Dr.Tutunaru (18)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns atudor spune:

Corina1979, Mihaela_ce, nasteri usoare sa aveti fetelor! si bebelusi papciosi si cumintei!

Ce mai zic Tutunicii si Tutunicile? Mergeti la baby expo? As fi mers dar n-am cu cine lasa piticul, intrucat husbandul meu lucreaza weekendul asta - Construct Expo Tare as mai fi aruncat un oki pe acolo; poate e mai bine, cred ca as fi cheltuit in nestire
Pooopa mami fetele si bebeii dragalasi!

Ana lui Tiberiu Mihai 31.10.2006

poze Tibi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

hai ca m-am tampit, nu mai stiu daca dr T face inseminare sau te trimite la dr Matei la cf2?? imi poate da cineva nr de tel al dr Matei (l-am avut mai demult dar l-am pierdut, imi trebuie pt o prietena)?

Dariana si Darius (30.07.2006)poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atudor spune:

Pus pozici noi (vezi albumul Mihai 4 luni)

Ana lui Tiberiu Mihai 31.10.2006

poze Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

brrr.. asa nasol sta treaba cu consultatiile? apai inseamna ca astept sa se faca ordine, la ce program tembel am eu la munca... pot lipsi o ora, hai 2... dar in nici un caz 4!

la dr mea de familie, cand intra in cabinet, in 3 min lipeste pe usa lista cu programarile. ora si persoana, la 10-15 min o programare. ne roaga frumos sa respectam ordinea. si in cabinet mai are si ea o lista, o taie pe masura ce se intra. nu e mereu la fix, se mai decaleaza, dar macar e ordine!

cred ca trebuie doar nitica vointa...

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

mihaela_ce, corina, v-am trimis cate un pm;
dariana, iti trimit nr pe pm;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
7-8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Anasia multam mult. Vad ca-s aceleasi preturi...e de bine, ma asteptam sa se mai fi modificat. Sau oi fi dat eu prea mult ptr vremea aia.

Nimic noutati, ceva? Nu mai naste nimeni?

Pupam cu drag Tutunicile

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina1979 spune:

Multumesc mult, Anasia! Ti-am raspuns la PM si sper sa/l primesti de data asta! Pupici, Tutunici!

Mergi la inceput

atudor, e un scump Mihai!
madau, n-a cerut nimeni nimic, dar s-au comportat f frumos;

varsta bb
7-8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_ce spune:

Anasia multumesc mult,imi sunt de mare folos informatiile.
Azi am fost la spital ,am dat de dr. foarte vesel si bine dispus,dar a reusit sa ma bulverseze total.Miercuri ma duc cu bagajelul si facem cezariana.Cu toate protestele mele, anemice de altfel,a zis ca a mai vazut el viteze din astea ca mine,dar nu risca,datorita antecedentelor si a varstei,asa ca miercuri va fi marea intalnire.
Nu va pot spune ce emotionata sunt.

Va tin la curent

mihaela 37MARIA

Mergi la inceput

mihaela, stai linistita, o sa fie totul ok! recuperare rapida!!!foarte bine ca nu risti;

varsta bb
7-8 luni

Mergi la inceput