FIV 99

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

nicolFELICITARI!!!



PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadalinaM spune:

Sheri ai stabilit in programul urmator si masurarea din singe a estradiolului? concomitent cu echo? Maca ai luat si dupa ET?
Eu nu ma pricep ce se intimpla cu endom...daca as sti! in timpul inhibarii se inhiba si cresterea lui, nu doar se pun intr-o mica pauza ovarele?
Sheri, zi despre maca, ai luat si dupa ET? Lachi a luat si ea dupa ET?
Am o problema cu broscutele alea...plec in cautarea lor in seara asta...dar in afara de jad care stiu cum arata, la chinezarii etc am vazut figurine din ceva rosiatic, ala ce e? e semipretios? daca gasesc broscute din materialul ala sint OK? indeplinesc ctiile de broscute burticoase???Please, cine stie?

Criss, Adhana si Madalina, nu va mai stresati acum...chiar nu mai puteti interveni cu absolut nimic si nu sinteti responsbile cu nimic in ceea ce priveste rezultatul. Mai mult, stress-ul e factor negativ(stim toate teoria asta, haide sa o aplicam). TOT CE A DEPINS DE VOI ATI FACUT DEJA. Faceti tratamentul de sustinere, stati linistite si multa, multa bucurie la sfirsit.
Vroiam sa va zic din exp mea cu ANANASUL. Nu exagerati! intr-o seara am mincat unul intreg -mediu ca marime- si a doua zi am avut ceva probleme: vizite dese la WC. O sa mai experimentez si in WE-ul asta! dar eu sint sigura ca in cant mare nu e bun. Poate asta e motivul pt care e indicat in cure de slabire(efect purgativ) si era controversat in alimentatia de dupa ET.Asa ca daca mincati sa fie in cantitati mici.

MOana, poti tu sa-l intrebi pe BigM, iubitul tau fresh, ce parere are de Maca in timpul stimularii? sau l-ai intrebat deja? Sau o sa ne raspunda el aici, direct?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adhnana spune:

felicitari nicol!!!!! Sarcina usoara si un bebe sanatos!

Adhnana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

NICOL felicitari!!!Sarcina usoara si bebe sau bebei santosi si frumosi!!!


MADALINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

NICOL FELICITARI!!!!!!!!Astept valoarea bhcg sa ne spui cati bebelasi ai!!!Sarcina usoara , sa ne scrii in continuare numai vesti bune!

Kora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

NICOL FELICITARI!!!!!!!!

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...




"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Liana , se pare ca IA nu sunt punctul tau forte .
Dar poate FIV-ul e cel castigator pentru tine. Ma bucur ca esti ok, nici nu se putea altfel din partea ta.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

NICOL felicitari! Stiu ca tu ai facut la MNL ca trebuia sa fim colege de FIV. Parca nu ai avut niste valori f. bune ale estradiolului, dar ai avut 5 foliculi totusi sau ma insel?
Fetelormi-am luat copilul broscuta de la Titan azi, o mai am pe mama si mai trebuie sa caut un tata.
MRLNu fac progesteron injectabil, ci din ala vaginal...
Sheritovezi ca sotul meu nu sparge liftul, caci stam la 3 in bloc de 4 de aia
Sheri, cate progesteroane injectabile ai facut data trecuta/zi? Vine cineva din Germania la ju, lui Ferbuarie si poate il rog sa imi aduca neste provizii, deci cate trebuie sa am?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Andicu, felicitari pentru caruciorul albastru! S-a cam saturat Chivu de carucioare roz .

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

M-am intors la voi, scumpele fetei mosului, petrec seara de vineri pe DC, ca Sherica e ocupation, iar toate planurile de plimbarit mi s-au amanat din diverse motive.
Madalino citeam intrebarea ta si-au inceput ochii sa-mi sclipeasca a zambet, gandindu-ma ce raspuns ar fi dat toti iubitii mei, la un loc (Jandarmul, Moiselu, Tutunelu): "Ce-i aia Maca??????? Da' asta cu ananasu' de unde-ai mai scos-o?????"

Eu n-am intalnit in Romanica medic pasionat de influenta ananasului in infertilitate si nici de influenta naturistelor. Cel mult ar sfatui ceva de genul: daca simti nevoia de-un placebo, poti sa servesti ce poftesti, de-i supliment alimentar sau fruct.......

Tutu are pata lui cu tribulus (viagra din Balcani) ca-i azoo, oligo sau astenospermie , dar cu altceva nu-si bate capsorul, am incercat eu sa-i zic de Maca si alte suplimente si vedeam in ochii lui cum il pierd de partener de discutie.

Acum fiecare e liber sa incerce pe pielicica lui si sa dea un verdict, dar eu mi-s de parere ca, daca e sa servim cu moderatie ceva ananas si ceva Maca, n-are ce sa faca rau.
Eu, de exemplu voi lua Maca pana in ziua stimularii si voi servi si ananas de placere. Ca e bine, ca e rau, nu ma prea pasioneaza, asta simt ca tre' sa fac si asta voi face.

Revin si cu alte filosofari, dupa o mica pauza.
Kora iti raspund la PM,ca deja am intrecut masura.......

Mergi la inceput