam trebui sa avem incredere in el...ca slava Domnului e destul de "plimbat" pe la tot felul de conferinte si seminarii pe afara. O stii el ceva. Dar daca ai probleme de genul asta in familie...pune in discutie si asta.