Nou stil de viatza (123)
Raspunsuri - Pagina 19
miag spune:
Puskin...iti sta bine tunsa scurt...(am vazut si sticla de apa plata de pe birou, ceea ce dovedeste inca odata ca esti cuminte)...despre zapada...vreau si eu

Mia, mami de
ROLAND(18 Noiembrie 2004)
Winners never quit, quiters never win!
Leeloo-Olo-ZisaCami-Miag

mephala30 spune:
Inni, eu am slabit 3 kg cu Montignac. Intr-o luna.
Mephala-Zuzilici-Sigrid-Nastad
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi
DianaR spune:
Neata, neata!
Am o idee pentru concursul urmator. Inainte de organizarea echipelor spune fiecare targetul. Dupa care adunam fetele in echipa astfel incat sa rezulte targeturi macar apropiate daca nu identice. Si pastram regula cu procentele atinse din target. Ce ziceti?
Echipa albastra are targetul cel mai mic. N-o includeti si pe Liris daca doreste sa se echilibreze targeturile?
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
DianaR spune:
Delia, pai deja zic eu ca asta e metoda acceptata, cu procentele, dar nu m-am exprimat eu f bine in regulament:"In 19.02 se da raportul final care stabileste echipa castigatoare (echipa care a reusit sa se apropie cel mai mult de targhetul propus transformat in puncte)" O punem pe Dordia sa reformuleze putin si gata. Adaugam un "si exprimat procetual" si gata.
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
olim spune:
salutare tuturor
meniul pe azi e urmatorul:
un mar si o felie de paine prajita
branza si 2 felii de carne de pui
la cina spanac
o zi frumoasa tuturor
Crystina - Anca - Olim - Cookie
mamica dulce spune:
Buna dimineata la trupe!
Portocalele,cum stati? Haideti sa tinem un sfat sa ne cunoastem mai binisor si sa punem la cale procente![]()
Anca
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
puskin spune:
Mamico Dulce,
De acord cu propunerea de a face sfat. Cum procedam? Inni este si ea in zona, nu stiu insa daca si Anangel lexi e pe aici...
Pupici,
Ruxilici
Puskin-Inni-Anangel Lexi-Mamica Dulce
inni spune:
Da..haideti la sfat...ca dupa aia tr sa ma duc la magazine sa-mi caut niste perdele ![]()
Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">
Amalia si paginutza ei 

inni spune:
Eu sunt un pic cam intoarsa, ca desi mi-am propus sa nu ma urc pe cantar pana pe 19, azi-dim n-am mai rezistat ...si mi-a aratat cu 500 grame mai mult. Nu mananc mult...dar probabil ca combinatiile pe care le fac sunt tampite. Nush ce sa zic. Apa beau.
Sunt suparici.![]()
Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">
Amalia si paginutza ei 

an-k spune:
Diana, eu ziceam altfel si cred ca Delia se gandeste la fel. Exact cum faceau aia din 'the biggest looser'. Cate cg are ekipa initial 300 de exemplu, intr-o luna slabeste 15 kg... ceea ce inseamna ca a pierdut 5% din greutatea initiala. Alta ekipa are 350kg de exemplu si pierde 20 kg, are 5,7% si castiga. Asa este cel mai corect dar daca vi se pare complicat sa skimbam acum facem asa la urmatorul.
acum pap supa, a iesit tare buna:)
Puskin, tare frumoasa praga, si tu la fel, si nici nu esti prea grasuta.
Crystina, An-k, Olim si Cookie
anca si micutza Bianca(14/03/2005)