Dr.Tutunaru (18)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

buna fetelor

am vazut ca v-a anuntat Teo : am nascut pe 16.01 o mandrete de fata prin operatie cezariana. nu am stat in spital decat 3 zile asa ca azi avem o saptamana de cand suntem acasa. inca nu avem un program fix de masa- somn, cand se satura cand nu, iar daca trece intervalul de 45 de min alocat mesei si nu s-a saturat ne concerteaza pana la urmatoarea masa. am incercat sa o pacalesc cu putin ceai de fenicul dar nici o sansa. in resc e o dulce cand sta cu ochii deschisi si se uita atenta la noi de parca ne cunoaste, cand zambeste in coltul gurii...

pozici avem la semnatura

Marina mami de Emma Ioana

burtika
lucrusoare bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

marinar, sa va traiasca Emma, e o minune, bucalata si pensata!

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

Mergi la inceput

anasia merci mult

burtika
lucrusoare bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cata_adr spune:

Marinar - FELICITARI PENTRU MICUTZA. ESTE O DULCE. SA FITI SANATOASE SI SA AVETI PARTE DE FERICIRE SI IMPLINIRI!!!

MADA - eu sunt de acord cu intalnirea..asa ca...sa vina vremea bunaaaaaaaaaa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

quote:
Originally posted by dianad

Apropo de de intrarea in CIC si cei 8 milioane: mai exista un dezavantaj si anume ca CIc-ul nu conteaza la calcularea banilor pentru pensie, ci doar la vechimea necesara pentru pensie. Asa ca la toamna ma intorc la catedra.

DianaD & Alexandru

Mai nu-i adevarat! Ieri am primit hartia aia cu punctele si special am verificat daca m-au punctat cand am intrat in cic. Nu ma pricep eu sa stiu cat trebuiau sa-mi dea dar mi-au dat ceva, nu e pe zero.

Andreea mamica lui Filip Stefan
bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

quote:
Originally posted by Androix

quote:
Originally posted by dianad

Apropo de de intrarea in CIC si cei 8 milioane: mai exista un dezavantaj si anume ca CIc-ul nu conteaza la calcularea banilor pentru pensie, ci doar la vechimea necesara pentru pensie. Asa ca la toamna ma intorc la catedra.

DianaD & Alexandru

Mai nu-i adevarat! Ieri am primit hartia aia cu punctele si special am verificat daca m-au punctat cand am intrat in cic. Nu ma pricep eu sa stiu cat trebuiau sa-mi dea dar mi-au dat ceva, nu e pe zero.

bb2

sigur e ceva, pt ca pe perioada CIC nu platesc contributia pe contractul de asigurare pe care il am la casa de pensii.

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

De aici am aflat: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=92525 despre CIC si puncte la pensie. Ar fi bine sa nu fie asa, astept si eu hartia.DianaD & Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Pai si mie tot de-acolo mi se aprinsese beculetul. Nu ma apucam acum sa alerg preventiv la casa de pensii pentru ca stiam ca trebiue sa-mi vina hartia cu punctele acasa, pentru sotul meu deja venise. Si ieri a venit si m-am uitat. Am punctaj si de cand am intrat in cic. Ma gandesc ca nu mi-ar fi dat nimic daca nu era considerat vechime pentru pensie. Asta o data.
Ca sa nu mai zic cat am buchisit acum o saptamana toate legile, ordonantele si hotararile pana am gaist-o pe ultima si cea care este si in vigoare de altfel si zice clar ca cic e vechime pentru o noua cic si pentru pensie. Asta sigur sigur. O mai fi vechime si pentru altceva dar nu m-a mai interesat ca pe mine nu ma plateste patronu' cu spor de vechime

bb2

Mergi la inceput

fetelor merci mult de aprecieri.

vad ca voi faceti gasca mare pt iesirile la plimbare. si noi asteptam caldura si sa mai crestem putin si putem sa venim macar o data la plimbarici in parc la titan, ca nu stam ff departe (la electroaparataj)

burtika
lucrusoare bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Marina pana vine caldura sa putem sta mai mult afara, taman bine va faceti si voi fete mari, si va alaturati gashtii. Abia astept, sa vezi nebunie, unii mai mari, unii mai mici..dar' las ca face bine la silueta alergatul dupa copil prin nisip (asa am auzit)
Pupici!

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput