Nou stil de viatza (123)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Aveti dreptate ca trag la cantar..chiar mi-am adus aminte de o faza de la WW de la cantarire. In fatza noastra o tipa la vreo 40 de ani..cand i-a venit randul la cantar a inceput sa-si scoata femeia cam tot ce avea pe ea: pulover, un fel de maletzica si a ramas intr-un maieu super subtzire (era super frigin incapere),si-a dat jos ceasul pana si cureaua de la pantaloni, apoi pantofii si sosetele. Mai avea putin si ramanea in chilotei.

Habar n-am dc a slabit saptamana aia ca nu am auzit desi toata lumea isi ciulise urecehea sa auda ceva dar pun pariu ca o seara inainte o puteam gasi la McDonalds sau Burger King.

Crystina, An-k, Olim,Cookie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Si io si io vin in clubu` pacatoaselor, Tzuni si Mephala, dar si`n clubul visatoarelor cu Sigrid

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
EkipaVerde: Delidana - Khristin - Daria - DianaR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

quote:
Originally posted by crystina

Habar n-am dc a slabit saptamana aia ca nu am auzit desi toata lumea isi ciulise urecehea sa auda ceva dar pun pariu ca o seara inainte o puteam gasi la McDonalds sau Burger King.

crystina, tine aici:
...pt ca vorbesti de lucruri sfinte!

mephala, dupa principiul tau, is si mai desteapta!

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mik - Ancadragoman - Tzuni - Dordia2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

quote:
Originally posted by mamagiuliei

Miag - mai neglijata ca mine nu poate fi nimeni: nu coafor, nu farduri, nu nimic. Asa`s io, o frumusete naturala, prefer lenjerii sexi si parfumuri Deci nu te preocupa, io`mi trantesc sosete

Daria, eu nu sunt deloc neglijenta..doar ca iarna chiar nu foloseasc oja pe unghiile de la picioare...
Mama cat caz fac cu poza asta..parca pozez pt Playboy

Mia, mami de ROLAND(18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Leeloo-Olo-ZisaCami-Miag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

quote:
Originally posted by mamagiuliei

Si io si io vin in clubu` pacatoaselor, Tzuni si Mephala, dar si`n clubul visatoarelor cu Sigrid

acu' tre sa facem si grupa pacatoaselor!

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mik - Ancadragoman - Tzuni - Dordia2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Vai cata activitate! Daca si voi sunteti ca mine (bantui pe net ca sa nu stau prin bucatarie si sa mananc aiurea) atunci inteleg de ce treminam capitol dupa capitol.
Vad ca eu is ultima Violeta din ekipa care posteaza. Nu-i vina mea, fusul orar e de vina.
Sigrid ieri am rezistat cu fructe pana la 4:30 cand deja nu mai intra nimic si mi-am fiert 2 cartofi de care am tras pana pe la 6. Am incheiat seara cu o grefa, mult apa si urcat de scari pana la 11. Am reusit sa urc toate scarile din bloc.
Carmen pup motaneii si sper sa nu fie maraiti dupa vaccin. Si eu azi merg sa-mi fac analizele de sange Pentru controlul general. Mi-e atat de frica (nu-mi plac injectiile in general) si cand ma gandesc cate sticlute o sa-mi ia, parca-mi piere sangele din vene. Am hartie pentru analize de anul trecut si nu m-am invrednicit sa le fac. Sunt mai rau decat copii cand e vorba de asa ceva.
Doina succes cu carnea fiarta. Ce-ti fac bb? Si pana la urma care sunt zilele in care muncesti si care nu? POate reusim sa discutam on-line pe mess. daca ai timp si te lasa bebei.
Olim bine-ai revenit. Cred c-ai slabit instantaneu daca zici c-ai avut amigdalitele inflamate. Sanatate multa!
Miag iaca s-a rezolvat si problema nudului pe cantar. Fetelor nu puneti prea multe haine pe voi ca atarna greu la cantar.
Leeloo sanatate multa.
Puskin poate c-o sa ramana si ceva timp de distractie dupa o zi de meetinguri.
Khristin cum stai cu alrgatul? Mai ai timp de asa ceva dupa o zi de munca?
Crystina spor la invatat. Cum se mai simte Lily?
Tzuni cu ce te mai lauzi? Chiar ca esti suparata pe noi daca postezi numai meniul si basta. Avea dreptate Carmen.
Cami felicitari pentru vointa si perseverenta. Sigur ai sa iei cupa celor mai multe kg. pierdute.
Fetelor ma duc sa alerg cu cateii. Va pup pe toate si revin dupa analize.

Mephala-Zuzilici-Sigrid-Nastad

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
Elefantica

Mergi la inceput

Tzuni,sar'na!

Mia,auzi la tine Playboy.Picioare am mai vazut pe acolo, dar cantare ba!

Mergi la inceput

Zuzi,spor la alergat catzeii!Lilly e bine,sar'na de intrebare..i-am zis ca s-ar putea sa ninga azi aici si a zis ca o sa stea tot timpul la gradi sa se uite pe geam. Vad ca se reface mai repede dupa raceli. Isabella ce mai face?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

quote:
Originally posted by crystina

Tzuni,sar'na!

Mia,auzi la tine Playboy.Picioare am mai vazut pe acolo, dar cantare ba!

Cer drepturi de autor de la Playboy..poze cu cantare goaleeeeeeeeeee si picioare cu sosete: titlul noului pictorial pe ianuarie 2007

Mia, mami de ROLAND(18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Leeloo-Olo-ZisaCami-Miag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Tzuni, da, dupa principiul meu tu esti 'cea mai cea', zana zanelor si craiasa zapezilor!

Zuzilici, felicitari pentru vointa! si tine-te tare!

Mephala-Zuzilici-Sigrid-Nastad

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi

Mergi la inceput